Odderøyveien 70 4610 Kristiansand
mtotfls
01020304050607
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

I vår har vi hatt den store glede av å samarbeide med seniorkoret i Kilden om deltakelse på deres vårkonsert. Vi har øvd i ukesvis på Margrethe Munthes barnesanger, som antakelig var seniorenes barndoms reportuar. 3 - 400 publikummere var møtt opp og det var strålende stemning.

Takk til dirigent Anne Balsnes for samarbeid og fint opplegg!

Den 7.mai kl 12.00  skal Odderøya barnehage /(avd Barken) synge sammen med seniorkoret Sølvstrupene i Kilden.

Vi har i lengre tid øvd på Margrethe Munthes sanger: Å tenk at Gråpus har fire små / Å jeg vet en seter / Da klokka klang så fort jeg sprang og Nei, nei gutt.

Foreldre, besteforeldre og andre er hjertelig velkommen til å høre på. Stas!!

I dag hadde vi besøk av fantastiske GULLI, opprinnelig fra Kina. Gjennom akrobatikk og dans fortalte hun sin livshistorie, om sin barndom i Kina og hvordan det var da myndighetene forbød henne å drive akrobatikk. En spennende opplevelse for både små og store i Odderøya barnehage.

Arrangør: Barnas Musikkteater

Kristiansand kommune har blitt "kulturbarn"kommune, valgt ut som en av seks kommuner blant 42 søkere. Odderøya kulturbarnehage er sterkt involvert i dette prosjektet. Les mer om hvordan og hvorfor.

Fredag 15.mars har vi planleggingsdag. Da er barnehagen stengt.

Mvh Sylvi

I vårt årshjul har vi nedfelt at vi skal ha et større fokus på sunn mat og bærekraftige måltider . Til å hjelpe oss å komme i gang med dette hadde vi i dag besøk av Leif Magne Grastveit - Mat og miljøveileder fra fra "Matvalget". Han demonstrerte og laget, spennende småretter vi kan lage i barnehagen, og dermed variere mattilbudet på en bedre måte. Inspirerende!!

Det ble laget byggrynsgrøt, solskinnssuppe, havrebrød, potetstappe med bønner og urtemajones.

HURRA, endelig er det bestemt (ser det ut til i dagens Fædrelandsvennen)

Geitmyra matkultursenter åpner på Odderøya høsten 2019. Dette har vi gleda oss til!!   Vi satser på et matnyttig samarbeid!

I dag gikk årets siste SIRKUSTEATER av stabelen. Stemningen var, som vanlig, god og høy. Som dere ser, var forestillingen noe preget av at det er desember. Både direktøren og Simsalabim var i nissemodus.

Med dette ønsker vi dere alle en RIKTIG GOD JUL fra Odderøya Sirkusteater!!!