Velg avdeling AKTUELT
Søk her

TIRSDAG 17.09.19  Kl. 19.30-21.00 for Blåklokke og Løvetann

TORSDAG 26.09.19  Kl.19.30-21.00 for Hvitveis og Skogstjerne

NY APP FOR DERE FORELDRE!

Det er nå gjort endringer for pålogging i Stavanger kommunes portal for søknad eller endringer til barnehageplass mm

Ny lenke til foresattpålogging: https://stavangerg2.ist-asp.com/stavangerpub

Nytt tilbud til alle foreldre

Nå lanserer Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet nettstedet foreldrehverdag.no der foreldre kan finne faglig kvalitetssikret informasjon om hvordan de kan forstå barnet sitt bedre.

Målet er å gi foreldre inspirasjon, tro på egen omsorgsevne og bidra til å styrke samspillet i hverdagen.

Nettstedet tar utgangspunkt i det anerkjente veiledningsprogrammet ICDP (International Child Development Program) og er utviklet i samarbeid med fagfolk. Foreldrehverdag.no bygger på kunnskap om barns utvikling og viser hvordan foreldre kan støtte barnet i denne.

Nettsiden inneholder artikler, filmer og enkle oppgaver. Oppgavene skaper refleksjon og kan hjelpe leseren å omsette kunnskapen til egen foreldrehverdag. Artiklene handler om alt fra grensesetting, ros og anerkjennelse til søskenkrangel, trass og ungdomstid.

Barnehagen gir tilbud om bruk av avtalegiro for foreldrebetaling.

-Vennligst fyll ut vedlagte skriv om avtalegiro og lever til barnehagen (se vedlegg på høyre side under foreldrebetaling)-eller ordne avtale i egen nettbank

Skjema kan du også få i barnehagen, spør på din avdeling

HYPERNET

Stavanger kommune har i 2014 fått et nytt system for å søke barnehageplass, gjøre endring eller bytte barnehage. Lenken ligger i meny på venstreside.

Vi har mange flotte barn som vi passer godt på hele dagen.For at vi skal kunne ivareta vår oppgave trenger vi også at dere foreldre hjelper til med å sikre trygge og gode omgivelser.

Vi registrerer stadig at flere av dere foreldre ikke er så nøye med å feste lenken på porten.

VENNLIGST hjelp oss å ivareta sikkerheten i barnehagen med å ta deg tid til å feste lenken på porten