Velg avdeling Humla
Tinnheiveien 24 4629 Kristiansand
Telefon: 38113700 Faks: - Send oss e-post
Redaktør: Preben Isaksen
Som en del av barnehagens miljø- og klima arbeid, har vi nå satt igang gjenbruk av bøker. De bøkene vi har til overs i barnehagen, står nå i ei hylle i ganga ved inngangspartiet. Dere kan ta med bøker hjem som du og dine barn kan lese og kose dere med hjemme. Bøkene kan dere bare beholde. Har dere bøker hjemme som dere lenger bruker, kan dere ta dem med til barnehagen til gjenbruk.

Første tur med skoleklubben!

I Desember 2021 var Tinnstua barnehage 50 år og i ettermiddag skal vi ha stor jubileumsfest der vi skal feire dette.

Vi gleder oss til feiringen sammen med barnas foresatte og søsken. I tillegg kommer Varaordfører Erik Rostoft, Oppvekstdirektør Kristin Robstad og kommunalsjef barnehage, Eva Hauger Gjersvold.

Som i fjor, sender vi ut den nasjonale foreldreundersøkelsen til dere alle foreldre i Tinnstua barnehage.