Lømslandsvei 23 4614 Kristiansand
Telefon: 91 57 72 77 Send oss e-post
Redaktør: Kristine
Endelig kan vi være tilbake til normal hverdag (fra lørdag kl. 16.00) etter over ett og et halvt år der koronasituasjonen har preget samfunnet og hverdagen vår.
Dette betyr at vi nå skal leve og opptre som normalt, men med noen tiltak fortsatt:

Barnehagen har fem planleggingsdager hvert barnehageår. Planleggingsdagene blir brukt til kompetanseheving, planlegging og forberedelser. Barnehagen er stengt disse dagene.

Planleggingsdager:

Høsten 2021:                                             Våren 2022:

Fredag 13. august                                      Mandag 3. januar

Fredag 22. oktober                                     Tirsdag 19. april

Fredag 27. mai

Foreldremøte:

Onsdag 1. september 2021

Sommerstengt de tre siste ukene i juli: Uke 28, 29 og 30.

Barn og ansatte på Tusenbein og Edderkoppen er ute av midlertidig karantene.

Vi har sterk mistanke om at et barn (A) er smittet av Covid-19. Nærkontakter (B) som er direkte berørt, må derfor i ventekarantene til A eventuelt har testet negativt. Husstandsmedlemmer til B trenger foreløpig ikke gå i ventekarantene.

Waiting quarantine for schools and day-care centres
We have a strong suspicion that one of our children (A) is infected with Covid-19. Close contacts (B) who are directly affected, must therefore enter a waiting quarantine until A has tested negatively.