Sørstrandveien 30 4076
28293001020304
02030405060708
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
I dag var det Krabbes tur til å ha ansvar for adventsstunden. En koselig og stemningsfull sangstund, med en veldig søt Lucia og en sjarmerende nisse.

I dag har vi markert 1. søndag i advent med fellessamling. Det ble fortalt kort om jul, vi tente 1. lyset og fortalte om advent, vi tente lysene på juletreet og forberedte oss på Lucia markeringen. Kjekt å samles hele barnehagen.

....det ordner vi. Vi starter salget av lapskaus og kaker her i barnehagen fra klokken 15.00.

Også dette året selger vi noen flotte produkter til inntekt for Forut`s barneaksjon.

Husk kontanter,- gjerne "småpenger"

Minner om  kafèen i barnehagen i morgen, mandag 24. oktober. Vi starter salget av lapskaus og kaker kl. 15.00.

Husk kontanter, -gjerne "småpenger".

Overskuddet går til Forut`s barneaksjon.

Filmene fra barneaksjonen ligger nå for første gang ute på nettet. Disse er beskyttet med passord.

Om du fortsetter nedover på denne siden og logger deg inn med passordet for hjemmesiden, vil du finne link og passordet til Forut`s filmer.

Barna er svært glade i disse filmene og vi nok gjerne "vise " dere foreldre hva vi jobber med i barnehagen.

I går var vi på tur i skogen for å plukke blader til dagens formingsaktivitet. Barna limte blader på ark og klistret øye på, så ble det plutselig en fisk. Så limte barna på mose og strå som ble til siv og tang og tare.

Innholdsrik formiddag. Barna har kost seg inne i høstværet. Noen tegnet, de fleste var innom duplo og puterommet og alle var med på språksamling om å vente på tur. Noen av barna leste bøker og hadde en kosestund i sofaen. Kjekk rollelek både på puterommet og i gangen. Før lunsj repeterte vi litt fra språksamlingen og snakket litt om FORUT prosjektet. Avsluttet med dans og bevegelse til FORUT sanger. Ut i regnet etter koselig lunsj med mange gode samtaler. Takk for i dag.

Vi ønsker alle barn og foresatte velkommen til nytt barnehageår. Spesielt vil vi ønske alle våre nye brukere velkommen og håper at dere vil trives og finne dere godt til rette hos oss.

Husk at barnehagen er stengt mandag 15. august pga. planleggingsdag.

Vi har kost oss denne uken med fokus på fysisk fostring. Tur i skogen i ullent terreng med klatring og balansering, bonus med blåbærplukking som snaks :-) Mye god aktivitet på skatebanen og fotballbanen med sparking og kasting med ball, balansering, løping, opp og ned bratte bakker og rutsjing. Vi har hatt mye god motorisk lek inne med rutsjebanen, tunellen og hermeleker og løping på gangen. En dag var vi også nede i gymsalen og fikk boltret oss der. Takk for en fin uke.