Birkenesveien 26e 4647 Brennåsen
Redaktør: Martha M. Finsådal
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Planleggingsdager 2017/18

I løpet av barnehageåret har barnehagen 5 planleggingsdager. Disse dagene er barnehagen stengt. Personalet bruker dagene til faglig oppdateringer, planlegging, kurs ol.

Barnehageåret 2017/18 har vi fastsatt følgende datoer: Torsdag 19.Oktober,Fredag 20. oktober, Tirsdag 2. januar ,Tirsdag 3.April og Fredag 22.juni.

Fra 1.august 2017 har barnehagene fått ny rammeplan. Rammeplanen er en forskrift til lov om barnehager, og er et sentralt styringsdokument. Om dere går inn til venstre på "meny", og så på "vedtekter og planer" så finner dere link til rammeplanen på høyre side.

Velkommen tilbake fra ferie, og velkommen til nye barn i barnehagen. Håper alle har hatt noen fine ferieuker!  Vi gleder oss til å begynne et nytt barnehageår sammen med dere.

Ved å abonnere på denne nettsiden vil dere få mail med link hver gang det legges ut noe nytt, for eksempel. bilder, planer og påminnelser om planleggingsdager.

Dette halvåret er vi så heldige å ha 3 flinke unge vikarer hos oss- det er :

MARTE EIDSÅ, JONAS FINSÅDAL OG GØRAN BIRKELAND

Økt foreldrebetaling fra 1. januar 2017

I det nye statsbudsjettet er det vedtatt å videreføre maksimalprisen for foreldrebetaling i barnehage på samme måte som i 2016. Dette betyr en økning i foreldrebetaling i 2017. En heltidsplass blir da kr. 2730. - pr. mnd.

Tilsvarende øker maksimalprisen forholdsvis for deltidsplasser og for barn som har fått innvilget redusert foreldrebetaling

Hvis dere går inn på Meny, og så inn på undergruppen Samarbeidsutvalg- så finner dere referat fra møtet i samarbeidsutvalget som var den 16.november.

FORELDREMØTE Onsdag 19.Oktober klokken 19.00 - 20.30 på Menighetshuset på Nodeland. Tema er bl.a mobbing og forebygging av dette, samt tilstedeværelse og relasjoner mellom foreldre og barn. Foredragsholder er Ingrid Lund, som har mye kompetanse om temaet, og har skrevet en lang rekke artikler og bøker. Hun er dessuten veldig flink til å formidle budskapet på en tydelig og lettfattelig måte. VI ANBEFALER  ALLE PÅ DET STERKESTE  Å STILLE PÅ MØTET !

AKSJONSDAG Mandag 24.Oktober klokken 14.30-16.00. Med loppemarked, kafè med lapskaus, kaker, kaffi, Lotteri, Fiskedam mm. HUSK Å SKRIVE DERE PÅ LISTEN PÅ AVDELINGEN OM DERE KOMMER.

PLANLEGGINGSDAGER er det Torsdag 20. og Fredag 21. Oktober. BARNEHAGEN ER DA STENGT.

På grunn av en endring i planene for høsten, blir datoene for planleggingsdager forandret noe.

Høstens planleggingsdager blir : Torsdag 20.oktober og Fredag 21.oktober (den som var satt opp 28.november går da ut)

Håper ikke dette skaper problemer for noen !

I løpet av et barnehageår vil det være 5 planleggingsdager, der barnehagen er stengt. For de 3 første er datoen satt, og blir på følgende dager :

-Torsdag 20.oktober

-Fredag 21. oktober

-Mandag 2.januar

Dato for de to siste vil bli informert om i god tid før, en av dem blir på vårparten, og en i juni.

Nå nærmer sommerferien seg med stormskritt, og vi vil derfor benytte sjansen til å ønske alle en riktig GOD SOMMER !! Vil samtidig si tusen takk til alle som bakte så mange gode kaker til sommerfesten, og takk til alle som kom og var sammen med oss denne dagen.

Lykke til videre til dere som skal begynne på skolen til høsten, vi kommer til å savne dere ! Til dere andre : Vi sees igjen 1.august

Ha en fin ferie !! Sommerhilsen fra alle oss i Bjørnungen.