Vel avdeling Øygarden
Talgjevegen 171 4163 Talgje Vis på kart
Telefon: 51912280, 40407630 Send e-post til oss
Redaktør: Ellen Gudmestad Gard
Det er 17 dokumenter i arkivet.
Calendar
Title and navigation
<<<august 2020><<
august 2020
mtotfls
31010203040506

Her kjem ei lita oppklaring til innlegget frå Stavanger kommune.  Det er skrive med tanke på store barnehagar i Stavanger, og me tenkjer at det ikkje er så relevant for oss på Talgje.  Difor held me fast på opningstida frå 9.00-15.00 denne veka.  Då står dei vaksne klar for å ta imot dei store ute og dei yngste inne.  De vil få beskjed kva vaksen barnet dykkar skal vera saman.  Borna står også klar til å verta henta kl.15. Skulle dette verta vanskeleg i høve smittevern, får me vurdera det i løpet av veka.

Me gler oss veldig til å ta imot barnet dykkar og skal gjera alt me kan for å skapa ein trygg og gild barnehagekvardag.

Tysdag 3. september klokka 19.00 i Vestibylen.

Det blir info frå barnehagen, SU-val og påfyll til foreldrerolla.

I dag har me vore i kyrkja på gudsteneste. Det er alltid stas å få koma der. Og det er høgtideleg når klokka kimer inn til gudsteneste når me nærmar oss kyrkja. "Nå ringe de og seie at me må komma inn", var det ein gut som sa.

Karneval er ein festdag, og i Talgje barnehage har det vore god stemning heile dagen. Det er alltid stas å kle seg ut, og det var mange flotte kostymar å sjå. "Snehvit" hadde ei fantastisk kjekk samling for oss, der det både vart trylla og vist triks. Sjølvsagt vart det slått på pinjataen som innheldt godsaker som ungane satte stor pris på. Og så leika og song me, og ikkje minst kosa oss med god lunsj.

...vart det endelege beløpet me kunne senda til FORUT og arbeidet deira i Sri Lanka.

Onsdag 24. oktober klokka 15.00-16.30 inviterer me til aksjonsdag i Talgje barnehage.

Det har blitt ein tradisjon at barnehagen dreg på sommartur til Fiolen familiepark her på Talgje. I dag hadde me også eit meir tradisjonelt sommar-vær med oss på turen. Barna var til tross for dette, stort sett nøgde og storkosa seg i leik, i møte med alle dyra og då me åt lunsj.

På 17. mai skal me syngja "Talgje-songen" under feiringa i gymsalen. Den er det kanskje ikkje alle som kan, så vedlagt finn de teksten:

Turen gjekk til Ingershagen

Torsdag 15. juni frå klokka 15.30.

Det blir grilling, leik, aktivitet og markering av dei som skal slutta i barnehagen.

På øygarden er dei i gong med temaet for juni; VATN. I dag har dei hatt Zalo i vatn, og kva skjedde då?

Sukkerertene til Øygarden har byrja å spire.

På måndag fekk borna på Øygarden i oppdrag å så sukkererter. Ivrige små hender jobba i veg med å spa jord og få sådd ertene sine.

Utafor Øygarden heng det ei stor og flott løve; Regnbueløva. Rundt heng små skyer med teksten til "Løveloven". Eit blikkfang og eit viktig bodskap som minnar oss på essensen i Være Sammen-programmet.

(Beklager dårleg kvalitet på bileta...)

Sist fredag var det god stemning hjå dei minste på Øygarden: Det var tid for karneval!

I dag var Varden og tre av dei eldste på Øygarden på tur til Fiolen familiepark. Anledninga var Samenes dag. Me fekk helsa på reinsdyr og nokre av dei andre dyra som bur i parken.

Onsdag 7. september klokka 19:00

19. april klokka 18:30 i Kulturstova på Sentralskulen.

I dag har me hatt ein kjekk dag der me først hadde gul påskelunsj før me gjekk i kyrkja på påskegudsteneste.

ØYGARDEN: 479 70 209

VARDEN: 458 78 883