Velg avdeling Bokkaskogen Blåklokke
Rasmus Lølandsvei 1 4009 Stavanger
Telefon: 51 91 24 70 Send oss e-post
Redaktør: Grete Lill Johnsen
Vi er alle i en helt spesiell situasjon. Covid 19 - viruset har endret hverdagen vår drastisk, og barnehagen har nå vært stengt i tre uker. Barnas normale hverdag og rutiner med lek og aktiviteter med andre barn og gode venner er for en periode satt på vent.

Trenger du noen å snakke med?

Vi er alle i en spesiell situasjon som påvirker oss på forskjellig vis. Mange er alene med tankene sine og trenger noen å snakke med.

Vi i barnehagen er tilgjengelige for dere på telefon og epost. Vi er tilgjengelige for samtaler mellom kl. 09.00 og 15.00.

Virksomhetsleder, Eli Mundheim,  mob.tlf: 474 56 721

Avdelingsleder Bokkaskogen, Grete Lill Johnsen, mob.tlf: 932 05 862

Avdelingsleder Våland og Vålandshaugen, Kari Sutterud, mob.tlf: 458 50 619

De pedagogisk lederne er tilgjengelige pr mail, og kontakter dere pr telefon om der er behov for det. Kontaktinformasjon til de pedagogiske lederne finner dere i oversikten over ansatte.

Ukeslutt

Barnehagen fikk i dag beskjed om at det er påvist kikhoste hos en ansatt som var i barnehagen frem til 20.februar på Blåklokke.

Smittevernkontoret ber oss derfor om å informere dere foreldre og andre som har vært i kontakt med barnehagen, slik at en kan være mer observant og søke legehjelp dersom en har hoste som varer over tid.

Dersom barn på avdelingen har søsken under 2 år, er det viktig at en kontakter helsestasjonen for å vurdere hva en skal gjøre med hensyn til vaksinasjon.

Jeg legger ved link til helsenorge.no sine retningslinjer og anbefalinger.

Dersom dere har medisinske spørsmål, ta kontakt med helsestasjon dere tilhører.

Mvh Personalet i Bokkaskogen barnehage

De siste ukene i bilder. :)

I oktober gikk barnehage, ressurssenteret for styrket barnehagetilbud. skole og PPT over til å bruke et digitalt arkivsystem.

Årets foreldreundersøkelse er nå blitt sendt ut. Dere har mulighet til å svare på den mellom 01.11 tom 20.12.  Det er kun være èn foresatt som mottar link til å besvare undersøkelsen. Det vil som hovedregel være den forelderen som ligger inne som regningsmottaker. Vedkommende blir å motta en spørreundersøkelse/link pr. avdeling som du/dere har barn i. Dette betyr i praksis at foresatte med to (eller flere) barn i samme avdeling kun vil motta en undersøkelse og dermed må svare på vegne av begge barna.

Håper dere tar dere tid til å svare, det er vår mulighet til å få en tilbakemelding på arbeidet vi gjør på avdelingene med deres barn.

Ta kontakt med assisterende styrer Therese Rørvig Sontum dersom dere har noen spørsmål: tsontum@stavanger.kommune.no / 51 91 24 73

På forhånd takk!