Forside
Telefon: 51 97 77 88 Send oss e-post
Redaktør: Anne Bente Bell
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Bogafjellbakken Naturbarnehage er en foreldredrevet barnehage som åpnet i 2003.

Vår visjon er:

"Oss i naturen - Naturen i oss"

Hovedmålet vårt er:

"Bevare menneskets kjærlighet til naturen og det naturlige i mennesket"

Vi skaper gode naturopplevelser og barna lærer å bli glad i naturen.

Barnehagen har idag fire avdelinger, to 0-3 års avdelinger med 14 barn per avdeling og to 3-6 års avdelinger med 24 barn per avdeling.

Vi har et fantastisk personal, hele 4 voksne per avdeling. Vi er også så heldige at vi har har voksne som går på topp, de brukes ved sykdom eller bare som ekstra personale på avdelingene.Det betyr at vi alltid har voksne som barna og dere som foreldre kjenner og er trygge på.

Åpningstider 06:30 - 17:00

Ønsker å takke alle som kom på Solidaritetsdagen, vi samlet inn 7289 kr som vil gå til Stine Sofie stiftelsen.

Takk for en kjempe fin ettermiddag i barnehagen!

Til informasjon:

Regjeringen foreslår en reell økning i maksimalprisen til 2 990 kroner per måned fra 1. januar 2019.

Fra 1 august 2019 foreslår regjeringen å øke maksprisen med 50 kr, slik at maksprisen blir for et ordinært heltidstilbud på kr 3040,- pr mnd.

Nå er dette bare et forslag som må få støtte i Stortinget (og dermed kan endres) før det kan vedtas primo desember. Vi øker ikke til makspris før dette er vedtatt og det vil si at januar vil gå ut med gammel pris og det først vil bli ny pris på februar med korreksjon for januar.

Anne Bente - 16.10.18

Håper alle er klare for fest!

Vi feirer barnehagens 15 års jubileum Torsdag 20.september kl 16.00-19.00.

Det blir pølser på grillen, kaker, band og andre kjekke aktiviteter!

Ta på godt tøy, det er meldt litt usikkert vær:)

Aller først, Godt nyttår!

Vi takker for at så mange foreldre har bidratt med å ta meg seg gjenbruks materiell hjemmefra. Vi bruker dette kontinuerlig, men ser nå at vi må ha en liten pause da vi foreløpig har mye på lager.

Vi gir beskjed når vi trenger mer:)

Ha en strålende dag!

Til informasjon:

Regjeringen satt opp forslag til ny makspris for barnehage fra 01.01.18, i statsbudsjettet. Ny makspris er antatt å bli 2910,- pr. barn + matpenger.

Tusen takk for en kjempe fin Solidaritetsdag! Utrolig kjekt at så mange hadde mulighet til å komme:)

Vi samlet inn hele 8683,-!

Tusen takk for deres bidrag til KPK, vi er sikre på at pengene blir brukt til de som trenger det mest.

Ønsker dere en strålende helg!

Minner om Solidaritetsdagen i morgen, Torsdag 26.10.17 kl 14.00-15.30.

Det blir salg av lapskaus, og en liten ting som ditt barn har vært med å lage. Inntektene går som alltid til KPK Ukraina - barnehjem og Mercy farm.

Prisliste:

Lapskaus voksen - 50,-

Lapskaus barn - 25,-

"Ting" - 50,-

Vi blir veldig glade dersom dere bruker "småpenger".

Dersom det er fullt på parkeringsplassen vår, ber vi dere parkere nedenfor kirken.

Håper vi sees!

Minner om foreldremøte i kveld, 02.10.17, kl 19.30-20.30.

Vi møtes til en liten felles samling på kjøkkenet, deretter går vi avdelingsvis.

Vi trenger en ny representant til SU - Samarbeidsutvalget i barnehagen, denne vil bli valgt når vi er felles.

Håper vi sees!

Anne Bente

I går var nesten hele styret på kurs med PBL, der vi jobbet med praktisk styrearbeid. Utrolig spennende, og kjekt å ha styrerepresentanter som stiller opp og bruker fritiden sin på å gjøre barnehagen bedre! Styret møtes til vanlig 1 gang pr.mnd, også her stiller representantene opp, noe barnehagen setter utrolig stor pris på:)

Barnehagen er heldige som har et så godt samarbeid med både foreldrene som sitter i styret, og resten av den flotte foreldregruppen vår!

Tusen takk for at dere jobber sammen med oss, Bogafjellbakken Naturbarnehage hadde ikke vært det samme uten dere!

Ønsker dere en strålende helg!

Anne Bente

PLANLEGGINGSDAGER  2016-2017

Personalet i Bogafjellbakken har fem planleggingsdager i løpet av barnehageåret Personalet bruker planleggingsdagene til å planlegge og utvikle den pedagogiske virksomheten i barnehagen  Barnehagen er stengt for barna disse dagene !

De aktuelle dagene er :

Onsdag 17 august 2016

Fredag 18 november 2016

Mandag 2 januar 2017

Mandag 27 februar 2017

Fredag 26 mai 2017

Merk dere dagene allerede nå, så er dere forberedt