Vågsbygdveien 63 4622 Kristiansand Vis på kart
juni 2018
mtotfls
02030405060708
Hva er det vi ser mye av ute i naturen på våren og på sommeren...?

For en gjeng med tøffe unger vi har hatt med oss...... Da vi hadde vinket farvel til mamma og pappa på brygga, la vi i vei ut på øya. De som syns avskjeden var litt vanskelig hadde glemt det da vi steget i land på øya, og startet vårt eventyr.

Alle var flinke til å bære sin egen sekk, og jammen må vi skryte av dere foreldre som hadde vært utrolig flinke til å pakke.  Da vi ankom villaen var det bare å få lagd litt mat før vi installerte oss på loftet. Kjempe spennende å prøve soveposer, se på hverandres soverom og rulle rundt i sengene.

Så litt spilling og lesing før vi tok en kveldstur for å riste av oss litt lopper. Vi tok med litt godteri som bensin, og det kan man si falt i smak :)

Da vi var tilbake i villaen igjen var det tid for tannpuss og så var det natta. Kan melde om at alle sov mellom kl 11.00 og 05.30

I dag har vi hatt frokost, lek, spilling, pakking, lunsj på brygga og båttur hjem.

Tusen takk for lånet av noen supre barn. Vi har kost oss masse og fått mange fine opplevelser sammen...

Nå er det helg, og vi kjenner at det skal bli godt å legge seg i kveld

Hilsen Gunnhild, Runa og Randi

I dag har vi gått den blå løypa rundt hele Bragdøya. En skikkelig langtur. Denne løypa er veldig variert, og motorisk utfordrende å gå, så i dag har vi virkelig fått trent oss. Vi spiste første måltid rett ved Paradisbukta, og lekte litt der etterpå. Da vi kom tilbake til gapahuken vår hadde Erik slått alt gresset. Flere av barna hadde mere energi igjen og fant river og begynte å rake høyet i hauger så sauene skulle få det.

Så spiste vi andre måltidet og hadde frukt før vi gikk tilbake til land. Takk for en fin tur.

Svømmekurs med skoleklubben

Vi inviterer barn, foreldre/foresatte og søsken til sommerfest i Skårungen barnehage tirsdag 12 . juni 2018. Fra klokka 15.30

Ta med: Drikke, Grillmat, Stoler/ sitteunderlag

Barnehagen ordner griller. Hver familie griller sin mat, det er bare å begynne å grille når grillen er varm.

Vi bruker uteområdet vårt, så kle dere etter været.

Barna vil underholde med sang ca. klokken 16.15.

Det blir en egen seremoni for alle barna som begynner på skolen inne på Brakka etter felles underholdning.

Værforbehold! Vi avlyser hvis vi ikke kan være ute. Dere får da en sms.

VELKOMMEN!!

I dag dro de eldste Makrellbarna ned til brygga for å fiske krabber. Vi fikk ca 25 stk. Etterpå hadde vi krabbeløp.

Noen litt forsinket bilder fra en herlig tur til møvigstranda i går.

Her er noen bilder fra måneden som gikk på Krabbe! :-)

I dag tidlig satte Dung seg ned og lagde krabbesnører til oss. Vi hadde bestemt oss for å gå ned til brygga og fiske krabber. Vi så at det blåste litt, men vi konkluderte med at det ikke var så ille, så når vi gikk ut av porten med redningsvester hadde vi kursen mot brygga.

Når vi nærmet oss brygga, var det bare å holde på hatten! Det blåste!!! Vi stod på toppen av brygga og konkluderte med at vi kunne ikke gå ned til sjøen. Så vi dro til Storenes i stedet for og lekte der.

En flott dag, men det ikke alltid dagene går som vi planlegger!!

I går var vi så heldige at alle Krabbe-barna fikk komme på besøk hjem til Tuva Eline for å leke i den nye hagen. I hagen var det kjempestor plass for barna å boltre seg på, mange gøye leker, trampoline, klatrestativ, rutsjebane, runser, og vannbane for båter som barna fikk leke med. Her kan dere se bilder fra besøket :-)