Hus Kvaleberg: Flintegata 2a, 4016 Stvgr Hus Vannassen: Vestvollveien 1, 4017 Postboks 355, Forus, 4067 Stavanger
Telefon: 51913270 Send oss e-post
Redaktør: Inger Lise Sørbø
Søknad om barnehageplass
Calendar
Title and navigation
<<<februar 2019><<
februar 2019
mtotfls
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Det finnes bare to varige gaver vi

kan gi våre barn. Den ene er røtter,

den andre er vinger.

"Astrid Lindgren"

Okta, guokte, golbma (1,2,3) Buorre Beaivi ( god dag)

Vi gratulerer med Samenes dag!

Dagen markeres til minne om det første landsmøte hvor samene møttes på tvers av nasjonalstatene for å diskutere felles saker. I samenes flagg representerer det gule og det grønne dyr og natur. Den blå halvsirkelen representerer månen og den røde representerer solen.

Ha en fin dag alle sammen!

Barnehagen har startet en gjennomgang av ros-analyse og rutiner for soving i barnehagen. I den forbindelse ber vi alle som har barn som sover i vogn om å kontrollere: seler, sovepose og vogn.  Dette utstyret skal virke etter bruksanvisning. Ingen snorer skal henge løst. Gi beskjed til personalet når du har kontrollert, evt. utbedret ditt utstyr.

Hei alle sammen og riktig godt nytt år!

Da fylles barnehagen igjen opp av barn og voksne om morgenen, og vi gleder oss til nye kjekke dager med lek og latter.

På planleggingsdagen begynte vi å se på foreldreundersøkelsen. Avdelingene vil etter hvert formidle sine resultater og hva disse vil bety for det videre arbeidet.

Nå kan både dere som har meldt dere til verv i SU eller FAU,samt alle dere andre, lese om mandat, samarbeid og om arbeidsoppgaver i vår håndbok.

Vi har mottatt flere klager om feil parkering i Bergsagelveien. Det gjelder parkering på private P-plasser, på steder der parkering er forbudt. I tillegg blir ikke enveiskjøringen i Bergsagelveien respektert.

Dette er svært uheldig og kan lage trafikkfarlige situasjoner.

Barnehagen sin parkering er i Flintegata. Vennligst bruk denne!

Torsdag 17 oktober var flerspråklig fortellerstund for 4 åringene på fellesrommet på hus Flinten.

Vi fikk besøk av Marianne Stenerud og Manar Alagha som fortalte eventyr på Arabisk og Norsk.

Først fortalte de om Tigrene som mistet Ilden og skulle finne den igjen og så fikk vi høre en historie om høna og Kakerlakken.

Det var en fin gjeng som fulgte godt med og var engasjerte i det som ble fortalt

Hei! Vi ønsker alle en riktig god påske og noen herlige fridager.

Minner om at barnehagen er stengt 3.4 grunnet planleggingsdag.