Vardåsveien 67 4637 Kristiansand
mtotfls
29303101020304
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Benytt følgende tlf.nr. når du ønsker å komme i kontakt med personalet på avdelingene:

Blåbærtua : tlf. 91 53 51 79

Tusenfryd  : tlf. 48 11 31 54

I november blir det gjennomført en foreldreundersøkelse i Søm barnehage. Undersøkelsen gir deg mulighet til å si din mening om barnets trivsel og andre forhold ved barnehagen. Den skal først og fremst brukes for å gjøre barnehagen bedre. Resultatene danner grunnlag for dialog mellom barnehagen og foreldrene om tilbudet i barnehagen. Resultatene fra undersøkelsen vil også inngå i statistikk som utarbeides i Utdanningsdirektoratet, og kan inngå i kommunens arbeid med kvalitetsutvikling i barnehagen. Dere vil få mer informasjon når undersøkelsen åpner. Det er frivillig å svare på undersøkelsen, men vi håper du vil svare slik at du kan hjelpe barnehagen til å bli bedre. Utdanningsdirektoratet er ansvarlig for alle personopplysninger som samles inn behandles i tråd med personopplysningsloven.  Les mer om undersøkelsen på Utdanningsdirektoratets side her:

Barnehagene i nærområdet har opplevd uønskede hendelser på bygg og utemiljø den siste tiden. Vi oppfordrer dere gjerne til å bruke barnehagen utenom åpningstid. Her er det fine områder med lekemuligheter og en god samlingsplass. Vi håper dette kan være med på å forebygge uønskede hendelser.

Foreldreundersøkelse er sendt ut i dag. Det står Askeladden barnehage, ikke Søm som det skal være. Dette er en feil, beklager.

Dere svarer i forhold til avdelingen Blåbærtua eller Tusenfryd, så navnet på barnehagen har ikke noe betydning.

Håper mange vil svare !

Det nærmer seg vinter og plutselig er snøen her. Derfor minner vi om fare forbundet med brøyteaktivitet og lek i brøytekanter.

Vedlagt en plakat fra ingeniørvesenet om barn og brøyting som er viktig at du som foreldre leser, og at du prater med ditt barn om dette.

FORUT kafeen vi arrangerte 24. oktober innbrakte kr. 3.794.

Tusen takk til alle som bidro til dette flotte resultatet!

Vi er snart i gang med foreldreundersøkelsen i barnehagen. Mandag 12.november vil barnehagen sende link til denne på mail og sms.

Minner om at fredag 19. oktober er planleggingsdag.

Barnehagen er da stengt for barna.

Etter gjennomgang på foreldremøte i går er vi nå igang med det nye kommunikasjonsverktøyet vårt, IST Direkte.

Alle foreldre som er registrert på foreldreportalen kan nå logge inn og begynne å bruke verktøyet. Se mer info vedlagt denne artikkelen.

Mandag  06.08.18

Fredag   19.10.18

Onsdag  02.01.19

Tirsdag    23.04.19