Jegergata 14 4616 Kristiansand
Telefon: 38 10 34 10 Send oss e-post
Redaktør: KHW
Parkvesenet vil felle lønna i innkjørselen så snart det blir tele i bakken (må legges ned på plenen). Vi har også bestilt en tilstandsvurdering av de gamle trærne inne på lekeplassen.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til foreldremøte.

Tema: Vennskap i en flerkulturell barnehage.

Vi får foredragsholdere fra UiA, og innslag fra barnehagens personale.

Vi møtes på Larven kl. 18:30. Du kommer vel?

Forskerne på Myggen 30. august

Forskning på Myggen 25. august

Dere finner årsplanen for neste barnehageår i spalten til høyre. Den vil ikke bli trykket opp, men kan leses eller lastes ned fra hjemmesiden vår.

Vi ønsker alle barn, foreldre, ansatte og samarbeidspartnere en riktig god sommer.

Barnehagen er stengt i ukene 28-30. Lekeplassen er da åpen for alle, også på dagtid. Uke 28 blir det sandskifte med kjøring av lastebil og liten gravemaskin.

(Vi henstiller alle til å lufte hundene et annet sted.)

I uke 28 vil det bli skiftet sand i sandkassa. Det blir da kjøring med store biler. Vær forsiktig dersom dere oppholder dere i området.