Johan Øydegardsvei 12 4632 Kristiansand
mtotfls
01020304050607
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Ønsker du kontakt med personalet, benytt følgende telefonnummer:

Bjørnehjørnet: 97 16 66 94

Bjørnungen: 91 56 01 47

Honningkrukka: 97 12 66 57

Blåbærtua: 97 12 12 26

Bikuben: 91 55 82 47

Invitasjon til høstsuppe i barnehagen

Fra lørdag kl 16.00 går vi over til en normal hverdag i barnehagen. Vi har fortsatt god håndhygiene og vi holder oss hjemme ved sykdom. Det er ikke behov for kontaktreduserende tiltak, som å holde en meters avstand.

Fra og med 1.oktober gir barnehagene i Kristiansand kommune normalt mattilbud i barnehagen.
Barna får servert ett måltid hver dag. Det vil si at dere da kun trenger å ha med en niste og frukt.

Første møte for samarbeidsutvalget er 29.09.21 kl 19.00-20.30, her på Bamsebo barnehage.

Saksliste ligger vedlagt under Su-fane. Meld gjerne inn saker til din su-representant.

Det vil henge kontaktliste over representanter v/ inngangen til de store (HK, BT og BK), og til de små (BH og BB).

Her kommer informasjon fra og om FUB (foreldreutvalget for barnehagene i Kristiansand)

Her er dato for høstens foreldremøter.

Onsdag 15/9 kl 19.00 - 20.30  Bjørnungen og Bjørnehjørnet

Onsdag 22/9 kl 19.00 - 20.30  Honningkrukka, Blåbærtua og Bikuben

Påmelding til møte og plan for gjennomføring vil komme, i tråd med smittevernsreglement som da måtte gjelde.

Velkommen til et nytt barnehageår

Håper alle har hatt en god ferie! Denne uka starter det mange barn som er nye i barnehagen, vi ønsker spesielt velkommen til de her i Bamsebo barnehage. Det er mye nytt for barn og foreldre å sette seg inn i. Denne hjemmesiden vil hjelpe dere til å ha tilgjengelig informasjon, så her anbefaler vi å abonnere. Dere vil da få et varsel når det legges ut noe nytt. Avdelingene bruker også ist - direkte til dagsreferat og direkte kommunikasjon, blant annet skal dere ha fått beskjed om hvilke dager avdelingene har matservering. I artikkel tidligere her på hjemmesiden er det mer utfyllende informasjon om matservering i barnehagen. Det er begrenset til to måltider i uka i august og september, kostpenger reduseres da til kr 84 pr måned.

Nedenfor står det også litt om grønt nivå. Det er godt å treffe dere foreldre igjen inne i barnehagen, men hold avstand, personalet tar imot inne på avdelingen om det er mange i garderoben.  Vi skal ha foreldremøter i september, dato kommer - smittesituasjonen vil påvirke om vi må ha dette delt i grupper, eller holde noe sammen. Da håper vi på å treffes og bli bedre kjent!

Åpningstider fra 01.august er 07.00 - 16.30

Vi ser frem til en god oppstart, ta kontakt med barnehagen og avdelingene ved spørsmål!

Fra idag mandag 16.08.21, har FHI/Helsedirektoratet bestemt et nytt test-/karanteneregime for barn/unge under 18 år. Bakgrunnen for endringene er at barn og unge skal få en mest mulig normal barnehage- og skolehverdag og at forutsetningene for dette nå er tilstede, selv om det fortsatt vil være et omfang av smitte i samfunnet.

Testing kan erstatte smittekarantene for barn i barnehagen.
Dersom en person får påvist korona, kan barn som er nærkontakter teste seg i stedet for å gå i karantene. Personer som den smittede bor sammen med, eller andre tilsvarende nære kontakter, må fortsatt gå i karantene.
Det er lokale helsemyndigheter som har ansvar for organisering av testing og hvordan det skal gjennomføres.
Smittesporingsteamet i kommunen har fremdeles ansvaret for å spore smitte og varsle nærkontakter.

Testing og karantene for barn

Hei alle sammen - nå er det snart oppstart i barnehagen igjen.

Håper alle har hatt en fin ferie og velkommen tilbake til barnehagen. Det er bekreftet at barnehagene i Kristiansand kan starte på grønt nivå fra mandag 2.august.

Dette betyr at vi kan avvikle kohorter, barna kan være mer felles, og inndeling på uteområdet blir fjernet. Dere foreldre/foresatte kan følge barnet inn og ut i garderobe når dere kommer og går fra barnehagen (minner her om håndvask).

Vi har fortsatt fokus på:

- holde seg hjemme ved sykdom

- god håndhygiene

- holde avstand mellom voksne

Hilsen Gunn, enhetsleder

Barnhagen har fem planleggingsdager i løpet av et barnehageår.

Her er dato for disse, gjennomgått i samarbeidsutvalget 27.mai 2021

fredag 27/8, fredag 22/10