Lassaveien 6 4022 STAVANGER Vis på kart
Redaktør: Aud Frøvik
Søk barnehageplass
Søk her

Velkommen til Misjonsbarnehagen Lasse Liten.

Vi følger Stavanger kommunes fastsatte planleggingsdager, som gjelder alle skoler og SFOer

Følgende planleggingsdager er fastsatt for barnehageåret 2020-2021:

Fredag 14. august 2020

Fredag 13. november 2020

Mandag 04. januar 2021

Tirsdag 06. april 2021

Den femte planleggingsdagen er i samråd med barnehagens samarbeidsutvalg fastsatt til 12.november

Barnehager og skoler i Stavanger går over på rødt tiltaksnivå

Barnehager og skoler i Stavanger går nå over på rødt tiltaksnivå.

Kommunen innfører derfor planleggingsdag for alle barnehager og skoler onsdag 14.april, fordi skifte i tiltaksnivå kommer svært raskt. Barnehagene og skolene vil derfor være stengt for barn og elever i morgen.
Som følge av at det innføres rødt tiltaksnivå, vil det være begrensninger i åpningstider i barnehagene og i SFO, samt varierende oppmøtetidspunkt. Dere vil få utfyllende informasjon i løpet avonsdag 14.april.

Rødt tiltaksnivå i barnehager og skoler innebærer blant annet begrensning av kontaktpunkter og størrelser på grupper. Rødt nivå viser til barnehager og skoler sin trafikklysmodell. Denne beskriver hvilke smitteverntiltak skal følges.
Les mer om hva rødt nivå innebærer i smitteveilederne her.

Vi ønsker VELKOMMEN til nye søkere om barnehageplass i vår barnehage :)

Det er et stort kull som skal starte på skolen fra august, og vi får flere ledige plasser for både store og små barn.

Søknad via www.stavanger.kommune.no

Det er smittevernregler, men vi tar gjerne imot besøk om dere ønsker mer informasjon om vår barnehage. Vennligst kontakt oss for en avtale om besøk.

Tlf 51560575

Her er link til informasjon fra Stavangerbarnehagenes foreldreforening (SBF)

Det er nå gjort endringer for pålogging i Stavanger kommunes portal for søknad eller endringer til barnehageplass mm

Ny lenke til foresattpålogging: https://stavangerg2.ist-asp.com/stavangerpub

Foreldrekaffe i Lasse Liten

Endring i betalingsrutiner

Vi har mange flotte barn som vi passer godt på hele dagen.

For at vi skal kunne ivareta vår oppgave trenger vi også at dere foreldre hjelper til med å sikre trygge og gode omgivelser.

Vi registrerer innimellom at flere av dere foreldre lar barna åpne porten eller lar barna klatre over porten.Det mener vi svekker vår sikkerhet for barna.

Vennligst påse at det er du som voksen som åpner og lukker porten

Vennligst ikke la noen barn klatre over gjerde eller over porten