Finn Christiansens veg 8 7804 Namsos
Telefon: 47713968 Send oss e-post
Redaktør: Ann Monica Aasbø
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Velkommen til Solvang barnehage!

Solvang barnehage er en kommunal barnehage i sentrum av Namsos. Lokalene ble tatt i bruk 16.08.16. Barnehagen ligger like ved Nord Universitet.

Barnehagen har 1 småbsarnsavdeling bestående av 3 baser, og 1 storbarnsavdeling bestående av 2 baser.

I barnehagens inne areal er det flere rom med ulike tema som gir muligheter for allsidig lek og utvikling.

Et flott utarbeidet uteområde på Solvang barnehage gir barna muligheter til utforskende og kreativ utelek!

Vi minner om at fredag 19. mars, og fredag 14.mai 2021 har vi planleggingsdager i Solvang barnehage.

Barnehagen er da stengt.

Forebygging av smitte mellom hjem/barnehage og barnehage/hjem.

Ved levering / henting i barnehagen.

- max 2 barn med en forelder hver, i hver garderobe. Vent ute til det blir din tur.

- hold avstand - minimum 1 meter.

- alle barn og voksne skal vaske fingrene når de kommer inn på barnehagen / avdelingen.

- alle barn og voksne skal vaske fingrene når de drar hjem på ettermiddagen.

Vi har hatt en uheldig episode i barnehagen i dag.

Oppfordrer derfor alle foreldre / foresatte og besøkende til og låse bilen når dere skal inn i barnehagen.

Vennligst slå av motoren på bilen når dere leverer / henter barn i barnehagen.

Ventilasjonsanlegget vårt tar med seg eksosen inn i barnehagen.