Velg avdeling Sør
Hovedadresse Postboks 355, Forus 4067 Stavanger Telefon: 51913240/ 47540896 Send oss e-post
Besøksadresse Gullfaks Gullfaksveien 25 4028 Stavanger
Besøksadresse Smiene Høystemveien 15 4026 Stavanger
Redaktør: Kjersti Bjørnøy/Kirsten Roth
Friske barnehager
Årsplan for Tastavarden barnehage

SBF foreldreforening
SBF - foreldreforening

Velkommen til Sør!

Sør er en avdeling med 10 barn fra 0-3 år som ligger i modulbygget til Smiene.

Pedagogisk leder: Elise Ramsli

Barnehageassistenter: Anne-Grete Fosnes og Ingvild Moen Larsen

Etter at regjeringen vedtok at alle barnehager og skoler skal stenges fra i dag 12. mars klokken 18.00. Vil barnehagen vår kun tilby et omsorgstilbud innenfor ordinær åpningstid. Dette til barn av helsepersonell og andre i kritiske samfunnsfunksjoner slik at de foreldrene kan gå på jobb. Det betyr at dersom begge foreldre har denne type jobb, og trenger barnehageplassen, må den enkelte ta kontakt med avdelingsleder. Ved sms merk med barnets navn og avdeling.

Gullfaks barnehage: Kjersti Bjørnøy 901 92 796

Smiene barnehage: Kirsten Roth tlf. 901 67 348

Vi går alle en tid i møte med mye usikkerhet og en hverdag snudd på hodet. Deler en artikkel der en kan få tips til hvordan en kan skape en trygge og gode dager sammen:

Tastavarden barnehage avdeling Smiene, adresse Stølsbrautene 3, er under oppbygging. En helt ny barnehage skal stå klar fra 15.08.20. I dag holder vi til i Høystemveien 15, 4026 Stavanger. Dette modulbygget deler vi sammen med Vardeneset barnehage. Vi har 1.etasje og Vardeneset barnehage har 2.etasje.

Hei foresatte,

Minner dere om at søknad om moderasjon/friplass må søkes om på nytt hvert barnehageår.

Søknad på eget skjema på Stavanger kommunes nettsider ligger her: https://www.stavanger.kommune.no/barnehage-og-skole/barnehage/pris-og-betaling/#priser