Sørstrandveien 30 4076
mtotfls
29303101020304
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Innholdsrik formiddag. Barna har kost seg inne i høstværet. Noen tegnet, de fleste var innom duplo og puterommet og alle var med på språksamling om å vente på tur. Noen av barna leste bøker og hadde en kosestund i sofaen. Kjekk rollelek både på puterommet og i gangen. Før lunsj repeterte vi litt fra språksamlingen og snakket litt om FORUT prosjektet. Avsluttet med dans og bevegelse til FORUT sanger. Ut i regnet etter koselig lunsj med mange gode samtaler. Takk for i dag.

Vi ønsker alle barn og foresatte velkommen til nytt barnehageår. Spesielt vil vi ønske alle våre nye brukere velkommen og håper at dere vil trives og finne dere godt til rette hos oss.

Husk at barnehagen er stengt mandag 15. august pga. planleggingsdag.

Vi har kost oss denne uken med fokus på fysisk fostring. Tur i skogen i ullent terreng med klatring og balansering, bonus med blåbærplukking som snaks :-) Mye god aktivitet på skatebanen og fotballbanen med sparking og kasting med ball, balansering, løping, opp og ned bratte bakker og rutsjing. Vi har hatt mye god motorisk lek inne med rutsjebanen, tunellen og hermeleker og løping på gangen. En dag var vi også nede i gymsalen og fikk boltret oss der. Takk for en fin uke.

FUB (foreldreutvalget for barnehager) inviterer til regionale foreldrekonferanser hvor temaet er «Gode barnehager for alle barn?»

Det er to hovedforedrag: Mobbing i barnehagen og Kvalitet i barnehagen for de minste barna.

Konferansen er gratis. Du finner programmet i høyremargen under Diverse, flere dokumenter

Dersom foresatte til sammen tjener under 486.750 kr. pr. år kan det søkes om moderasjon i barnehagebetalingen. Send i så fall inn søknad så snart som mulig, da søknaden må være behandlet før faktura sendes ut i august, for å få moderasjon på første betaling.

Husk at det er ligningen for 2015 som skal benyttes. Alle må søke på elektronisk skjema.

Følg denne lenken: Søknad om moderasjon i barnehagebetalingen

Sommerfesten, som er et fellesarrangement for barnehagen og fau, er flyttet fra onsdag til tirsdag 14. juni. Barnehagen starter arrangementet med sang og markering av slutt på barnehagetiden for 5-åringene kl. 16.15. Fau tar så over resten av arrangementet.

I dag har vi hatt en uheldig episode der to barn kom seg ut på parkeringsplassen gjennom åpen port. Ingen farlig situasjon oppstod i dette tilfelle, men dette er situasjoner vi MÅ unngå. Vi vet ikke hvorfor porten ble stående oppe, men vi ber dere foresatte være veldig obs på at porten må lukkes og sikkerhetslenken må settes på når dere går ut og inn av barnehagen.

Det er blitt sendt avviksmelding på portlåsen til kommunen, da denne er for enkel å åpne dersom sikkerhetslenken ikke er på.

Personalet i barnehagen ønsker alle barn og foresatte en riktig god påskeferie.

Vi minner samtidig om planleggingsdagen tirsdag 29. mars. Barnehagen er da stengt.

Uke 7 er skolens vinterferie og av erfaring vet vi at en del barn har fri denne uka. Dersom ditt barn skal ha fri, vil vi gjerne at du skriver dette opp på lista som henger i garderoben på avdelingen. Årets budsjett er svært stramt, og vi vil nødig bemanne opp med vikarer dersom det ikke trengs.