Rustå 29 4200 Sauda
mtotfls
02030405060708
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Vi vil ønske dere velkommen til Rustå barnehage. Barnehagen vår ligger i flotte, naturnære omgivelser- tett opptil Austarheim skule. Med barnet i sentrum som vår visjon arbeider vi for at hverdagen i barnehagen er preget av gode relasjoner og gode opplevelser. Vi  mener at barn lærer best gjennom å få lov til å medvirke og erfare, derfor har de hver dag muligheter til valg av lek og aktiviteter på våre funksjonsrom. Ellers er både arbeid med språk og forskjellige prosjekter et satsningsområde hos oss.
Barnehagen har fått i oppdrag å "pynte" på tannlegekontoret :)

Fra utsiden kan det se ut som kaos med kasser, kjøkkenting, dukker og tepper/matter. Men for oss er det; Nye lekemuligheter, latter, samarbeid, utforsking og uvante muligheter!😀😀

I dag var det lyskubene våre som ble til instrument. Vi slo takten til forskjellige sanger.

I mørket, med blinkende lys på lyskubene.

I dag har vi utfordret oss motorisk både inne og ute :)

Sitat 3 åring: «Bare se nå, detta har eg lært av Ingrid!»

Slå av lyset, sett på lyskassen, konkreter og tekstiler..

Oppskriften på en magisk samling!

Kva er vel ikkje ein bedre start på veka enn nybakt pitabrød og innekos med tellekorpset på storskjermen?

På aldersdelte grupper på onsdag lagte vi noe stilig av bladene vi plukket i Lillebekk...

I dag har vi lekt masse!!

Lek er vår måte å lære, utvikle oss og å være sammen på. Noe av det viktigste vi gjør er å leke!

Barna på gruppe blå liker seg på tur i Skoleskogen.

i dag har vi malt høstbilder i fine, frisk farger. Vi blandet fargene selv, ungene fulgte spent med mens vi rørte rundt. Hva skjer??

Hva blir gult og rødt? Og hva visst vi blander det røde i det gule!

På lang lang rekke, på rekke og rad..

Eller.. tre unger på tur i dag :)

Rød og Grønn gruppe koste seg med bål i dag.

I dag har vi sendt ut sms og mail med link til foreldreundersøkelsen 2019, til foreldre/foresatte til alle barn i barnehagen.

For tiden er det mye fokus på rytme og dans i fellessamlingen.

Det er så kjekt å få bevege seg, se på smart boarden og høre litt høy musikk.

månedsbrev november

I dag har vi hatt en slags mini halloween her på Nøtteliten..

Balansetrening og samarbeid :)

Vi har lagd flaggermuser til Halloween

Her kommer månedsplanen til Nøtteliten.

I dag var det snø i lufta da vi gikk ut....

Trollskogen, Pulverskogen, Eventyrskogen, Indianerskogen. Denne plassen har mange navn, og det er iallefall en plass vi har det veldig gøy.

I dag igjen tok vi på oss gode klær og sko og kom oss utenfor porten..

”Å, nei du!”, sa den lille pepperkakegutten. ”Det skal du nok ikke, for jeg kan løpe fortere enn deg! - Du kan ikke ta meg. Du kan ikke ta meg, for jeg er en pepperkakegutt, som kan løpe i fra deg!” Og bort løp han.

Men i dag fikk vi tak i pannekaken!!!!