Velg avdeling Møllebukta - Tjensvoll
Hovedbygg, Tjensås Hemmestveitbakken 11 4021 Stavanger Telefon: 51913500 Send oss e-post
Nedre Tjensvoll Ole Reidstadsgate 2 4021 Stavanger Telefon: 51 91 35 10
Redaktør: Reidun Topland Larsen
Calendar
Title and navigation
<<<januar 2020><<
januar 2020
mtotfls
30310102030405
6.desember hadde me nissefest for Møllebukta og Lassa. Etter ei koseleg samling med Ida, var det på tide å lokke fram nissen. Me skreiv brev til nissen, og kokte graut. Me måtte sette ut laktosefri graut, for på Nordpolen er det nordlys og lite sol og D-vitamin og nissen tåler ikkje så godt vanlig melk ;) Nissen likte veldig godt grauten, og den gode safta som var satt fram.. Dei smarte ungane kjente likevel igjen nissen på dei brune augene, og ville ikkje godta verken mobilbevis eller at nissen hadde andre sko enn Karin ;) Her er nokre glimt frå nissefesten..

HEI OG HÅ - NÅ BRAKER DET LØS!

Nå inviteres alle familiene med små og store i Barnehagen Tjensvoll til markering av FN-dag;

torsdag 24.10.19,  kl 1500-1615

Støtten vår går til FORUT som er en norsk bistandsorganisasjon som driver utviklingssamarbeid i Asia og Afrika, samt har informasjonskampanjer for skoler og barnehager i Norge. Videre er det også opprettet FORUT Barneaksjon som vi har fokusert på og som er et pedagogisk opplegg for barnehager, barneskoler og SFO, der barn i Norge lærer om barn i andre land. Sammen med dette har vi mottatt en innholdsrik materiellpakke som kan bidra med å formidle en realistisk historie og øke muligheten for læring og kunnskap om en annen kultur, likheter og ulikheter.

Det vil bli servert lapskaus, kaffe og saft, samt kaker. Vi markerer dagen med kunstutstilling laget av barna, som dere kan ta med hjem.

Vi setter pris på støtten i form av et frivillig beløp som betales med VIPPS!

Tusen hjertelig takk for støtten - vi gleder oss til å se dere!!!

Hei.

I tillegg til å poste vanlige innlegg her på nettsiden, vil vi nå også legge ut små glimt fra oss i barnehagen på Facebook. Her vil det ikke bli publisert bilder av barn, men et lite innblikk i det vi jobber med i hverdagen. Vi håper dere vil like siden vår. :)

Med vennlig hilsen alle oss i Barnehagen Tjensvoll

18. september kl.18.00 til ca. 19.00 blir det foreldremøte i Tjensås barnehage.

19. september kl.18.00 til ca. 19.00 blir det foreldremøte i Tjensvoll barnehage.

Vi starter med en liten felles del for alle avdelingene, for så å fortsette møtet avdelingsvis.

En del artikler på hjemmesiden vår er passordbeskyttet. Vi har nå byttet passord. Ta kontakt med avdelingen eller send en e-post til Astrid.haugland.larsen@stavanger.kommune.no for å få oppgitt det nye passordet.

Vi oppfordrer dere alle til å abonnere på nyheter på hjemmesiden. Det gjøres enkelt ved å benytte linken nederst i høyremargen på forsiden. Abonnementet må fornyes ved oppstart av nytt barnehageår.

Minner om planleggingsdagen i morgen 14. august. Barnehagen er da stengt.

Hei hei! :)

I går gjekk me på Lassa og Møllebukta på tur til biblioteket på Madla. Hærleg å være litt ekstra voksne per barn no i ferien, og føle at me får kjempefin lesetid saman med alle! :) Eit par ungane ville lære sjakk og... veldig kjekt å prøve, og neste gong lærer me sikkert fleire av reglane og. ;) Tilbake i barnehagen var det deilig med mat, og ungane på Lassa fekk laga sjakkbrikker.

Tusen takk for ein fin dag saman med hærlege ungar!! :)

Store klemmar frå alle oss på Lassa og Møllebukta

Det viser seg at tidligere annonsert tidspunkt for sommerfesten kolliderer med 5-åringens besøksdag på sfo. Vi flytter derfor sommerfesten til 11. juni 16.00-18.00