Velg avdeling Solsikken
Hovedadresse Nygårdsveien 2 4580 Lyngdal Telefon: 418 68 920 Faks: 90186510 (tlf til styrer) Send oss e-post
Nygård barnehage Postboks 285 4576 Lyngdal Telefon: 418 68 920 Faks: 901 86 510 (styrer) Send oss e-post
Redaktør: Diane Tveite Fredbo
Calendar
Title and navigation
<<<desember 2019><<
desember 2019
mtotfls
02030405060708
30310102030405

Barnehagen skal i følge rammeplanen legge til rette for at alle barn kan oppleve bevegelsesglede og oppleve motivasjon og mestring ut fra eg forutsetninger. Barnehagen skal bidra til at barna opplever trivsel, glede og mestring ved allsidig bevegelseserfaring, inne og ute, året rundt. Vi skal gi barna tilgang til varierte og utfordrende bevegelsesmiljøer, sanseopplevelser og kroppslig lek ute og inne, i og utenfor barnehageområdet.

Rammeplanen beskriver at opplevelser med kunst og kultur i barnehagen kan legge grunnlag for tilhørighet, deltakelse og eget skapende arbeid.

Vi minner om at barnehagen hver høst har en brukerundersøkelse til dere foreldre.

Denne vil dere få tilsendt på sms/mail i løpet av november. I år vil det være fedrene som får den. Det kan være lurt å sitte sammen som foreldre å fylle denne ut, for å få frem synspunkter.  Vi ønsker som barnehage at alle tar seg tid til å svare på denne:-)  På forhånd takk!

Også i år vil vi organisere barnehage fotografering av barna. Som de siste årene er det Mona i Hjerte-foto som kommer til oss. Vi kan organisere søskenfoto mellom søsken som går i barnehagen, men det er ikke anledning til å ha med søsken som ikke går i barnehagen. For registrering om dere ønsker bilder eller ikke, må dere se informasjon under her fra fotografen og følge de instruksene:

Nå er det snart fotografering :)

-Hjerte Foto AS har gjort avtale om fotografering med Nygård barnehage, 11, 12 og 13.november 2019.

Fotograferingen starter kl.09.30 alle dager.

-For å motta bilder til uforpliktende gjennomsyn eller avstå fra fotograferingen, registrer din kontaktinformasjon her: http://www.hjertefoto.no/skjema/ Eller gå til www.hjerte-foto.no og trykk “registreringsskjema” til venstre i menyen. -Les teksten ”Vennligst merk” øverst på siden. -Klikk på din barnehage og fyll inn kontaktinformasjon.

-Frist for registrering er 8.november.

OBS!

-Alle foresatte må registrere seg enten de ønsker bilder eller ikke. Dette for å unngå misforståelser. -Det blir kun utlevert bilder til de som har registrert seg med "ja takk, jeg ønsker å motta bilder til uforpliktende gjennomsyn".  -Bildene utleveres i barnehagen eller sendes direkte hjem til foresatte for uforpliktende gjennomsyn. -Full returrett innen 14 dager fra mottatt bildepakke. Eventuell returporto dekkes av kunden. -Faktura på bildene sendes på mail etter utgått returfrist. -Ved å registrere seg samtykkes det til at bilder som blir tatt blir tilgjengelig for alle barn og ansatte i samme barnehage.  -Normalt blir alle med på gruppebildet. Ønsker dere å avstå fra å bli med på gruppebildet må dette meldes til personalet snarest. -Personen som registrerer kontaktinformasjon må være over 18år.

Lurer dere på noe kan dere kontakte meg på mail: mona@hjerte-foto.no eller tlf: 986 50 780.