Artikkel
Redaktør: Aud Frøvik
Søk barnehageplass
Søk her
Hjelp oss å ivareta gode smittevernrutiner

Kjære gode foreldre og foresatte. VELKOMMEN tilbake etter ferietider.

I dag opplever vi igjen et snev av sommer, -det er deilig for store og små. Samtidig opplever vi at det er et stigende antall barn som i de siste dager har pådratt seg luftveissymptomer. Dette utfordrer oss alle som er en del av barnehagen og familiene. Ingen ønsker å bli syke eller bli smittet. For å hjelpe hverandre må vi fortsatt be om at sentrale retningslinjer for smittevern blir ivaretatt.

Vennligst hjelp oss å ivareta godt smittevern i barnehagen ved å følge de enkle smittevernråd som er nevnt her.

Kjære gode foreldre og foresatte. VELKOMMEN tilbake etter ferietider.

Vennligst hjelp oss å ivareta godt smittevern i barnehagen.

• Bruk antibac før dere åpner døren inn til garderoben
  • Vask hendene grundig når dere kommer inn i bhg
  • Hold 1 meters avstand
  • Kun 1 familie i garderoben samtidig