Johan Øydegardsvei 12 4632 Kristiansand
01020304050607
29303101020304
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Hei alle sammen og takk for oppmøte på teams!

Systemet IST Direkte krever i ferier at dere foreldre/foresatte registrerer når barna kommer i barnehagen.

Alle barn er satt på fri uke 13; f.o.m. mandag 29.mars t.o.m. onsdag 31.mars. Dere må melde på barnet deres dersom det kommer i barnehagen i løpet av disse tre dagene.

Frist for påmelding: onsdag 10.mars!

Minner om at barnehagen har planleggingsdag tirsdag 6.april, barnehagen er da stengt.

Med vennlig hilsen personalet

Resultatene av foreldreundersøkelsen 2020 er kommet og gjennomgått i Samarbeidsutvalget 17. februar.

På grunn av den pågående smittesituasjonen i Kristiansand velger vi å holde informasjonsmøte for skolestarterne digitalt.

Møtet gjennomføres på teams 02. mars kl 19.30-20.30

Det innkalles ved å bruke mailadressene som dere har lagt inn på ist. Gi beskjed til meg om dere ikke mottar invitasjon til dette møte.

Mail addresse: gunn.strand.brunvatne@kristiansand.kommune.no

Hilsen Gunn Strand-Brunvatne

Enhetsleder Bamsebo barnehage

Her er viktig informasjon fra ingeniørvesenet som vi ber dere gjøre dere kjent med.

I år har vi dessverre ikke mulighet til å arrangere omvisninger eller ha åpen dag for nye søkere.

Les mer om barnehagen her:

Velkommen til foreldremøte for alle skolestartere tirsdag 2. mars.

Veien ved Wilds minne skole stengt.

Alle barn er satt på fri uke 8; f.o.m. mandag 22.februar t.o.m. fredag 26.februar.Dere må melde på barnet deres dersom det kommer i barnehagen i løpet av denne uka.

Frist for påmelding: onsdag 10.februar! Vi ber om at fristen overholdes, slik at personalet kan få sitt ønske om ferie bekreftet.

På forhånd takk.

Med vennlig hilsen personalet

(Barna er også satt på fri i påskeferien, vi kommer tilbake vedr. frist for påmelding for disse dagene.)

I går kom Regjeringen med nye tiltak for å hindre smittespredning. Disse tiltakene berører i liten grad barnehagene i Kristiansand, som fortsatt skal drives på gult nivå. Det vil komme informasjon om dette endres. Vi må ha ekstra fokus på smittevern i tiden fremover, så vi minner om tiltak:

1. Ingen barn med nyoppståtte luftveissymptomer kan være i barnehagen. Syke barn blir sendt hjem.

2. God hygiene. Vask hendene!

3. Hold avstand!

På planleggingsdagen i dag legges det planer for aktiviteter og lek avdelingsvis, og i små kohorter om vi skulle gå over til rødt nivå. Nå får vi håpe at tiltakene hjelper slik at vi ikke må stramme inn igjen.

Uansett, vi gleder oss til å møte barna og dere foreldre igjen!