Vel avdeling Framside
02030405060708
30310102030405
Vervarsling frå yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Velkommen til Øvre Sirdal barnehage.

Vi er en barnehage som ligg på Tjørhom i Øvre Sirdal. Vi har naturen som nærmeste nabo, og den bruker vi flittig. Vi har ei grillhytte på barnehages uteområde og en "stamplass" i nærområdet.

LEKEN og den frie leken gir vi stor plass til hos oss!

Vi jobber for å ha tydelige, reflekterte og ansvarlige voksne, som møter ungene med undring, respekt og annerkjennelse. Vi vil møte ungene på en likeverdig, men ikke likestilt måte!

Vi tror det viktigeste vi kan gjøre sammen med unger er å hjelpe dem til å få kontakt med seg selv, og bli glad i seg selv – akkurat som en er!

Vi jobber for å  fremme ungenes emosjonelle intelligens (EQ) for å styrke deres Språkutvikling og Relasjonskompetanse!

"Alle mennesker gjør så godt de kan! -utfra sine forutsetninger til enhver tid." (Les gjerne artikkelen under Artikler)

Følgende verdier er de viktigste for oss:

Kjærlighet, Ærlighet, Raushet, Likeverd, Respekt og Humor

Du kan lese mer utfyllende om disse verdiene under Meny-knappen, og Diverse dokument.

Hei igjen alle foreldre/forestatte i Sirdalsbarnehagene.

Håper det står bra til med barna og dere selv i denne spesielle tiden.

Som dere sikker har fått med dere bestemte regjeringen i går 24.03 at alle landets barnehager og skoler fortsatt skal være stengt til og med 13. april. Perioden kan bli forlenget.

Barnehagene tilbyr fremdeles redusert tilbud for barn av foreldre/foresatte som arbeider innenfor de 15 definerte samfunnsfunksjonene. Det samme gjelder for barn med særlige omsorgsbehov.  (viser til tidligere skriv fra 12.03.20)

Dersom noen ut fra dette vil ha behov for barnehageplass, meldes dette fortløpende inn til styrer.

Merete Gursli, styrer Tonstad barnehage tlf: 91 86 70 03

Wenche Svanes, styrer Øvre Sirdal barnehage tlf: 99 25 13 13

Begge barnehagene legger ut aktuell informasjon/endringer fortløpende.

Ta gjerne kontakt med en av oss uansett hva dere lurer på.

Mvh Signe Jomås, enhetsleder barnehagene i Sirdal tlf: 95 26 79 42

Som følge av nedstengte og reduserte tjenester grunnet smitteverntiltak vil brukere av barnehage, SFO, kulturskole og elevheim bli fakturert for tjenesten til og med 12. mars 2020.

For tjenester som faktureres etterskuddsvis vil dette bli hensyntatt så sant faktura ikke allerede er sendt fra kommunen. Dersom faktura allerede er sendt, må mottatt faktura betales. Kommunen vil justere brukerbetalingen i tråd med nedstengt periode på neste faktura.

Det blir ikke krevd inn brukerbetaling fra 13. mars 2020 for barnehage-, SFO- og skoletilbud til barn med foreldre/foresatte i prioriterte yrkesgrupper (15 statlig definerte grupper) eller barn som har særegne omsorgsbehov.

Rådmannen

Vi har fått tildelt Sirdal Kommunes arbeidsmiljøpris for 2019.

Hurra!!

Åpningstiden i barnehagen er nå fra 7.00 til 16.15 hver dag.

Hvis noen av dere foreldre forandrer mailadresse eller telefonnummer, er det veldig fint om dere gir meg beskjed straks, slik at jeg kan oppdatere listene mine.

Send forandring til: ws@sirdal.kommune.no