Magnhild Meltveit Kleppas veg 8 5547 Utsira
Telefon: 94983606, Styrer 99510303 Faks: Åpningstider: kl 8-16 Send oss e-post
Redaktør: Marlin Eriksen
Litt om oss

Litt om oss i Utsira barnehage

I august 2010 ble vi samlokalisert med skolen i nytt bygg som fikk navnet sirakompasset. Vi er en enavdelingsbarnehage der alle barna mellom 0- 6 år er samlet. For at alle barna skal få aldersadekvate utfordringer, deler vi gruppen ved behov i løpet av dagen.

Vi liker å leke ute, og går ofte tur til fyret, tårngammen, ringmerkeskogen, toppene, stranda, eventyrskogen og løypene i marka.

Vi jobber temabasert, hvor vi lager en aktivitesplan med et bestemt tema over to- tre måneder om gangen. Temaer vi har fordypet oss i er: Havet, fugler, planting, eventyr, bøker, musikk og eksperimenter. Personalet er inspirert av Trude Brendeland og vi jobber gjerne med tema gjennom «magiske samlingstunder» som er med på og gi gode inntrykk med estetiske opplevelser.

Vi liker også å plante i utekasser om våren: gulerøtter, poteter, sukkererter, krydder og  jordbær.