Karussveien 4 4620 Kristiansand
mtotfls
29303101020304
02030405060708
Vår flotte Valeska har vært oppe til praktisk fagprøve som Barne- og ungdomsarbeider og besto i dag med glans. Gratulerer så masse!!

Det skal dreneres under runsene på lekeplassen på Karuss barnehage og ut mot veien.

Mandag 26. august sperres det av et område av utelekeplassen med gjerder for at de skal kunne komme inn med gravemaskin.

Maskinene skal ut og inn gjennom porten i gjerdet ved runsene og de skal unngå å kjøre ut og inn på tider da det er mange som kommer til eller går fra barnehagen. Det er litt usikkert hvor lang tid arbeidet vil ta.

Vi oppfordrer dere til å passe ekstra godt på å holde barna deres i hånden når dere går på vei til og fra barnehagen!

Velkommen til foreldremøte i Karuss barnehage tirsdag 27. august klokken 19.00 - 20.30

Agenda:

Felles for alle avdelinger, ute:

•Velkommen til nytt barnehageår

•Presentasjon av personalet.

Foresatte fordeler seg på barnas respektive avdelinger.

Avdelingsvis:

• Hverdagen i barnehagen

• Faglig arbeid med barna; tema, gruppedelinger, språk, sosial kompetanse og vennskap

• Praktisk informasjon

• Bilder fra barnas hverdag i barnehagen

Informasjon fra ledelsen om

•Samarbeidsutvalget

•Satsningsområdene og rammeverk

•Kroppen er min

Temasamtale i grupper og avdelingsvis omkring påstanden:

«Det viktigste for meg som forelder er at mitt barn blir sett av de ansatte i barnehagen»

Foreldreråd (uten personalet til stede)

•Valg av representanter til barnehagens samarbeidsutvalg

•Eventuelt

Vel møtt!

Vi inviterer til sommerfest!

Onsdag 12. juni 2019. Fra klokka 15.30

Ta med: Drikke, Grillmat, Stoler/ sitteunderlag

Barnehagen ordner griller. Hver familie griller sin mat, Det er bare å begynne å grille når grillen er varm. Vi bruker uteområdet vårt, så kle dere etter været.

Barna vil underholde med sang ca. klokken 16.15. Det blir en egen seremoni for alle barna som begynner på skolen bak ved Froskane etter felles underholdning.

Karuss markerer 20-årsjubileum! Vi serverer bløtkake og frukt.

Værforbehold! Vi avlyser hvis vi ikke kan være ute. Dere får da en SMS.

VELKOMMEN!

Karateklubb, Bursdagsfeiring og besøk av påskekylling

Vi minner om førjulsfest i Karuss barnehage med foreldre og søsken torsdag 13.desember.

Vi starter klokken 15.30 med servering av grøt, lussekatter og saft.

Etter grøten går vi i Luciatog (husk t-skjorte og batteridrevet lys) og opptrer med andre julesanger!

For mer informasjon se innbydelsen.

Velkommen!

Det vil fra 26. november bli midlertidige endringer i lederteamet og personalsammensetningen i Karuss og Skårungen barnehageenhet.

Dagens enhetsleder Helle Schiøtz, skal konstitueres som enhetsleder i Møllestua barnehage for en periode mens det er ansettelsesprosess for å få ny leder der. Espen A Slemdahl, som i dag er fagleder i Karuss og Skårungen, blir konstituert som enhetsleder i den perioden Helle skal være på Møllestua.

Dette skaper flere ringvirkninger på husene.

Linn Elisabeth Weaver som er pedagogisk leder på avdeling Froskane på Karuss skal være 50% på Froskane og konstitueres 50% som fagleder i Karuss barnehage.

Randi Byremo som er pedagogisk leder på avdeling Bragdøya på Skårungen skal være 20% på Bragdøya og konstitueres 50% som fagleder i Skårungen barnehage.

I tillegg vil det bli flere interne omrokkeringer i personalsammensetningene for å skape best mulig rammer på avdelingene. Dere vil bli informert om hvordan det blir på deres barns avdeling når alt er endelig klart.

Med vennlig hilsen   Helle Schiøtz Enhetsleder, Karuss og Skårungen barnehageenhet

Tusen takk til alle familier som stilte opp og bidro på aksjonsdagen!

Karuss barnehage opplevde en stor giverglede, og både lodd til lotteriet og lapskaus, saft og kaker gikk unna som godteri på lørdagskvelden. Totalt bidro dere med 7769,- kroner. Av dette var 4169,-kontant og 3600,- på Vipps.  Vi som jobber på Karuss barnehage synes det har vært stas å jobbe med forberedelser til aksjonen, og å gjennomføre aksjonen - med så mange positive foreldre. Igjen - tusen takk!

Hvis dere har lyst til å se hva midlene går til konkret i Rajshahi, og lære mer om Bangladesh, kan dere se her

Froskane🐸

Vi satser på å spise middag og ha kafé ute om været tillater.

Lurt å kle seg godt😊 🍁

Vi gleder oss og velkommen til dere alle💜

Samarbeidsutvalget hadde møte tirsdag 16. oktober. Referatet ligger under fanen "Samarbeidsutvalg" til høyre på hjemmesiden.