Sørstrandveien 30 4076
01020304050607
29303101020304
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Vi ønsker alle barn og foresatte velkommen til nytt barnehageår. Spesielt vil vi ønske alle våre nye brukere velkommen og håper at dere vil trives og finne dere godt til rette hos oss.

Husk at barnehagen er stengt mandag 15. august pga. planleggingsdag.

Vi har kost oss denne uken med fokus på fysisk fostring. Tur i skogen i ullent terreng med klatring og balansering, bonus med blåbærplukking som snaks :-) Mye god aktivitet på skatebanen og fotballbanen med sparking og kasting med ball, balansering, løping, opp og ned bratte bakker og rutsjing. Vi har hatt mye god motorisk lek inne med rutsjebanen, tunellen og hermeleker og løping på gangen. En dag var vi også nede i gymsalen og fikk boltret oss der. Takk for en fin uke.

Bytur der vi tok turen til Breiavannet. Lek på marka ved vannet og mating av fugler. Lunsj på torget, og lek på lekeplass før vi tok ferja tilbake til barnehagen.

På mandag tok vi frem eventyret om "De tre Bukkene Bruse" på flanellograf. Barna var med på å fortelle eventyret. På tirsdag gikk vi en lang tur i skogen. Vi gikk rundt Johanneskydnå og mot Skogafjellsvigå. Ved Skogafjellsvigå er det en bru som er perfekt for å dramatisere "Bukkene Bruse" Vi hadde også med oss konkreter til eventyret, som barna lekte med. På vei tilbake til barnehagen gikk vi rundt ved Torvmyra.

FUB (foreldreutvalget for barnehager) inviterer til regionale foreldrekonferanser hvor temaet er «Gode barnehager for alle barn?»

Det er to hovedforedrag: Mobbing i barnehagen og Kvalitet i barnehagen for de minste barna.

Konferansen er gratis. Du finner programmet i høyremargen under Diverse, flere dokumenter

Dersom foresatte til sammen tjener under 486.750 kr. pr. år kan det søkes om moderasjon i barnehagebetalingen. Send i så fall inn søknad så snart som mulig, da søknaden må være behandlet før faktura sendes ut i august, for å få moderasjon på første betaling.

Husk at det er ligningen for 2015 som skal benyttes. Alle må søke på elektronisk skjema.

Følg denne lenken: Søknad om moderasjon i barnehagebetalingen

Sommerfesten, som er et fellesarrangement for barnehagen og fau, er flyttet fra onsdag til tirsdag 14. juni. Barnehagen starter arrangementet med sang og markering av slutt på barnehagetiden for 5-åringene kl. 16.15. Fau tar så over resten av arrangementet.

I dag har vi hatt en uheldig episode der to barn kom seg ut på parkeringsplassen gjennom åpen port. Ingen farlig situasjon oppstod i dette tilfelle, men dette er situasjoner vi MÅ unngå. Vi vet ikke hvorfor porten ble stående oppe, men vi ber dere foresatte være veldig obs på at porten må lukkes og sikkerhetslenken må settes på når dere går ut og inn av barnehagen.

Det er blitt sendt avviksmelding på portlåsen til kommunen, da denne er for enkel å åpne dersom sikkerhetslenken ikke er på.

Personalet i barnehagen ønsker alle barn og foresatte en riktig god påskeferie.

Vi minner samtidig om planleggingsdagen tirsdag 29. mars. Barnehagen er da stengt.