Vardåsveien 67 4637 Kristiansand
29303101020304
26272801020304
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Benytt følgende tlf.nr. når du ønsker å komme i kontakt med personalet på avdelingene:

Blåbærtua : tlf. 91 53 51 79

Tusenfryd  : tlf. 48 11 31 54

Barnehage /Skole /SFO inviterer alle foreldre til skolestartere august 2018 til et felles møte angående overgang mellom barnehage-skole-SFO, mandag 26.2.18 kl. 19.00- ca 20.00 på Solkollen barnehage. Foreldre som har barn som sogner til andre skoler er også velkommen.

Vi kommer til å informere om hva barnehagen vektlegges frem til skolestart. Skolen skal si noe om skolestart, samarbeid og forventninger.Dere utfordres til å komme gående eller syklende til møtet, grunnen lite parkeringsmuligheter.

Se vedlegg invitasjon.

I siste uke ble det klippet gullmedaljer og OL ringer, så de var klare til den den store dagen.

Og i dag var det den store vinterferie OL dagen. Klokken slo 10.00 og alle fikk på seg vester med nummer og så møttes vi ute på vår festkledde lekeplass til en liten velkomst. Hva skulle skje nå??

Andrea klippet over Startbåndet og da var konkurransene i gang. Skiskyting, aking og skirenn, med etterfølgende medalje og diplom utdeling.

Til slutt var det en velfortjent pølsefest.

Tur-dagen denne uka gikk til akebakken. I helga kom det nok snø til at det var supert å renne på akebrett.

Jo flere turer vi hadde jo raskere gikk det, og det ble ganske mange turer opp og ned bakken.....utrolig gøy !.

Dagen startet med "catwalk" og barna fikk vise sine flotte kostymer. Barna hadde vært med å lage et neshorn, så derfor slo vi katta ut av neshornet. Til måltidet var det deilige boller som barna hadde lagd, og selvfølgelig hadde vi krem på. En fantastisk gøy og annerledes dag med god stemning og glade barn.

I en rolig morgenstund har noen av guttene begynt å forberede seg til fastelavn. Flotte katter med hale i alle regnbuens farger. Veldig engasjerte gutter som nesten ikke hadde tid å prate så ivrige var de.

Litt tidlig ute, men i dag har det vært bollebaking. Nydelig duft på hele huset så vi var nødt å prøvesmake litt på fastelavns bollene.

Jippi, snø og aking er kjempegøy. Tusenfryd har vært i akebakken på turdagen. Vi storkoste oss og det gikk så det suste

Tradisjonen tro har barnehagen invitert til julefrokost. Veldig koselig at så mange har anledning til å komme. Høydepunkt er selvsagt Lucia toget, det har barna i Maxi gruppa gledet seg til.

Takk til alle for en hyggelig samling.

TUSEN TAKK for alle bidrag til basaren. Tradisjonen tro var det en dag med masse folk og god stemning. Kafe og loddsalg innbragte kr. 9427

UTROLIG god innsats !!

Pengene går til Forut sitt prosjekt på Sri Lanka.

Den årlige Forut basaren arrangeres torsdag 26. oktober kl. 14.30.

I forkant av denne basaren vil barna bli kjent med fire år gamle Sivatas og familien hans. De bor på Sri Lanka.

Prosjektet har fått tittelen "Sivatas og månefesten".

Dersom noen har gevinster å bidra med er vi veldig takknemlig for det.

Invitasjon ligger vedlagt under "Informasjon" og vil også henge i garderoben, samt bakeliste til kafe!