Barnas Hus barnehage Hjalmar Johansens gate 5 4019 Stavanger Telefon: 51508822 Send oss e-post
Sørmarka Arena barnehage Sørmarkveien 22 4019 Stavanger Telefon: 51507832 Send oss e-post
Tyrihans barnehage Dalsetveien 7 4018 Stavanger Telefon: 51913095 Send oss e-post
Vannassen barnehage Vestvollveien 1 4017 Stavanger Telefon: 51913285 Send oss e-post
Redaktør: Hanne Rosså Lindager
Trenger du bhgplass? Søk her
Søk barnehageplass
Om oss

Sørmarka Arena barnehage er en kommunal barnehage som ligger i naturskjønne omgivelser i Sørmarka. Barnehagen er bygd inntil ishallen på en stor og kupert naturtomt med et bevart krattområde. Grunnet vår lokalisering vegg i vegg med ishallen er avdelingene kalt opp etter tidligere norske OL vinnere på is. Derfor heter avdelingene Hjallis, Koss, Kuppern, Sonja Henie og Trulsen.

For bhgåret 2020/2021 har vi 67 barn fordelt på fire avdelinger og 14 årsverk. Vi tar også imot lærlinger som utdanner seg for å bli barne- og ungdomsarbeidere. Cathrine Monsen Bjornstad er avdelingsleder for Sørmarka Arena barnehage.

Vår visjon er: "Språk, sprell og samhold i Sørmarka arena barnehage". Disse verdiene går som en rød tråd gjennom vårt arbeid - og danner grunnlaget når vi implementerer de syv fagområdene fra Rammeplanen for barnehager, i vårt daglige arbeid.

Vi er med i Stavangerbarnehagene - og inneværende barnehageår jobber vi med kvalitetssøylen Språkkompetanse.