Sørstrandveien 30 4076
mtotfls
01020304050607
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
I dag har vi hatt tre smågrupper. Der hadde vi språksamlinger og aktivitet sammen i gruppen. De yngste hadde om Bolla Pinnsvin og bygget med jovoflak etterpå inne på avdelingen. Den andre gruppen var på grupperommet vårt lenge og hadde om bokstaver og stavelser. De laget ulike ord av bokstavklosser. Den tredje gruppen laget middag, kuttet opp gulrøtter og paprika. Vi hadde samling innen sosial kompetanse- godt samspill. Brukte plakat og magnetfigurer innen "hjerteprogrammet" vårt. Her møtte vi figurene Mats og Mille som lekte sammen i barnehagen sin, med et tog, men så ble det litt krangling om hvem som skulle ha toget o.l....

Det blir ny max-pris for barnehageplasser gjeldende fra 1. mai 2015. Den nye max-prisen vil da være 2580 kroner.

Bystyret har også vedtatt nytt betalingsreglement, som blant annet innebærer at friplasser vil falle bort.

Vi er godt i gang med øving på sangene som er med i forestillingen vår, og framover blir det mer og mer gjennomganger av hele forestillingen. Noen av barna i femårsklubben skal si noe på scenen, og de har litt fremtredende roller. Femårsklubben får egen lapp om sin rolle med hjem neste uke.

"Prøysenskogen" settes opp torsdag 11.juni, kl.16.45 i gymsalen.- det blir vår sommeravslutningsmarkering. Alle i barnehagen har roller. Barna på Hummeren skal være pinnsvin og harepuser. Barna på Krepsen er folk i Bakvendtland. Jenter på småbarnsbasen er ekorn og guttene på småbarnsbasen er smågutter ("Per" i Hompetitten-sangen). Vi gleder oss. Vi blir sammensveiset og godt kjent på tvers av baser og avdelinger med slike prosjekt. Barna får sceneerfaring og får også jobbe mye med musikk og drama!

Dersom du har barn som er skolestarter i august og trenger sfo-plass, må du huske å søke om plass innen 15. april. Dette gjøres via Hypernet.

Det er ikke nødvendig å si opp barnehageplassen til barn som begynner på skolen. Dette skjer automatisk.

Papirutgaven av månedsplanen er forsinket pga. problemer med skriveren. Dere finner den i høyremargen under hver avdeling her på hjemmesiden.

Velkommen til den nye nettsiden vår. Denne siden har et design som er tilpasset både nettbrett og mobiltelefon. Her finner du de fleste funksjoner fra den gamle nettsiden, i tillegg noen nye funksjoner.

Håper du liker siden vår!

I dag hadde Reka felles adventsstund for oss andre i barnehagen. dette var en koselig og fin opplevelse. Vi tente 1.lyset, sang sanger og Hege viste oss stallen og figurene som hører til. Spennende! Hun hadde noen gode hjelpere med seg; en som ble Lucia og en som ble en liten nissejente, da sang vi Luciasangen og På låven sitter nissen.

Samling om følelser og sosialkompetanse -glad og lei seg. Bamsene har rollespill, og vi ser i speilet på hvordan vi ser ut når vi er glade og lei oss.

Vi vil takke alle som deltok på arrangementet vårt i forbindelse med FN-dagen. Spesielt takk til FAU og dere andre som bidrog med kaker til kaféen. Overskuddet fra arrangementet, ca. 5000 kr, ble gitt til Forut`s barneaksjon.

Vassøy barnehage er med i Stavanger kommune sitt språktiltak.Vi har språksamlinger i smågrupper både på tur, prosjektdag og gruppedag. Når vi deler inn i mindre grupper får hvert barn delta flere ganger i hver samling, mindre grupper øker barnets trygghetsfølelse og smågrupper gir barna mulighet til å delta i positiv sosial samhandling som styrker barndommens egenverdi.