Sørstrandveien 30 4076
02030405060708
30010203040506
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
I dag gikk alle i barnehagen til grusbanen, Tv vest var her og laget innslag om Vassøy idrettslag, og at vi ønsker kuntgress på banen. Vi spilte litt fotball og laget litt liv og røre.

Sist uke hadde vi påskeverksted pluss vi var på jakt etter stort påskeegg ute. Dette var spennende! Alle barna fikk hver sin såpeboble!

Vi fikk besøk av en påsketurist som hadde pakket sekken full av påskens rekvisitter; appelsin, kvikklunsj, bilde av hytte i snøen, bilde av skitur, et akebrfett, skistaver...påskeegg...

Hun skulle på hytta i påsken og leitet etter den andre skien sin, hun hadde bare funnet den ene... men kanskje den hadde blitt gjenglemt fra sist gang de var på hytta fant hun ut.

Flettet inn påskens fortelling med både bilder og flanellograf. En liten kylling i egget lå, på Golgata stod det et kors, Blomster små gule blå sang vi sammen.... kjekt!

Resultatene fra foreldreundersøkelsen er nå lagt ut. Dere finner dem under "meny, våre resultater".

Takk til alle dere som tok dere tid til å svare.

I går akte vi på rumpebrett- kjempekjekt med litt snø!

I dag tok vi oss en tur til gapahuken med tre og fire åringene (femåringene var på svømming). Vi hadde med oss litt utstyr til språksamlinger og dlete oss i to grupper, en i kvisthytten og en i gapahuken! Vi hadde om vinter, eventyret om skinnvotten og vi klappet stavelser i alle sitt navn. Etterpå var det grovmotorisk aktivitet; vi gikk opp og ned trappen fem ganger og hoppet fra benken. Kjekk lek i skogen før lunsj!

Vi i Vassøy barnehage ønsker dere alle en riktig god jul og godt nyttår. Håper dere alle får noen gode fridager sammen med de herlige barna deres.

Så sees vi igjen 3. januar til nytt år og nye muligheter. (Planleggingsdag 2. januar)

Onsdag hadde vi besøk fra SSO

Minner om at vi skal ha nissefest på fredag. Husk å ha på noe rødt / nisselue! Det blir risengrynsgrøt til lunsj pluss vi får en overraskelse av nissefar !!!

Vi minner om brukerundersøkelsen som ble sendt ut i begynnelsen av måneden.

Vi har fått inn noen svar, men trenger flere!

Svarfrist 30.11.

Tirsdag  24. oktober inviterer vi til kafè i barnehagen fra klokka 15.00 til 17.00.

Det vil bli salg av lapskaus og kaker/frukt. Vi selger også et lite kunstverk som barna har laget for 25,- og noen produkter vi har fått fra Forut.

Overskuddet fra kaféen og inntekten av salget går til Foruts barneaksjon. Du kan lese mer om Foruts barneaksjon her: Forut - barneaksjonen

VELKOMMEN!