Velg avdeling ART
Tastagt. 30 4007 Stavanger
Telefon: 51912520 Send oss e-post
Redaktør: Leder teamet

Kurs i sosialferdighetstrening 31 januar og 7 februar 2019 kl 12.30-15.30, 4 etasje på Ressurssenteret for styrket barnehagetilbud.

Målgruppe: Spesialpedagogiske utførere som skal starte sosial ferdighetsgruppe i barnehagene.   Innhold: Kort innføring i teori. Hvordan drive sosial ferdighetstrening i gruppe med barn i barnehagen. Praktiske øvelser.

Påmelding innen 25.januar til may.helen.richter@stavanger.kommune.no

Nytt kurs i sosial ferdighetstrening 31. januar og 07. februar kl 12.30 til 15.30 , 4 etasje på ressurssenteret for styrket barnehagetilbud.

Påmelding innen 25.01.19 til May Helen Eia Richter(may.helen.richter@stavanger.kommune.no)

Kursholdere: Kristin Helvik og May Helen Eia Richter

Invitasjon til kurs i sinneregulering som metode 17. oktober kl 12.30 -15.30.Kursholdere: Kristin Helvik og May Helen Eia Richter. Sted: Tastagaten 30, 4 etasje.Målgruppe: Spesialpedagoger og spesialpedagogiske utførere som har hatt kurs i sosial ferdighetstrening, har erfaring med sosial ferdighetstrening i barnehagen og har barn som utfra sakkyndig vurdering kan ha behov for sinneregulering i gruppe.Innhold: Kort innføring i teori. Hvordan drive sinneregulering i gruppe med barn i barnehagen som metode.

Påmelding inne 12.oktober 2018 til may.helen.richter@stavanger.kommune.no

ART

Spesialpedagogene Helen Eia Richter, Maria J. Lorentzen, Kristin Helvik, Anne Gunn C. Kvandal, Haldis Bjella, Monica Ø. Ottosen, Marit Kristin Vigre og Unn Sælemyr Johannessen er sertifiserte ART instruktører.

ART består av tre komponenter: sosial ferdighetstrening, moralsk resonnering og sinneregulering.