Meny
Velg avdeling Forside
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<mai 2024><<
mai 2024
mtotfls
29300102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930310102
03040506070809
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
For ansatte
Logg inn
Grove fiskeburgere

I dag har vi spist grove fiskeburgere i pitabrød, med salat og cream fresh som dressing. Det var snadder.

I dag har vi spist grove fiskeburgere i pitabrød, med salat og cream fresh som dressing. Det var veldig godt. Her kommer oppskriften:

Grove seiburgere
En fiskeburger kan serves som både middag og lunsj, og tas med på tur. I denne oppskriften lager du selv dressingen, men du kan også kjøpe den ferdig i butikken.

Ingredienser
Porsjoner 4:

500gseifilet, uten skinn og bein
1tssalt
1dlmelk
2tspotetmel
0.25tspepper
1ssgressløk, frisk
smør

Dressing ( Vi brukte cream fresh isteden)
1dllettrømme
1dlmajones
1sssweet chilisaus
1ssagurkmix
Server med

1stkhjertesalat
0.5stkagurk
1stkrødløk
1stktomat
8stkcherrytomat

4stkburgerbrød
Fremgangsmåte
Del fiskefileten i biter og ha bitene i en foodprosessor.

Tilsett salt og kjør maskinen til deigen er jevn og seig – det tar bare noen sekunder.

Hell i melken i ca. 3 porsjoner, la maskinen gå mellom hver gang slik at melken blandes godt inn og farsen blir glatt.
Ha i potetmel, pepper og gressløk.
Stek en liten prøvekake og smak om den er passe krydret.
Form flate kaker og stek dem i smør, ca. 3 minutter på hver side.

Dressing
Rør sammen ingrediensene til dressingen.

Tilbehør
Vask salaten.
Skjær agurk, rødløk og tomat i skiver, og vask cherrytomatene.
Varm burgerbrødene etter anvisning på pakken.
Server seiburgerne i burgerbrød med dressing, salat og grønnsaker, og med cherrytomater ved siden av.

Oppskrift hentet fra godfisk.no