Besøksadresse: Karussveien 4 Postadresse: Postboks 4, 4685 Nodeland
mtotfls
31010203040506
28293001020304

Vi må fortsette å gjøre det vi kan for å unngå smitte i barnehagen!!

• Dere foreldre er kjempeflinke til å bruke munnbind når dere er i situasjoner i barnehagen der dere ikke kan holde to meters avstand.  Det anbefales at foresatte bruker munnbind når 2 meters avstand til ansatte/øvrige barn i barnehagen ikke kan overholdes i hente og bringe situasjoner. Vi ber dere om å bruke munnbind både i garderobene og på uteområdet.  Fortsett den gode bruken!

• Det henger spritflasker ved porten. Sprit dine og barnas hender når dere kommer.

• Vaske barnas hender med vann og såpe når de kommer i barnehagen om morgenen.

• Følge barna til døra inn til avdelingen fra garderoben og ta avskjeden der. Foresatte skal ikke inn på avdelingen.

• Hvis avdelingen er ute tar dere barna med inn til håndvask og følger dem ut igjen til det området avdelingen er.

• Hold avstand fra andre familier ved levering og henting. Er det mange i garderoben på en gang, vent utenfor til det blir bedre plass... Maks to familier i garderoben på en gang. Kun en foreldre i garderoben med hvert barn.

• Eldre søsken som ikke går i barnehagen må vente utenfor porten.

• Barna er ute så mye som mulig  for å redusere smitterisiko. Husk å sende med barna nødvendig klær og utstyr for at de skal ha det bra ute over lang tid.

•Smør barna med solkrem hjemme før dere kommer i barnehagen.

Grønn gruppe på tur til Nordtjønnåsen.

Tur til Eventyrskogen

Flertallet fikk bestemme:

Lek og morro på Fotballbanen...

I dag har vi vært på fellestur til Myren gård.

Tur til Pers hage og lekeplassen i Auglandsbukta

I dag har de minste på Rompetroll vært på tur til lekeplassen i Tverrveien. Det er noen av de som fortsatt sitter litt i vogn, men noen av de er også blitt veldig flinke til å gå hele veien på tur. Tverrveien er en flott lekeplass med mange muligheten for god lek. Det er alltid gøy å prøve nye lekeapparater og steder vi ikke er så ofte på.

Vi har fra denne uka Linda inne som pedagog hver onsdag. Hun vil fra høsten av jobbe i 20 % på Rompetroll.

I dag var de største på Rompetroll på avdelingen om formiddagen Vi hadde lyst til å tegne og male Vi fant fram stafeli til alle. De fikk først tegne med sprit tusj og så male med pensel og farger Alle syntes at det var gøy å stå og male Etterpå hadde vi samlingsstund hvor vi tok fram dyrene vi hadde i kassen Vi snakket om hva de forskjellige dyrene spiste ( gress, biller, blader ig bark)

Streiken blant Unio-medlemmene er over. Det betyr at skoler, barnehager, bibliotek og helse- og omsorgstjenester er i normal drift så fort som mulig.

Fra mandag 7. juni er alle skoler og barnehager åpne som normalt før streiken.

Ikke betaling for SFO og barnehage under streiken
Foresatte får automatisk refundert det de har betalt for SFO og barnehage når disse har vært stengt under streiken.
Ingen barnehager var streike-stengt i mai. Riktig faktura for juni blir sendt etter at streiken er over.

Fra i dag onsdag 2. juni er alle pedagoger og ledelsen i Karuss og Skårungen barnehageenhet tatt ut i streik.

Karuss Barnehage er derfor stengt fra og med i dag.

Foresatte som har behov for å hente personlig utstyr i barnehagen kan gå i barnehagen og hente dette.

Fagarbeiderne og assistentene vil være på jobb og gjøre forefallende arbeid og oppdatere seg faglig.