Hovedadresse Postboks 355, Forus 4067 Stavanger Telefon: 51913240/ 47540896 Send oss e-post
Besøksadresse Gullfaks Gullfaksveien 25 4028 Stavanger
Besøksadresse Smiene Høystemveien 15 4026 Stavanger
Redaktør: Karin Egebakken
Friske barnehager
Matservering i barnehagen
Prosjektarbeid for personalet

SBF foreldreforening
SBF - foreldreforening

Barnehagens visjon er "Tastavarden barnehage - hvis ditt barn kunne velge."

Tanken bak vår visjon er både et her- og nå og et framtidsperspektiv. Barnet vil velge oss fordi det blir møtt av voksne som ser barnet for den det er. Barnet vil velge oss fordi vi ser behovet til det enkelte barn. Barnet vil velge oss fordi vi har kompetanse og forståelse for hva som må til for å gi barnet en god barndom og et solid fundament for resten av livet.

Samtidig ønsker vi at barnet i ettertid tenker tilbake på barnehagen med mange gode minner og gode følelser, og med visshet om at barnehagen har vært med på å gi dem et godt grunnlag for resten av livet. Dersom de fikk velge, ville de valgt Tastavarden barnehage om igjen.

Da Gullfaks og Smiene ble slått sammen til Tastavarden barnehage i 2004, utarbeidet personalet barnehagens visjon, hovedmål og verdigrunnlag. Resultatet ble verdigrunnlaget ROTLA.

ROTLA står for:

Respekt

Omsorg

Tillit

Lojalitet

Ansvar

Verdigrunnlaget skal være implementert i alt personalet gjør, både i forhold til barna, andre ansatte, foreldre og andre samarbeidspartnere. Personalet har utarbeidet ROTLA arbeidsbok, som er et dokument  som forteller om verdigrunnlaget vårt i praksis med barna. Dokumentet beskriver hvordan personalet skal ha respekt, omsorg, tillit, vise lojalitet og ansvar til barna under måltidet, ved stell, av- og påkledning , hente- og bringesituasjoner og under leken.

Våre satsningsområder

2015- 2016      Relasjonskompetanse

2016- 2017      Interkulturell kompetanse

2017- 2018      Språkkompetanse

2018- 2019     Tidlig innsatskompetanse

For mer informasjon, les vår årsplan og 4 års plan som ligger til høyre i menyen.