Heddeveien 165 4032
mtotfls
30310102030405
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Minner om Planleggingsdag Fredag 17 November. Da er barnehagen stengt.

Grøtfest arrangert av FAU

Dere vil motta en invitasjon til årets foreldreundersøkelse i løpet av ett par dager. Her får foresatte mulighet til å si sin mening om barnehagetilbudet, barnas trivsel og samarbeidet mellom hjem og barnehage.

Når dere skal svare på undersøkelsen, får dere en sms eller e-post med lenke fra barnehagen. Det er kun en av foreldrene som skal svare per barn. Dersom dere har flere barn på samme avdeling vil dere kun få en invitasjon til å svare. Dere velger alltid selv om dere vil svare. Dere kan også hoppe over spørsmål dere ikke ønsker å svare på.

Vi oppfordrer imidlertid alle som har mulighet til å ta seg tid til å svare. Undersøkelsen er et viktig grunnlag for arbeidet med kvaliteten i Gautesete barnehage.

Resultatene fra foreldreundersøkelsen brukes av barnehagen og barnehageeier som en hjelp til å vurdere og utvikle barnehagetilbudet. Deler av resultatene vil bli publisert på barnehagefakta.no. Data fra foreldreundersøkelsen kan også bli brukt til forskning.

Personvern: Den som svarer, oppgir ikke navn, og det er lagt opp til svært strenge regler for visning av resultater fra undersøkelsene både til barnehagene selv, barnehageeier og de statlige utdanningsmyndighetene. Dette er gjort for å redusere faren for indirekte gjenkjenning av personer som har svart.

FN-dagen

Det er lagt ut ny årsplan og progresjonsplan her på nettsiden. Disse planene viser hvordan vi jobber og hva vi har fokus på i barnehagen. Se i høyre marg.

Foreldre og ansatte opplever stadig at porter står oppe og uten hempen på. Alle  ta ansvar for å lukke porter til parkeringsplass og ved trapper inne på barnehagens området. Dette på grunn av barnas sikkerhet.

Må igjen minne alle om å lukke portene når dere kommer og går fra barnehagen. Vi opplever at dette ikke alltid blir gjort.