Jegergata 14 4616 Kristiansand
Telefon: 38 10 34 10 Send oss e-post
Redaktør: KHW
Diverse dokumenter

20.07.18 trådte den nye personvernforordningen i kraft. Denne har som formål å stramme opp behandlingen av personopplysninger. Dette får en rekke konsekvenser for dere som foresatte og for oss i barnehagen. Blant annet er bilder og videoopptak regnet som personopplysninger som krever tillatelse fra barnet eller hos oss fra dere som foresatte. Vi ber dere om å gå inn på IST-direkte og gi oss de tillatelsene dere ønsker vi skal ha. Disse tillatelsene kan når som helst trekkes tilbake.

Meny: Koldtbord

Ravnedalen barnehage har som tradisjon å arrangere en sommerfest (før ferien) og en sensommerfest (etter ferien). Dette synes vi er en fin anledning for barn, foreldre og ansatte til å bli bedre kjent. Det er en «spleisefest», dvs at alle tar med en rett hver. Noen baker også kake. Barnehagen holder saft og kaffe.

Det blir hengt opp ei liste på avdelingene hvor dere skriver dere på hvor mange dere kommer, og hva dere tar med av mat. Barnehagen ordner med drikke og kaffe.

Vi spiser først, og så blir det tid til mye sosialt, og deretter blir det kake og kaffe.

Vi håper det blir fint vær så vi kan være ute, blir det regn tar vi festen inne.

Vi håper mange kommer og vi gleder oss.

Hilsen personalet.

Høsten 2018 tar vi i bruk IST Direkte som kommunikasjonsverktøy mellom foresatte og personale i barnehagen.

Foresatte skal her melde: Ferie- og sykefravær, vedlikeholde kontaktopplysninger og -personer, sende meldinger med enheten, få informasjon fra enheten.

IST Direkte er webbasert og foresatte logger seg inn på en webside enten man bruker PC, nettbrett eller smarttelefon.

Nettadresse for foresatte (logg inn med ID-porten): www.kristiansand.direktebhg.no

Inne på siden kan du lage brukernavn og passord.

Utførlig brukerdokumentasjon er lagt ut som en lenke på forsiden.

Sjørøverfest i barnehagen!

I dag var hele barnehagen invitert til en aldri så liten markering av Cafè Generalen!

Vi var så heldige å få se forestillingen "Baldrian og musa på tur", mens vi spiste is!

Det var en deilig dag i barnehagen!

I dag fikk barnehagen besøk av brannbilen og Flambært!

Dere finner årsplanen for neste barnehageår i spalten til høyre. Den vil ikke bli trykket opp, men kan leses eller lastes ned fra hjemmesiden vår.