Publisert: 08. august 2023 | Sist endret: aldri | Forfatter: Kristin Belsby Narvestad

August og september på Haren

August og september på Haren 


Da har vi startet barnehageåret 2023/2024. Vi ønsker “nye” og “gamle” barn velkommen til Haren. 
I år er vi 13 barn på Haren. Det er 5 barn født i 22 og 8 barn født i 21. 7 av barna er kjent på Haren fra før.

På hjemmesida og visma blir det lagt ut nytt månedsbrev annehver måned. Da kan dere lese litt om hvilke planer vi har for måneden i forhold til lek, samlinger, aktiviteter og turer. Nå i august og september er vår viktigste oppgave at alle barna skal bli trygge og trives. Vi er masse sammen i lek på gulvet. 

Det blir en ny hverdag både for de gamle og de nye barna. For de nye barna er det mye nytt å forholde seg til. De skal bli kjent med nye barn og voksne, de skal sove på et nytt sted, det er flere rundt bordet når de skal spise, nye lekerom og leker. Mye spennende og gøy, noe litt skummelt og nytt. Vi skal i samarbeid med dere gjøre vårt beste for at overgangen til barnehagelivet blir så god som mulig. 
For de gamle barna blir det også en annen barnehagehverdag enn de er vant til. Flere nye barn å bli kjent med. Vi skal ikke glemme de gamle barna våre, de trenger også å bli sett.  
Vi legger opp dagene slik vi tror er best for at barna skal bli trygge og trives. Små sangstunder kan være en god måte å bli kjent på. Vi håper på mye godt vær så vi kan være mye ute og leke.

Sanger vi kommer til å synge nå i begynnelsen: Bæ, bæ lille lam, med krøllet hale, hopp, hopp, hopp. 
Ellers er det bare å spørre om alt dere lurer på. Ring oss gjerne på telefonen 48100975. 

Vi gleder oss til et nytt barnehageår! Hilsen Karianne, Kristin, Eva, Bente og Elisabeth.