Velg avdeling Bjørka
Hovedadresse Nygårdsveien 2 4580 Lyngdal Telefon: 418 68 920 Faks: 90186510 (tlf til styrer) Send oss e-post
Nygård barnehage Postboks 285 4576 Lyngdal Telefon: 418 68 920 Faks: 901 86 510 (styrer) Send oss e-post
Redaktør: Diane Tveite Fredbo
Calendar
Title and navigation
<<<desember 2019><<
desember 2019
mtotfls
02030405060708
30310102030405
Julaften - barnehagen er stengt
Hele dagen

Det nærmer seg desember og jul igjen. I denne før-julsperioden, ønsker vi i tillegg til juletradisjoner her i barnehagen, å sette litt ekstra fokus på å hjelpe andre barn som ikke har de samme forutsetningene og mulighetene som barn har her i Norge.

I år vil dere også få mulighet til å bidra til å gi en ren, pent brukt leke eller bamse, til organisasjonen BARN FRA UKRAINA. Vi samler inn lekene på de store avdelingen, og vil på felles-samlingen onsdag 4 desember snakke litt mer med barna om hva som skal skje med lekene,  hvem som skal få dem, og generelt om gleden av å gi.

Vi minner om at barnehagen hver høst har en brukerundersøkelse til dere foreldre.

Denne vil dere få tilsendt på sms/mail i løpet av november. I år vil det være fedrene som får den. Det kan være lurt å sitte sammen som foreldre å fylle denne ut, for å få frem synspunkter.  Vi ønsker som barnehage at alle tar seg tid til å svare på denne:-)  På forhånd takk!

Også i år vil vi organisere barnehage fotografering av barna. Som de siste årene er det Mona i Hjerte-foto som kommer til oss. Vi kan organisere søskenfoto mellom søsken som går i barnehagen, men det er ikke anledning til å ha med søsken som ikke går i barnehagen. For registrering om dere ønsker bilder eller ikke, må dere se informasjon under her fra fotografen og følge de instruksene:

Nå er det snart fotografering :)

-Hjerte Foto AS har gjort avtale om fotografering med Nygård barnehage, 11, 12 og 13.november 2019.

Fotograferingen starter kl.09.30 alle dager.

-For å motta bilder til uforpliktende gjennomsyn eller avstå fra fotograferingen, registrer din kontaktinformasjon her: http://www.hjertefoto.no/skjema/ Eller gå til www.hjerte-foto.no og trykk “registreringsskjema” til venstre i menyen. -Les teksten ”Vennligst merk” øverst på siden. -Klikk på din barnehage og fyll inn kontaktinformasjon.

-Frist for registrering er 8.november.

OBS!

-Alle foresatte må registrere seg enten de ønsker bilder eller ikke. Dette for å unngå misforståelser. -Det blir kun utlevert bilder til de som har registrert seg med "ja takk, jeg ønsker å motta bilder til uforpliktende gjennomsyn".  -Bildene utleveres i barnehagen eller sendes direkte hjem til foresatte for uforpliktende gjennomsyn. -Full returrett innen 14 dager fra mottatt bildepakke. Eventuell returporto dekkes av kunden. -Faktura på bildene sendes på mail etter utgått returfrist. -Ved å registrere seg samtykkes det til at bilder som blir tatt blir tilgjengelig for alle barn og ansatte i samme barnehage.  -Normalt blir alle med på gruppebildet. Ønsker dere å avstå fra å bli med på gruppebildet må dette meldes til personalet snarest. -Personen som registrerer kontaktinformasjon må være over 18år.

Lurer dere på noe kan dere kontakte meg på mail: mona@hjerte-foto.no eller tlf: 986 50 780.

Da er vi i gang med identitetsprosjektet på Bjørka, og de første koffertene er sendt med hjem.