Velg avdeling Bokkaskogen Blåklokke
Bokkaskogen Rasmus Lølandsvei 1 4009 Stavanger Telefon: 51 91 24 70 Send oss e-post
Kampen Bekkelundsgaten 3 4024 Stavanger Telefon: 51 91 24 80 Send oss e-post
Redaktør: Grete Lill Johnsen Sannum
I oktober gikk barnehage, ressurssenteret for styrket barnehagetilbud. skole og PPT over til å bruke et digitalt arkivsystem.

Årets foreldreundersøkelse er nå blitt sendt ut. Dere har mulighet til å svare på den mellom 01.11 tom 20.12.  Det er kun være èn foresatt som mottar link til å besvare undersøkelsen. Det vil som hovedregel være den forelderen som ligger inne som regningsmottaker. Vedkommende blir å motta en spørreundersøkelse/link pr. avdeling som du/dere har barn i. Dette betyr i praksis at foresatte med to (eller flere) barn i samme avdeling kun vil motta en undersøkelse og dermed må svare på vegne av begge barna.

Håper dere tar dere tid til å svare, det er vår mulighet til å få en tilbakemelding på arbeidet vi gjør på avdelingene med deres barn.

Ta kontakt med assisterende styrer Therese Rørvig Sontum dersom dere har noen spørsmål: tsontum@stavanger.kommune.no / 51 91 24 73

På forhånd takk!

Bokkaskogen-Kampen barnehage har planleggingsdager torsdag 14. og fredag 15. november. Barnehagene holder da stengt!

Litt bilder fra uken som gikk.

Hei

Her kommer noen bilder fra forrige uke.

Og vi gikk og gikk....