Engrappstubben 1 4352 KLEPPE
timer
min
sec
Barnehagen stenger kl16:00 uke 28,29 og 30.

Velkommen til Sørhellet Barnehage!

Sørhellet barnehage er ein kommunal barnehage for barn i alderen 0-6 år. Me flytta inn i nye, flotte lokale i Engrappstubben 1, i august 2007.

Barnehagen er tilrettelagt for barn med ulike behov. Me har  72 heildagsplassar for barn mellom 0 – 6 år. Opningstida i barnehagen er: 07.00 - 16.30.

3-6 år på Bjørk og Rogn

2-4 år på Blåklokke

1-3 år på Løvetann

Sørhellet barnehage er praksisbarnehage for barnehagelærar studentar ved Universitetet i Stavanger.

Planleggingsdager 2018/2019:

2019: 2. Jan, 31.Mai

Barnehagen er da stengt

Du finner nå månedsplanen under hver avdelings underside!

Driftsstyret  i Sørhellet  inviterar til sommerfest i barnehagen onsdag 12. juni kl.16.00 – 17.30

Innhald:  Me et i lag, alle forsyner seg frå fellesbordet. Dei eldste barna opptrer for oss.Aktivitetsløype

Kvar familie tek med: Eit fat med påsmurt mat til fellesbordet som til dømes: gjærbakst, frukt el. Liknande.

Drikke, koppar, glas og fat til eige bruk. Kanskje noko å sitje på?

På grunn av få parkeringsplassar i barnehagen, oppfordrar me dei som bur i nabolaget til å la bilen stå heime ·

De er alle hjarteleg velkomne.

Helsing driftsstyret

SOMMARLES.NO NOREGS KULASTE LESEKAMPANJE

Invitasjon til 17.mai feiring og deltagelse i barnetog.

Årets 17.mai komite har gleden av å invitere alle barnehagene i Bore krins til deltagelse i opptog og feiring ved Bore skule/Bore ungdomskole.

Barn og foresatte ønskes velkommen. Barnetoget starter kl 11.15 ved Klepp rør (m/ Kiwi Verdalen oppmøte kl 11.00) og avsluttes på kunstgressbanen ved Bore ungdomskole.

NB! Verdalsvegen vil være åpnet til 17.mai men ikke asfaltert.

Etter toget blir det et kort program på kunstgressbanen.

Det er kafeer åpne fra kl 12.30 på Bore bedehus og i gymsalen på Bore skole.

Det blir konkurranser/leker tilpasset alle aldersgruppe på kunstgressbanen hvor også de minste kan vinne premier.

Vi vil få besøk at Fotograf Tore Myrstad nå Fredag 3. Mai.

Han vil da ta gruppebilder av hver avdeling som dere kan kjøpe i ettertid.

Det vil ikke bli noen portrettbilder i år!