Sørstrandveien 30 4076
mtotfls
01020304050607
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

I dag tente vi to lys også kom Maria på besøk-. hun gruet seg til den lange reisen hun skulle ut på , fra Nasaret til Betlehem. Hun pakket bag med babytøy, for hun var sikker på at babyen skulle bli født mens de var i Betlehem. Hun var veldig spent på hvordan dette skulle gå.

Maria kom og viste fram babyen etter en liten stund, og fortalte om den natten i stallen, om gjeterne, englene og den store stjernen på himmelen. Vi sang og hørte på "julekveldsvisa" helt til slutt.

I dag samlet vi oss alle sammen til nissefest- først en liten samling der vi leste boka "Nissen og reven" mens vi viste bilder på storskjerm. Kjempekoselig bok!

Etterpå sang vi litt sammen- og plutselig så vi Nissen!!! Han kom på besøk med poser til alle! Stor stas! Sang og gikk rundt juletreet før vi samlet oss til risengrynsgrøt til lunsjen.- herlig!

Onsdag hadde vi besøk fra SSO

Minner om at vi skal ha nissefest på fredag. Husk å ha på noe rødt / nisselue! Det blir risengrynsgrøt til lunsj pluss vi får en overraskelse av nissefar !!!

Vi tente det første lyset i dag, sang julesanger, viste bilder av hva som skal skje i desember, viste kalenderen vår.  Øvde litt på Luciasangen og nissesangen, da fikk vi hjelp av ei som tok på nisseluen og satt med grøtsleiva.! Kjekt og koselig!

Nissekonen Gurimalla tok turen ut til oss fra byen i dag! Det var helt topp. Hun fortalte at julenissen er onkelen hennes, og at han har det så travelt nå for tiden. Derfor kom hun ut og skulle fortelle og synge litt nissesanger med oss. Kjempekoselig. De eldste på Krabben ble også med på denne forestillingen! Noen syntes det var litt småskummelt med en nissekone på besøk.

Alle som ville fikk til slutt si et juleønske oppi et magisk melkespann som hun hadde med seg. Stas!

I dag bakte vi pepperkaker til å ha i adventstiden ! Vi hørte julemusikk og barna fikk bake mange kaker hver! Dette syntes barna var kjempekjekt!

I går fikk vi voksne laget de store hjertene vi skal ha i kalenderen vår.

I går var det vår tur å ha gymsalen! Det var stor stas! Balansering, springing, hopping og turn.

Vi minner om brukerundersøkelsen som ble sendt ut i begynnelsen av måneden.

Vi har fått inn noen svar, men trenger flere!

Svarfrist 30.11.

Tirsdag  24. oktober inviterer vi til kafè i barnehagen fra klokka 15.00 til 17.00.

Det vil bli salg av lapskaus og kaker/frukt. Vi selger også et lite kunstverk som barna har laget for 25,- og noen produkter vi har fått fra Forut.

Overskuddet fra kaféen og inntekten av salget går til Foruts barneaksjon. Du kan lese mer om Foruts barneaksjon her: Forut - barneaksjonen

VELKOMMEN!