Sørstrandveien 30 4076
mtotfls
31010203040506
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Vi minner om at åpningstiden fra 15. august er 7.00 til 16.30. Som tidligere, kan barn med 100% plass benytte barnehagen inntil 45 timer pr. uke.

Denne uka har vi hatt fokus på naturen rundt oss

Denne uken i sommerbarnehagen har vi gladmat som tema. Vi har hatt grøt, minipizza, grillet hamburgere og pølser og har også bakt grove boller.

Endelig litt sol og sommervær! På Peisaren onsdagen vasset barna i sjøen og fant krabber som vi samlet i et gult basseng.

Vi har kost oss med mye godt og feiret bursdag også! I morgen er det siste dag for Milena hos oss, og noen starter også sin ferie! Vi skal kose oss med taco da!

Nyt sommersola i dag!

Denne uken har vi hatt temaet vannlek. Vi har tatt frem båtbanen, små vannbassenger og tatt oss en tur til stranden der vi lette etter krabber og så på bølgene. Vi hadde også et eksperiment der vi helte varmt vann på brun tang slik at den ble helt grønn, magisk. Barna har vært med på å vaske uteleker, fryse vann, spilt på vannglass og lek med vann ute. Det var også spennende å se hva som fløt og hva som sank i vann. Vi har også kost oss litt ekstra med grove vafler og fruktsalat. Her kommer et lite utvalg av bilder, flere bilder henger i vinduet på Reka og Hummeren.

Denne uken har vi temaet vannlek. I dag tok vi frem vannbanen som barna lekte med båter i. I samlingen spilte vi på glass med forskjellig vannmengder. Mange barn er på ferie så vi samler oss nede på krabben. Kjekt å være sammen store og små.

I dag har vi vært i byen for å gå på konsert. Vi koste oss med lunsj og lek i parken. I konserthuset så og lyttet vi til en forestilling av Ann-Kristin Sørvåg og Merethe Camilla By. De fortalte historier, sang og aktiviserte publikum med allsang og bevegelser. Forestillingen heter; Fra Per spelmann tel bluegras. Veldig kjekk tur og konsert.

Etter barnas interesse ble det satt i gang et mini prosjekt om planeter. Barna fikk male planetene og lære om di forskjellige planetene i solsystemet

Nå står ferien like om hjørnet for de fleste av oss og noen har allerede startet. Atter et barnehageår er i ferd med å avsluttes. Det begynner å merkes godt at barnegruppene nå er mindre og at noen i personalet også har startet på ferien sin. Vi som er igjen her til en hver tid, skal ha det gøy og kose oss masse gjennom hele sommeren, - om sola skinner eller om regnet høljer ned!

Vi i Vassøy barnehage ønsker alle barn og foresatte en riktig god påske.

Vi sees igjen onsdag 19. april (planleggingsdag 18. april)

I morgen, tirsdag 14. mars, starter arbeidet med oppbyggingen av skuret som gikk med i brannen nyttårsaften.

Byggeplassen vil bli sikret med gjerder og alt arbeid som innebærer risiko for barna, vil bli utført etter barnehagens stengetid.

Vi ber om forståelse for eventuelle ulemper dette arbeidet kan medføre i byggeperioden.