Velg avdeling NMT-Norsk med tegnstøtte
Tastagt. 30 4007 Stavanger
Telefon: 51912520 Send oss e-post
Redaktør: Leder teamet

Brit E. Breivik og Jill E. Tangen har hatt kurs for foreldre, ansatte i barnehager og ressurssenteret.

Ressurssenteret har en kursrekke på høsten (sept/okt) og våren (mars/april).

Kursansvarlige er spesialpedagogene Brit Breivik og Jill E. Tangen. Kursene holdes i ressurssenteret sine lokaler i Tastagt.30. 4.etg.

KURS I NORSK MED TEGNSTØTTE

Innhold

• Kort introduksjon om betydningen av tegnstøttet tale i en kommunikasjon og hvordan tegn kan tegn kombineres med visuell støtte.
  • Vi lærer ulike tegn til bruk i en kommunikasjon og sette tegn sammen til setninger.
  • Tegnsetting av enkle barnesanger/rim og regler
  • Tips og ideer til bruk av tegnstøttet tale i hverdagen.

Personalet og foreldre i kommunale barnehager og private barnehager.

Når er det kurs?

Ressurssenteret gjennomfører som regel en kursrekke på høsten (sept/okt) og våren (mars/april). Det vil bli sendt ut informasjon på mail.

Kurs for nybegynnere er for de som ikke har befattet seg med tegn før eller de som ønsker en repetering/oppfriskning

Kurs 1 for viderekommende er for de som ønsker å øke antall tegn til begreper i ulike temaer og sette tegn sammen til setninger.

Kurs 2 for viderekommende dette kurset bygger på det forrige og går videre på det samme innholdet.