Vardåsveien 67 4637 Kristiansand
mtotfls
01020304050607
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Benytt følgende tlf.nr. når du ønsker å komme i kontakt med personalet på avdelingene:

Blåbærtua : tlf. 91 53 51 79

Tusenfryd  : tlf. 48 11 31 54

Dere mottok en melding ang. måneskinnstur torsdag 30.november.

Dette er feil, beklager !

TUSEN TAKK for alle bidrag til basaren. Tradisjonen tro var det en dag med masse folk og god stemning. Kafe og loddsalg innbragte kr. 9427

UTROLIG god innsats !!

Pengene går til Forut sitt prosjekt på Sri Lanka.

Alle barn har rett til å trives og føle tilhørighet. Barnehagen skal skape et godt miljø for lek og læring og legge til rette for godt samspill og vennskap. Her har alle voksne rundt barna et stort ansvar, som ansatt i barnehagen eller som forelder. Her får dere som foreldre noen tips til hva dere kan gjøre for å bidra. Det beste vi kan gjøre for barnas trivsel i barnehagen, er å engasjere oss! Bli kjent med barna og de andre foreldrene, og finn på aktiviteter sammen. Snakk om hva som er greit og ikke greit å gjøre og si til andre. Snakk om hva dere sammen kan gjøre for å skape et godt miljø. Gi beskjed til personalet dersom du ser eller hører ting som tyder på at noen ikke har det bra.

Mobbing og utestenging angår ikke bare de barna som er direkte involvert, men påvirker hele gruppa negativt. Derfor bør alle bry seg, uansett om det skjer i barnehagen, på skolen, i fritiden, på nett, i sosiale medier eller via mobil. Barna trenger vår hjelp for å forstå de alvorlige konsekvensene mobbing og utestenging kan ha. Vi må vise dem hvordan de kan møte hverandre med respekt, og lære dem å verdsette ulikheter. Barn er forskjellige, og det er bra!

Den årlige Forut basaren arrangeres torsdag 26. oktober kl. 14.30.

I forkant av denne basaren vil barna bli kjent med fire år gamle Sivatas og familien hans. De bor på Sri Lanka.

Prosjektet har fått tittelen "Sivatas og månefesten".

Dersom noen har gevinster å bidra med er vi veldig takknemlig for det.

Invitasjon ligger vedlagt under "Informasjon" og vil også henge i garderoben, samt bakeliste til kafe!

Vann er gøy og i dag har vi virkelig fått utfolde oss i leken. Det har vært øs pøs, men det er bare gøy!

For å hindre at barn blir skadet, anbefaler vi følgende kjøreregler og rutiner for ferdsel på barnehagens parkeringsplass:

Vi har samlet noen bilder fra hverdagen i barnehagen. God rollelek, maling, tegning og mye konstruksjonslek.

Her får du ett innblikk i noe av det vi gjør i løpet av dagen på Tusenfryd

Mandag  07.08.17

Fredag   20.10.17

Tirsdag   02.01.18

Fredag   18.05.18

Mandag  25.06.18

Barnehagen er da stengt.

Etter møtet i samarbeidsutvalget 29.03.17 skal nye regler prøves ut i forhold til invitasjoner til gebursdag. Dette etter ønske fra noen i foreldregruppa.

Se vedlegg som ligger under informasjon på forsiden.

..... er vennskap og gode relasjoner

Hvis vi spør barn om hva som er det viktigste i barnehagen så svarer de at det er å ha noen å leke med. Det å ha én eller flere vennerelasjoner er en viktig del av barnehagelivet. Venner bidrar til tilhørighet, meningsskaping, trivsel, humor og ikke minst glede.