Jegergata 14 4616 Kristiansand
Telefon: 38 10 34 10 Send oss e-post
Redaktør: KHW
Dere finner årsplanen for neste barnehageår i spalten til høyre. Den vil ikke bli trykket opp, men kan leses eller lastes ned fra hjemmesiden vår.

Vi ønsker alle barn, foreldre, ansatte og samarbeidspartnere en riktig god sommer.

Barnehagen er stengt i ukene 28-30. Lekeplassen er da åpen for alle, også på dagtid. Uke 28 blir det sandskifte med kjøring av lastebil og liten gravemaskin.

(Vi henstiller alle til å lufte hundene et annet sted.)

I uke 28 vil det bli skiftet sand i sandkassa. Det blir da kjøring med store biler. Vær forsiktig dersom dere oppholder dere i området.

Tur til Sømsgruva 16.06.17

Heltene på tur til byen på barnas blomsterdag!

Sommerfest!

Minner om sommerfesten torsdag 8.6.17 kl.16.00-17.30. Ta med litt mat og drikke hver, så lager vi et stort koldtbord. Barnehagen stiller med kaffe og brød/rundstykker. Ikke værforbehold!

Dager hvor barnehagen er helt eller (delvis stengt - onsdag før påske).

14. august (planleggingsdag)

20. oktober (planleggingsdag)

25. desember (1. juledag) 26. desember (2. juledag) 1. januar (1. nyttårsdag) 2. januar (planleggingsdag)

28. mars åpent til kl. 12:00