Vardåsveien 67 4637 Kristiansand
mtotfls
02030405060708
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Benytt følgende tlf.nr. når du ønsker å komme i kontakt med personalet på avdelingene:

Blåbærtua : tlf. 91 53 51 79

Tusenfryd  : tlf. 48 11 31 54

Endelig kom overnattingsdagen. Det har vært nedtelling og venting og venting og venting, men plutselig var dagen her. Vi startede kvelden med å re seng og spise godteri. Etterpå var det tacofest. -og godteri. Og etter det var det skattejakt. Da vi kom inn var det disco i nattøy og før vi la oss, måtte vi jo løpe en runde ute på lekeplassen i pysjen. Kvelden ble avsluttet med historiefortelling og godnattsang. En super kveld med modige og flotte barn.

Dejligt at se den mestringsfølelsen og stoltheten som lyste ut av barna fredag morgen. De har klart det!

Tusen takk til dere foreldre som tok dere bryet og hjalp til på kjøkkenet. Helt fantastisk.

Tirsdag var det over 100 førskolebarn som deltok på idrettsdagen på Sukkevann.

En festligdag med mange artige aktiviteter, super aktive og engasjerte barn.

Dagen ble avsluttet med en felles sprint og etterfølgende is.

I dag kom brannbilen med sirener og blålys. Bare rolig, det var ikke brann her, men vi skulle se og høre litt om hvordan brannfolkene jobber.

Det nærmer seg sommerferie. Vi trenger å vite om ditt barn tar ferie utover de ukene barnehagen er stengt. Dette for å kunne sette opp riktig bemanning i forhold til antall barn. Kommunale barnehager har stengt 3 uker i juli, uke 28-29-30. Juli måned er betalingsfri.

Liste som henger i garderoben bes fylles ut innen 4. juni

For de barna som begynner på skolen :

Barnehageplassen avsluttes automatisk 31. juli for de barna som skal begynne på skolen.   Dersom du ønsker at ditt barn skal benytte plassen onsdag 1.aug, torsdag 2.aug, fredag 3. aug. må det betales ekstra for disse dagene. Dette må barnehagen ha beskjed om slik at sluttdatoen kan forlenges!!

For en dejlig dag!!

I dag har vi feiret 17 mai. -Og som traditionen er, har vi gått i tog, hatt 17. mai leker, sunget 17 mai sanger, spist 17. mai pølser og selvfølgelig også spist is.

Ønsker dere alle en strålende 17. mai feiring i morgen. Hipp hipp hurra.

Minner på at bhg har stengt fredag.

Det er blitt tradisjon at vi setter poteter i barnehagen. I går jobba vi skikkelig med å kjøre jord og få potetene satt.

Nå gleder vi oss til å se de spire og gro og forhåpentligvis får vi god avling !

Heldige er vi........ for de siste dagene har vi fått mange nye leker til barnehagen. Dette er kjøpt for pengene vi fikk etter arrangementet sammen med Fritidsetaten.

Vi har blant annet fått nye fotballmål, hoppetau, baller, strikk, spill, store dyr til sandkassa, balansebom, telt til ute- og inne lek..... og i tillegg er noen leker bestilt men ikke kommet til barnehagen enda.

Alt dette takker vi dere foreldre for som stilte så villig opp til kakebaking og ikke minst kafevertene :)

Det blir sommerfest for barn i barnehagen, foreldre og søsken torsdag 31. mai.

Egen invitasjon vil komme. Hold av dagen !

I dag har det vært fullt hus og stormende jubel på Randesund bydelshus. Baldrian og musa er kjempegøy for barnehagebarn.

Barnehagen hadde ansvar for kafesalget. Mange fantastiske kaker og masse gjærbakst gjorde at på to timer solgte for kr. 5500.

Vi ønsker å takke alle dere supre foreldre som har bakt, uten dere hadde vi ikke fått dette til ! Og med knallgod innsats bak disken av Inger, Eirunn og Bente kan vi nå ut å handle leker, bøker og spill. Barna i barnehagen har noe å glede seg til

TUSEN TAKK FOR INNSATSEN ALLE SAMMEN!

Takk til dere som var på foreldremøte i går.

Dere som ikke kunne komme kan dere lese vedlegg presentasjon. Der står det blant annet viktig informasjon om SFO og skolestart.