Vågsbygdveien 63 4622 Kristiansand Vis på kart
desember 2017
mtotfls
01020304050607
Her er bilder fra noe av det vi har gjort på Krabbe i november :-)

I slutten av november dro Makrell ut til Bragdøya og møtte Bragdøya avdelinga. De hadde et spesielt oppdrag, de skulle finne juletre! Etter en liten gåtur, fant de et flott juletre! Runa og Gunnhild hogget ned juletreet, og alle barna var med å bærte det ned til brygga. Når Makrell hadde fått juletreet på land, var det på tide og plante det. Så juletreet står nå på uteplassen til barnehagen, og der går vi rundt og synger julesanger.

Her kommer bilder fra fargefesten idag :-) Barna var kledd i alle regnbuens farger, avdelinga var pyntet med ballonger og vimpler, stemninga var god og humøret på topp!

Onsdag var vi litt manko på voksne og været var kaldt og vått! Så da fant vi ut at vi tok en tur til Auglandsbukta isteden for Bragdøya. Det var lenge siden vi hadde vært der med hele barnegruppa, så det var veldig gøy! Vi spiste i barnehagen før vi dro ned dit, og det var veldig spennende med snøen som hadde kommet kvelden før!

Tilbake i barnehagen hadde vi mange kalde og våte barn, så ettermiddagen tilbragte vi inne i varmen med nista inne på trikkerommet.

Tirsdag var 4 åringene på biblioteket. På veien bort, traff vi politiet. Det var både gøy og litt flaut.

Alle bildene som er tatt (minus selfien på begynnelsen) er tatt av barna. Det er veldig gøy å få lov til å ta bilder selv, og de tok MANGE bilder! Her kommer et lite utvalg av hvordan de ser dagen sin!

På tirsdag hadde alle klubbene samme oppgave - Land Art. Vi snakket litt om hva en kunstner gjør, og hva en kunstner kan jobbe med. Så lagde vi naturbilder ved hjelp av det vi fant i naturen. Her måtte man både samarbeide, inngå kompromisser og være kreativ på samme tid. Alle barna tok oppgaven på strak arm, og gikk raskt i gang med å  samle naturmaterialer. Så var det å bli enige om hva man skulle lage da ........

I klubbene på fredagen jobbet skolebarna med bokstaver og modellkitt på piren. Først hørte vi på forskjellen på navnet på bokstavene og bokstavlyden, så fargela vi bokstavene i navnet vårt, før vi til slutt lagde bokstaver i modellkitt. Dette var visst veldig gøy, for de fleste ville bare holde på da klubbtiden vår var over.

3 og 4 åringene lagde bilde med fingermaling i brakka. Dessverre fikk de tilgang på fotoapparatet litt for seint, så derfor så lite bilder fra denne aktiviteten.

I november har vi fagområdet kunst, kultur og kreativitet som tema. Vi vil prøve oss frem med ulike kulturelle og kreative uttrykksmåter. Vi tok med masse instrumenter ut på Bragdøya og alle fikk være med å spille. Vi prøvde oss på ulike rytmer og alle fikk prøve seg med ulike instrumenter. Vi spilte sakte-raskt, høyt-lavt og fortalte historie mens vi spilte til.

Vi har også tatt fram staffeliet og malt på øya. Disse bildene kan nå sees inne i brakka. Ei kreativ uke :)

Et innblikk i hva vi har gjort på Krabbe den siste måneden.

Onsdag hadde vi en flott tur til Bragdøya. Vi hadde bål og lekte på fjellet og rundt plassen vår.

Torsdag var vi på Jaktodden. Der er det en flott lekeplass. Vi glemte tiden helt når vi var der oppe, så litt sen lunch og litt sen tilbaketur! Men vi storkoste oss.

I forbindelse med at vinteren nærmer seg har Ingeniørvesenet laget et informasjonsskriv om barn, brøyting og kjøretøy med gult blinkende lys.

Informasjonen følger i artikkelen og vil bli delt ut i posthyllene.