Velg avdeling Åpen barnehage
Telefon: 51913460 Send oss e-post
Redaktør: Rita Maribu

Velkommen til Bamsefaret åpen barnehage

en kommunal barnehage hvor du møter andre som er hjemme med små barn. Stavanger har mange tilflyttere og her er det mulighet for å knytte nye kontakter og bli kjent i nærmiljøet.

Våre åpningstider:
Mandag:  og torsdag:       09.00 - 14.30
Tirsdag:                            09.00 - 14.00

Vi har sangstund hver dag kl. 10.30 og kl. 12.30

Hver tirsdag kommer familieveileder fra Kvaleberget/ Vannassen familiegruppe. Her er det mulighet for å snakke om små og store utfordringer i samspillet med små barn (eks rutiner rundt søvn og måltid, søskensjalusi ol.)

Du finner oss på Gausel bydelshus - Heddeveien 141
(ved siden av Gausel kirke og Gautesete skole)

Pedagogisk leder:       Maren Ramsdal Hutton
Barnehagelærer          Gunn Helen Fisketjøn
Foreldreveileder:        Bente J. Ellingsen (tirsdager)

Er du hjemme med barn i barnehagealder? Har du lyst å treffe andre i samme situasjon? Møte nye venner - små og store? Nye lekekamerater? Liker du sang og musikk? Er svaret ja på disse spørsmålene, tenker vi at Bamsefaret åpen barnehage er plassen for deg!

Vi satser på fint vær og går på tur til Fritidsgården torsdag 1.juni.

Vi går fra barnehagen kl 09.30 for de som vil ta følge. Eller dere kan møte oss der.

Hvis det pøsregner blir vi i barnehagen.

We will take a trip to Gausel Farm Thursday June 1.

We walk from the Kindergarten at 09.30 for those who want to og together. The rest can meet ut there.

If it is pouring rain we will stay at the Kindergarten.

På grunn av det fine været drar vi til Gausel Fritidsgård på torsdag 4.mai. vi går fra barnehagen kl 09.30 for de som vi ta følge med oss. De som vil kan også møte oss der oppe. Ta med matpakke. Vi har samling ute kl 10.30.

Due to the nice weather we will take a trip to Gausel Farm Thursday May 4. For those who want to walk toghether, we walk from the barnehage/bydelshus/Church at 09.30. Or you can join us at the farm. Bring lunch. We sing outside at 10.30.

I februar starter vi med temasamlinger første tirsdagen hver måned fremover våren. Da samles de som ønsker i de ene rommet til en prat rundt et spesifikt tema. Vi sitter på gulvet mens barna leker rundt oss. Bente starter samlingen med en innledning og så spiller vi ball frem og tilbake med innspill og spørsmål. Det er veldig nyttig!

Første temasamling vil være tirsdag 7. februar kl 09.45 og tema vil være «Hvordan få til et godt samspill med barnet mitt?»