Meny
Velg avdeling Forside
Harry Fetts vei 10 0667 Oslo
Telefon: 91624077 Send oss e-post
Redaktør: Ane Kvernaas
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<mars 2023><<
mars 2023
mtotfls
27280102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930310102
03040506070809
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Velkommen til Christinedal kunst- og kulturbarnehage

Praktisk informasjon

Eier av Christinedal kunst- og kulturbarnehage er Kulturbarna AS, som drives av Ane Kvernaas og Halvor Bakken.

Vår historie

Vårt ønske for barnehagedriften i Christinedal er blant annet å videreføre arven etter Harry Fett, som i praksis var Norges første riksantikvar. Han var også en engasjert kunsthistoriker, forfatter og kunstsamler.

Vår visjon

"kreative prosesser vil fremme mestring og sosiale ferdigheter"

Barnehagen har en hverdag preget av romslighet, humor og glede. Vi er opptatt av det individuelle barnets nysgjerrighet i det enkelte øyeblikk og sammen som en gruppe. Det å lære gjennom en skapende og helhetlig prosess, bidrar til dannelse av mennesket. Det å bli oppmuntret til å formidle og utrykke sine ideer, stimulerer utvikling av identitet og selvbilde. Evnen til å tenke kreativt og "ut av boksen", er verdifullt i alle stadier av livet, både som barn i barnehagen og voksen i arbeidslivet. Dette er en egenskap vi ønsker fremme.

 

Vi er opptatt av:

- Trygghet når barna kommer til barnehagen - Barn og foreldre skal føle seg velkomne og respektert.

-Barns medvirkning - Barna skal være med å påvirke sin egen hverdag i barnehagen. Dette betyr ikke at barna overtar styringen, men at de blir hørt, tatt med på råd, og tatt hensyn til når avgjørelser og valg blir gjort. Barna skal oppleve at de blir tatt på alvor av en voksen som lytter, samtaler og viser omsorg. 

-Selvstendiggjøring av barna - Barn klarer ofte mye mer en vi tror, vi skal gi dem tid til å prøve seg frem selv. Barna skal oppleve at de har frihet, men at det også stilles krav. Alle valg har konsekvenser, positive som negative. 

-Sosialisering - Barna skal lære seg å ta hensyn til hverandre. Samtidig som de skal utvikle seg til individer med egne meninger og identitet. Både store og små har ansvar for en trivelig barnehagehverdag gjennom at vi tar vare på hverandre og viser omsorg. De voksene skal være gode forbilder, barn lærer ofte mer av det vi gjør enn det vi sier.

Hva finner du på våre sider?

Du er kanskje på leting etter en barnehage å søke plass i, eller er bare nysgjerrig på hva vi driver med? Alle besøkende har tilgang til informasjon under "om oss", "foreldresamarbeid" og "historie om Christinedal" i menyen til venstre.

Foruten en kort beskrivelse av de enkelte avdelingene, er informasjonen under disse forbeholdt foreldre og ansatte i barnehagen. Foreldre får tildelt passord til sin avdeling ved barnehagestart.

Søknad

Ønsker du å søke på plass i Christinedal kunst- og kulturbarnehage må søknaden rettes til Oslo kommune