topLogoSpacer

Roligheden gård barnehage

Fn -kafè
Publisert: 20.10.2014 skrevet av: Liv Torsvik

Velkommen barn, foreldre og øvrig familie til Fn-kafè på Roligheden gård barnehage torsdag 23.10. kl.15.00-16.30

Det blir salg av brukte leker, salg av barnas produkter, lotteri, eventyrstund og kafè.

Inntektene går til Sunshine senter for funksjonshemmede barn i Namibia.

Bilder fra barnehagen
Publisert: 01.08.2014 skrevet av: Anne Hagen

Her er noen bilder fra de tre barnehagebyggene

Lille Roligheden, Roligheden og Låven

Velkommen til nytt barnehageår!
Publisert: 07.07.2014 skrevet av: Anne Hagen

Velkommen alle dere "gamle" og nye  barn og foreldre  til Roligheden gård barnehage!

Vi starter på nytt barnehageår, og fra 4. august kommer det mange nye små og noen nye store barn til barnehagen.

I hyllene deres ligger det fra august 3 dokumenter: Årsplan for 2014-15, et hefte med nyttig informasjon om ansatte, rutiner og telefonnummer til gruppene, og en kalender med oversikt over hele året.

Vi ønsker dere alle et godt barnehageår, og ser fram til et fint samarbeid med alle.

Informasjon om barnehagen
Publisert: 01.07.2014 skrevet av: Anne Hagen

picture

Roligheden gård barnehage er en kommunal barnehage med

3 barnehagebygg, 214 plasser og vel 50 ansatte.

Vi holder til på Lund, litt øst for Kristiansand sentrum.

Våre satsingsområder i år er språk, gode relasjoner og læringsmiljøet i barnehagen.

Se gjerne årsplanen for barnehagen.

.