Lassaveien 6 4022 STAVANGER Vis på kart
Redaktør: Aud Frøvik
Søk barnehageplass
Søk her

Velkommen til Misjonsbarnehagen Lasse Liten.

Vi følger Stavanger kommunes fastsatte planleggingsdager, som gjelder alle skoler og SFOer

Følgende planleggingsdager er fastsatt for barnehageåret 2020-2021:

Fredag 14. august 2020

Fredag 13. november 2020

Mandag 04. januar 2021

Tirsdag 06. april 2021

Den femte planleggingsdagen er i samråd med barnehagens samarbeidsutvalg fastsatt til 12.november

Vi ønsker VELKOMMEN til nye søkere om barnehageplass i vår barnehage :)

Det er et stort kull som skal starte på skolen fra august, og vi får flere ledige plasser for både store og små barn.

Søknad via www.stavanger.kommune.no

Det er smittevernregler, men vi tar gjerne imot besøk om dere ønsker mer informasjon om vår barnehage. Vennligst kontakt oss for en avtale om besøk.

Tlf 51560575

Da har vinteren sluppet taket så mye at gravemaskinen kan sette i gang. Først nå skal balansestokker monteres utenfor avdeling Blåklokke.

Det er en liten gravemaskin, og adkomst til avdeling Hvitveis og personalinngang vil være tilgjengelig slik som til vanlig.

Nye lekeapparat vil gi ny inspirasjon til uteleken :)

Vi har i den senere tid erfart hvor smart det er å fordele barna på ulike områder også i uteleken.

Vi er heldige og har et stort og variert uteareal som i seg selv er variert og utfordrende for barna.                                                                                                                                      Fra i høst har vi planlagt å oppgradere lekeområdet bak huset til å være enda mer attraktivt, ikke bare med aktivitet i kjøkkenhagen Vi har drøftet og tatt de eldste barna med på samtaler. Vi har hjulpet dem til å få komme med sine uttalelser og ønsker i valg av lekeapparat. Dessverre er det verken areal eller økonomi til å ivareta alle barnas ønsker.

Vedlagte dokument viser hva vi har planlagt, og som nå kan realiseres.

Landskapsentrepenørene as som vi har drøftet og bestilt tjenester hos, sier de vil forsøke å tine opp områder slik at de kan starte noe av arbeidet nå med det første, men er avhengig av litt varmere temperatur.

Full konsentrasjon hos barna i ABC klubben

Den skal tidlig krøkes som god brettkjører skal bli. Her utøves veldig god balansekunst.

Vinter og snø gir oss nye kjekke aktiviteter ute. Barna storkoser seg både i vår egen akebakke og med rumpeakebrett med på tur i nærområdet

Her er link til informasjon fra Stavangerbarnehagenes foreldreforening (SBF)

Vi mottar stadig informasjon fra Stavanger kommune vedr retningslinjer og veiledning i forbindelse med koronarelaterte saker

Kjære gode foreldre og foresatte. VELKOMMEN tilbake etter ferietider.

I dag opplever vi igjen et snev av sommer, -det er deilig for store og små. Samtidig opplever vi at det er et stigende antall barn som i de siste dager har pådratt seg luftveissymptomer. Dette utfordrer oss alle som er en del av barnehagen og familiene. Ingen ønsker å bli syke eller bli smittet. For å hjelpe hverandre må vi fortsatt be om at sentrale retningslinjer for smittevern blir ivaretatt.

Vennligst hjelp oss å ivareta godt smittevern i barnehagen ved å følge de enkle smittevernråd som er nevnt her.