Artikkel
Redaktør: Aud Frøvik
Søk barnehageplass
Søk her
Vi får en sjiraff på uteområdet vårt

Nye lekeapparat vil gi ny inspirasjon til uteleken :)

Vi har i den senere tid erfart hvor smart det er å fordele barna på ulike områder også i uteleken.

Vi er heldige og har et stort og variert uteareal som i seg selv er variert og utfordrende for barna.                                                                                                                                      Fra i høst har vi planlagt å oppgradere lekeområdet bak huset til å være enda mer attraktivt, ikke bare med aktivitet i kjøkkenhagen Vi har drøftet og tatt de eldste barna med på samtaler. Vi har hjulpet dem til å få komme med sine uttalelser og ønsker i valg av lekeapparat. Dessverre er det verken areal eller økonomi til å ivareta alle barnas ønsker.

Vedlagte dokument viser hva vi har planlagt, og som nå kan realiseres.

Landskapsentrepenørene as som vi har drøftet og bestilt tjenester hos, sier de vil forsøke å tine opp områder slik at de kan starte noe av arbeidet nå med det første, men er avhengig av litt varmere temperatur.

Nå fra februar vil det bli montert balansestokker og musikkpanel. De resterende lekeapparater kommer etter hvert så snart det er mulig å få montert i bakken.

Vi gleder oss til å følge med arbeidet, spesielt fra avdeling Blåklokke og avd Løvetann vil det bli spennende å følge med på både arbeidsfolk og en minigraver, fra sine store vinduer.

Arbeidet vil ikke utgjøre noen utfordringer for adkomst til avdeling Hvitveis eller personalinngang da det vil bli sperret av etter hvert som arbeidet utføres.