Besøksadresse: Karussveien 4 Postadresse: Postboks 4, 4685 Nodeland
april 2021
mtotfls
29303101020304

Vi må fortsette å gjøre det vi kan for å unngå smitte i barnehagen!!

En meters avstandsanbefaling har blitt til to meter

• Dere foreldre er kjempeflinke til å bruke munnbind når dere er i situasjoner i barnehagen der dere ikke kan holde en meters avstand. Nå må dere bruke munnbind når dere ikke kan holde to meters avstand. Fortsett den gode bruken!

• Det henger spritflasker ved porten. Sprit dine og barnas hender når dere kommer.

• Vaske barnas hender med vann og såpe når de kommer i barnehagen om morgenen.

• Følge barna til døra inn til avdelingen fra garderoben og ta avskjeden der. Foresatte skal ikke inn på avdelingen.

• Hvis avdelingen er ute tar dere barna med inn til håndvask og følger dem ut igjen til det området avdelingen er.

• Hold avstand fra andre familier ved levering og henting. Er det mange i garderoben på en gang, vent utenfor til det blir bedre plass... Maks to familier i garderoben på en gang. Kun en foreldre i garderoben med hvert barn.

• Eldre søsken som ikke går i barnehagen må vente utenfor porten.

• Barna er ute så mye som mulig  for å redusere smitterisiko. Husk å sende med barna nødvendig klær og utstyr for at de skal ha det bra ute over lang tid.

•Smør barna med solkrem hjemme før dere kommer i barnehagen.

Skoleklubben

Kroppen er min

I dag fikk jeg bli med Salamander på tur til Bjønneheia. Det er et fabelaktig fint sted, og det er fabelaktige mennesker å dra på tur med! Jeg er heldig!

Grønn gruppe på tur

I dag har vi hatt 3 samling med kroppen er min.

I går var vi på skogstur helt til Vågsbygd skole sin gapahuk.

Dagen i dag...

Gul gruppe på tur.

Trykk inn passord for å se bilder.

I dag har Linn hatt en veldig fin samling hvor hun fortalte om påske, og hvorfor vi har fri  :)

Fredag og fargefest hos rompetroll