Sørstrandveien 30 4076
29303101020304
26272801020304
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Det er oppdaget hodelus i barnehagen, og for å redusere smitte må alle sjekkes hjemme i helgen.

Vi jobber med å få ordnet det.

Midlertidig telefonnummer til kontoret er tlf 916 08 581

Her kommer bilder fra karnevalet vårt vi hadde på fredag! Det var god stemning, kjekk musikk, opptog og fellessamling. Alle fikk gå opp på "scenen" innen sin kategori; dyr, prinsesser, yrker, superhelter, matvarer... Vi koste oss med pølser i brød og fastelavnsbolle.

I dag har vi fortalt litt om samene- vist bilder, hørt på joik, sett bilder av hvordan de bor og av klesdrakten deres. I lunsjen så vi  en episode om samegutten Ante på storskjerm  om samegutten Ante- spennende!

Resultatene fra foreldreundersøkelsen er nå lagt ut. Dere finner dem under "meny, våre resultater".

Takk til alle dere som tok dere tid til å svare.

I dag hadde vi først en samling om Pinnsvin og kanin; det å spre glede, gjøre andre glade. Og  boken om å samarbeide og hjelpe hverandre. Vi hadde motorisk aktivitet; hoppet fra stoler og benk, pluss tok imot ball og heiv ball. Gøy!

Dagens hovedtema i arbeidsboka var stavelser, og vi klappet stavelsene i hvert sitt navn-  og skreiv opp tallene fra 1-5 på ei tavle. De som synes det er litt vanskelig å skrive tall, satte opp streker for hvor mange stavelser det var på de ulike bildene i boka.

I går akte vi på rumpebrett- kjempekjekt med litt snø!

I dag tok vi oss en tur til gapahuken med tre og fire åringene (femåringene var på svømming). Vi hadde med oss litt utstyr til språksamlinger og dlete oss i to grupper, en i kvisthytten og en i gapahuken! Vi hadde om vinter, eventyret om skinnvotten og vi klappet stavelser i alle sitt navn. Etterpå var det grovmotorisk aktivitet; vi gikk opp og ned trappen fem ganger og hoppet fra benken. Kjekk lek i skogen før lunsj!

I dag hadde vi formingsaktivitet mens de eldste var på svømming.

Vi lagde vinterkunst- malte vinterbilder med snøfnugg og lyseblå, sølv, mørkeblå og hvite farger. Ellers er det litt bilder fra lekegrupper, og den visuelle aktivitetsoversikten over hvor barna kan leke, vi setter passbilder av barna opp på denne.

I dag malte vi med tre og fireåringene, mens de eldste var på svømming. Det ble mange fine vinterbilder med snøfnugg!

Her ser dere også litt glimt fra lekegruppene, og den visualiserte aktivitetsoversikten vi bruker nå. På den setter vi opp bilder av barna  hvor de skal være i lekegrupper/aktivitet.

I dag hadde vi formingsaktivitet mens de eldste var på svømming.