Sørstrandveien 30 4076
mtotfls
01020304050607
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Bytur der vi tok turen til Breiavannet. Lek på marka ved vannet og mating av fugler. Lunsj på torget, og lek på lekeplass før vi tok ferja tilbake til barnehagen.

På mandag tok vi frem eventyret om "De tre Bukkene Bruse" på flanellograf. Barna var med på å fortelle eventyret. På tirsdag gikk vi en lang tur i skogen. Vi gikk rundt Johanneskydnå og mot Skogafjellsvigå. Ved Skogafjellsvigå er det en bru som er perfekt for å dramatisere "Bukkene Bruse" Vi hadde også med oss konkreter til eventyret, som barna lekte med. På vei tilbake til barnehagen gikk vi rundt ved Torvmyra.

FUB (foreldreutvalget for barnehager) inviterer til regionale foreldrekonferanser hvor temaet er «Gode barnehager for alle barn?»

Det er to hovedforedrag: Mobbing i barnehagen og Kvalitet i barnehagen for de minste barna.

Konferansen er gratis. Du finner programmet i høyremargen under Diverse, flere dokumenter

Dersom foresatte til sammen tjener under 486.750 kr. pr. år kan det søkes om moderasjon i barnehagebetalingen. Send i så fall inn søknad så snart som mulig, da søknaden må være behandlet før faktura sendes ut i august, for å få moderasjon på første betaling.

Husk at det er ligningen for 2015 som skal benyttes. Alle må søke på elektronisk skjema.

Følg denne lenken: Søknad om moderasjon i barnehagebetalingen

Sommerfesten, som er et fellesarrangement for barnehagen og fau, er flyttet fra onsdag til tirsdag 14. juni. Barnehagen starter arrangementet med sang og markering av slutt på barnehagetiden for 5-åringene kl. 16.15. Fau tar så over resten av arrangementet.

I dag har vi hatt en uheldig episode der to barn kom seg ut på parkeringsplassen gjennom åpen port. Ingen farlig situasjon oppstod i dette tilfelle, men dette er situasjoner vi MÅ unngå. Vi vet ikke hvorfor porten ble stående oppe, men vi ber dere foresatte være veldig obs på at porten må lukkes og sikkerhetslenken må settes på når dere går ut og inn av barnehagen.

Det er blitt sendt avviksmelding på portlåsen til kommunen, da denne er for enkel å åpne dersom sikkerhetslenken ikke er på.

Personalet i barnehagen ønsker alle barn og foresatte en riktig god påskeferie.

Vi minner samtidig om planleggingsdagen tirsdag 29. mars. Barnehagen er da stengt.

Uke 7 er skolens vinterferie og av erfaring vet vi at en del barn har fri denne uka. Dersom ditt barn skal ha fri, vil vi gjerne at du skriver dette opp på lista som henger i garderoben på avdelingen. Årets budsjett er svært stramt, og vi vil nødig bemanne opp med vikarer dersom det ikke trengs.

Minner om at siste frist for søknad om barnehageplass for barnehageåret 2015/2016 er i dag, 1. februar.

Hold av 25. januar  fra 19.00 til 21.00. Da blr det felles foreldremøte for alle foresatte til barnehage barn i Storhaug bydel.

Møtet er et ledd i "Stavangerbarnehagen" sitt tilbud til foresatte.

Tema: Relasjonskompetanse. Foreleser: Arnt Ove Engelien. Møte blir i kantina på Johannes læringssenter.

Mer informasjon kommer på nyåret.