Velg avdeling Blåklokke

blaaklokke.lasseliten@nlmbhg.no

tlf: 47456551

mob: 40300387

Kjære gode foreldre og foresatte. VELKOMMEN tilbake etter ferietider.

I dag opplever vi igjen et snev av sommer, -det er deilig for store og små. Samtidig opplever vi at det er et stigende antall barn som i de siste dager har pådratt seg luftveissymptomer. Dette utfordrer oss alle som er en del av barnehagen og familiene. Ingen ønsker å bli syke eller bli smittet. For å hjelpe hverandre må vi fortsatt be om at sentrale retningslinjer for smittevern blir ivaretatt.

Vennligst hjelp oss å ivareta godt smittevern i barnehagen ved å følge de enkle smittevernråd som er nevnt her.

Fra august 2019 øker månedsatsen for foreldrebetaling...

Foreldrekaffe i Lasse Liten

Endring i betalingsrutiner

Det er gjort noen endringer i våre vedtekter. Vennligst se vedlegg i høyremarg. Endringene trådte i kraft 01.08.15

Endringene gjelder informasjon om foreldreportalen HYPERNET, der all henvendelse vedr søknader og endringer om barnehageplass nå skal utføres. For mer informasjon om hypernet se under ventremeny "OPPTAK"

Det er også endret rutiner for avvikling av sommerferie. I likhet med Stavanger kommunes vedtekter vil også vår bhg nå innføre at barna skal ta ut minst 3 uker sammenhengende i løpet av skolens sommerferie.

For evnt spørsmål vennligst ta kontakt med styrer