Velg avdeling Åpen barnehage
Telefon: 51913460 Send oss e-post
Redaktør: Rita Maribu

Velkommen til Bamsefaret åpen barnehage

en kommunal barnehage hvor du møter andre som er hjemme med små barn. Stavanger har mange tilflyttere og her er det mulighet for å knytte nye kontakter og bli kjent i nærmiljøet.

Våre åpningstider:
Mandag:  og torsdag:       09.00 - 14.30
Tirsdag:                            09.00 - 14.00

Vi har sangstund hver dag kl. 10.30 og kl. 12.30

Hver tirsdag kommer familieveileder fra Kvaleberget/ Vannassen familiegruppe. Her er det mulighet for å snakke om små og store utfordringer i samspillet med små barn (eks rutiner rundt søvn og måltid, søskensjalusi ol.)

Du finner oss på Gausel bydelshus - Heddeveien 141
(ved siden av Gausel kirke og Gautesete skole)

Pedagogisk leder:       Maren Ramsdal Hutton
Barnehagelærer          Gunn Helen Fisketjøn
Foreldreveileder:        Bente J. Ellingsen (tirsdager)

Er du hjemme med barn i barnehagealder? Har du lyst å treffe andre i samme situasjon? Møte nye venner - små og store? Nye lekekamerater? Liker du sang og musikk? Er svaret ja på disse spørsmålene, tenker vi at Bamsefaret åpen barnehage er plassen for deg!

På grunn av det fine været drar vi til Gausel Fritidsgård på torsdag 4.mai. vi går fra barnehagen kl 09.30 for de som vi ta følge med oss. De som vil kan også møte oss der oppe. Ta med matpakke. Vi har samling ute kl 10.30.

Due to the nice weather we will take a trip to Gausel Farm Thursday May 4. For those who want to walk toghether, we walk from the barnehage/bydelshus/Church at 09.30. Or you can join us at the farm. Bring lunch. We sing outside at 10.30.