Velg avdeling AKTUELT
Redaktør: Aud Frøvik
Søk barnehageplass
Søk her

Da har vinteren sluppet taket så mye at gravemaskinen kan sette i gang. Først nå skal balansestokker monteres utenfor avdeling Blåklokke.

Det er en liten gravemaskin, og adkomst til avdeling Hvitveis og personalinngang vil være tilgjengelig slik som til vanlig.

Nye lekeapparat vil gi ny inspirasjon til uteleken :)

Vi har i den senere tid erfart hvor smart det er å fordele barna på ulike områder også i uteleken.

Vi er heldige og har et stort og variert uteareal som i seg selv er variert og utfordrende for barna.                                                                                                                                      Fra i høst har vi planlagt å oppgradere lekeområdet bak huset til å være enda mer attraktivt, ikke bare med aktivitet i kjøkkenhagen Vi har drøftet og tatt de eldste barna med på samtaler. Vi har hjulpet dem til å få komme med sine uttalelser og ønsker i valg av lekeapparat. Dessverre er det verken areal eller økonomi til å ivareta alle barnas ønsker.

Vedlagte dokument viser hva vi har planlagt, og som nå kan realiseres.

Landskapsentrepenørene as som vi har drøftet og bestilt tjenester hos, sier de vil forsøke å tine opp områder slik at de kan starte noe av arbeidet nå med det første, men er avhengig av litt varmere temperatur.

Her er link til informasjon fra Stavangerbarnehagenes foreldreforening (SBF)

Vi mottar stadig informasjon fra Stavanger kommune vedr retningslinjer og veiledning i forbindelse med koronarelaterte saker

Kjære gode foreldre og foresatte. VELKOMMEN tilbake etter ferietider.

I dag opplever vi igjen et snev av sommer, -det er deilig for store og små. Samtidig opplever vi at det er et stigende antall barn som i de siste dager har pådratt seg luftveissymptomer. Dette utfordrer oss alle som er en del av barnehagen og familiene. Ingen ønsker å bli syke eller bli smittet. For å hjelpe hverandre må vi fortsatt be om at sentrale retningslinjer for smittevern blir ivaretatt.

Vennligst hjelp oss å ivareta godt smittevern i barnehagen ved å følge de enkle smittevernråd som er nevnt her.

Det er nå gjort endringer for pålogging i Stavanger kommunes portal for søknad eller endringer til barnehageplass mm

Ny lenke til foresattpålogging: https://stavangerg2.ist-asp.com/stavangerpub

Barnehagen gir tilbud om bruk av avtalegiro for foreldrebetaling.

-Vennligst fyll ut vedlagte skriv om avtalegiro og lever til barnehagen (se vedlegg på høyre side under foreldrebetaling)-eller ordne avtale i egen nettbank

Skjema kan du også få i barnehagen, spør på din avdeling

HYPERNET

Stavanger kommune har i 2014 fått et nytt system for å søke barnehageplass, gjøre endring eller bytte barnehage. Lenken ligger i meny på venstreside.