Sørstrandveien 30 4076
mtotfls
30310102030405
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
I går på basesamlingen var det besøk av påsketurist, hun hadde sekken full av gjenstander som hører til i påsken: påskekylling, påskeliljer, bilder av snø, hytte, kvikklunsj , appelsin. En påskebok ; vi snakket om Jesus og det som skjedde i påsken. Forberedte oss litt til mandag: da skal vi på påskevandring i kapellet.Vi sang tre sanger som hører til i påsken.

Det blir ny max-pris for barnehageplasser gjeldende fra 1. mai 2015. Den nye max-prisen vil da være 2580 kroner.

Bystyret har også vedtatt nytt betalingsreglement, som blant annet innebærer at friplasser vil falle bort.

Vi er godt i gang med øving på sangene som er med i forestillingen vår, og framover blir det mer og mer gjennomganger av hele forestillingen. Noen av barna i femårsklubben skal si noe på scenen, og de har litt fremtredende roller. Femårsklubben får egen lapp om sin rolle med hjem neste uke.

"Prøysenskogen" settes opp torsdag 11.juni, kl.16.45 i gymsalen.- det blir vår sommeravslutningsmarkering. Alle i barnehagen har roller. Barna på Hummeren skal være pinnsvin og harepuser. Barna på Krepsen er folk i Bakvendtland. Jenter på småbarnsbasen er ekorn og guttene på småbarnsbasen er smågutter ("Per" i Hompetitten-sangen). Vi gleder oss. Vi blir sammensveiset og godt kjent på tvers av baser og avdelinger med slike prosjekt. Barna får sceneerfaring og får også jobbe mye med musikk og drama!

I dag markerte vi barnehagedagen med en felles tur for hele barnehagen! Vi gikk opp til marka ved Torvmyra. Der samlet vi oss til en Prøysenøving, viste bilder av sangene mens vi sang. Alle sangene som er med i forestillingen vår! Vi sang også litt bevegelsessanger; hode skulder kne og tå, og boogie boogie. Kjekt! Vi klatret, disset, balanserte og lekte i skogen før vi vendte nesen hjem igjen til lunsj.

Dersom du har barn som er skolestarter i august og trenger sfo-plass, må du huske å søke om plass innen 15. april. Dette gjøres via Hypernet.

Det er ikke nødvendig å si opp barnehageplassen til barn som begynner på skolen. Dette skjer automatisk.

Papirutgaven av månedsplanen er forsinket pga. problemer med skriveren. Dere finner den i høyremargen under hver avdeling her på hjemmesiden.

Velkommen til den nye nettsiden vår. Denne siden har et design som er tilpasset både nettbrett og mobiltelefon. Her finner du de fleste funksjoner fra den gamle nettsiden, i tillegg noen nye funksjoner.

Håper du liker siden vår!

I dag hadde Reka felles adventsstund for oss andre i barnehagen. dette var en koselig og fin opplevelse. Vi tente 1.lyset, sang sanger og Hege viste oss stallen og figurene som hører til. Spennende! Hun hadde noen gode hjelpere med seg; en som ble Lucia og en som ble en liten nissejente, da sang vi Luciasangen og På låven sitter nissen.

Samling om følelser og sosialkompetanse -glad og lei seg. Bamsene har rollespill, og vi ser i speilet på hvordan vi ser ut når vi er glade og lei oss.

Vi vil takke alle som deltok på arrangementet vårt i forbindelse med FN-dagen. Spesielt takk til FAU og dere andre som bidrog med kaker til kaféen. Overskuddet fra arrangementet, ca. 5000 kr, ble gitt til Forut`s barneaksjon.