Vågsbygdveien 63 4622 Kristiansand Vis på kart
november 2018
mtotfls
29303101020304

IST Direkte er et kommunikasjonsverktøy mellom foresatte og personale i barnehagen. Barnehagen har i vårsemesteret brukt dette verktøyet for å registrere barn inn og ut, og nå ønsker vi at alle foreldre også benytter systemet.

Ny dag til Bragdøya! Og, som skrevet på planen, hadde vi bål! Og barna var godt forberedt til det med både pølser og ostesmørbrød og skiver med prim som skulle på bålet! Nammm!!!

Brannstasjonen er veldig populær når vi kommer oss ut, og i dag var det også graving og plukking av ulike pinner som stod høyt oppe på lista, samt at det plutselig dukket opp en liten bille på nistepakken. Med andre ord, en flott formiddag!!

I dag var det få barn på Makrell, og Bragdøya gjennomførte foreldresamtaler. Så skoleklubben var sammen med Veronica inne på Piren og malte. Det var veldig gøy å male, og spesielt stas når de til og med fikk lov til å ha glitter på!!! De valgte selv hvilken farge de ønsket å bruke, og øvde seg på å skylle penselen etter hver gang de hadde brukt en farge. En flott formiddag!

I dag var vi så heldige at vi skulle få komme oss en tur til brannstasjonen. Bussen hentet oss her i barnehagen, mange spente barn! Når vi kom til brannstasjonen ble vi møtt av brannmenn og branndamer. Og vi ble vist rundt, fikk prøve brannstangen og spylt med vann. Vi spiste lunch i gymsalen, og vi kikket på både brannbil og brannbåt!

Tusen takk for en toppers dag!!!

Vi har snekret bil og hytte!

Det vil fra 26. november bli midlertidige endringer i lederteamet og personalsammensetningen i Karuss og Skårungen barnehageenhet.

Dagens enhetsleder Helle Schiøtz, skal konstitueres som enhetsleder i Møllestua barnehage for en periode mens det er ansettelsesprosess for å få ny leder der. Espen A Slemdahl, som i dag er fagleder i Karuss og Skårungen, blir konstituert som enhetsleder i den perioden Helle skal være på Møllestua.

Dette skaper flere ringvirkninger på husene.

Linn Elisabeth Weaver som er pedagogisk leder på avdeling Froskane på Karuss skal være 50% på Froskane og konstitueres 50% som fagleder i Karuss barnehage.

Randi Byremo som er pedagogisk leder på avdeling Bragdøya på Skårungen skal være 20% på Bragdøya og konstitueres 50% som fagleder i Skårungen barnehage.

I tillegg vil det bli flere interne omrokkeringer i personalsammensetningene for å skape best mulig rammer på avdelingene. Dere vil bli informert om hvordan det blir på deres barns avdeling når alt er endelig klart.

Med vennlig hilsen   Helle Schiøtz Enhetsleder, Karuss og Skårungen barnehageenhet

Her er bilder fra noe av det vi har holdt på med på Krabbe i oktober.

Veien inn til barnehagen vil bli stengt mandag 5. november mellom kl 11.45 og ca 13.00. Parkvesenet skal hogge og hente ut et stort juletre.

Tusen takk til alle familier som stilte opp og bidro på aksjonsdagen!

Skårungen barnehage opplevde en enorm giverglede, og både lodd til lotteriet og lapskaus, saft og kaker gikk unna som godteri på lørdagskvelden. Totalt bidro dere med 11758,- kroner. Av dette var 3555,-kontant og 7665,- på Vipps. Sverre, Mari og Mathea samlet inn 538,- på salg av kaffe, saft og kaker i gata, som også teller i totalbeløpet.

Vi som jobber på Skårungen barnehage synes det har vært stas å jobbe med forberedelser til aksjonen, og å gjennomføre aksjonen - med så mange positive foreldre. Igjen - tusen takk!

Hvis dere har lyst til å se hva midlene går til konkret i Rajshahi, og lære mer om Bangladesh, kan dere se her

I dag er det torsdag og det betyr lekegrupper.