Lassaveien 6 4022 STAVANGER Vis på kart
Vedtekter

Søk barnehageplass
Søk her

Velkommen til Misjonsbarnehagen Lasse Liten.

Følgende planleggingsdager er fastsatt for barnehageåret 2019-2020:

Torsdag 15. august

Fredag 15. november

Torsdag 2. januar 2020

Tirsdag 14. april 2020

Den 5. planleggingsdagen vil bli fastsatt av SU i løpet av høsten 2019

TIRSDAG 17.09.19  Kl. 19.30-21.00 for Blåklokke og Løvetann

TORSDAG 26.09.19  Kl.19.30-21.00 for Hvitveis og Skogstjerne

NY APP FOR DERE FORELDRE!

Fra august 2019 øker månedsatsen for foreldrebetaling...

Det er nå gjort endringer for pålogging i Stavanger kommunes portal for søknad eller endringer til barnehageplass mm

Ny lenke til foresattpålogging: https://stavangerg2.ist-asp.com/stavangerpub

Foreldrekaffe i Lasse Liten

Nytt tilbud til alle foreldre

Nå lanserer Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet nettstedet foreldrehverdag.no der foreldre kan finne faglig kvalitetssikret informasjon om hvordan de kan forstå barnet sitt bedre.

Målet er å gi foreldre inspirasjon, tro på egen omsorgsevne og bidra til å styrke samspillet i hverdagen.

Nettstedet tar utgangspunkt i det anerkjente veiledningsprogrammet ICDP (International Child Development Program) og er utviklet i samarbeid med fagfolk. Foreldrehverdag.no bygger på kunnskap om barns utvikling og viser hvordan foreldre kan støtte barnet i denne.

Nettsiden inneholder artikler, filmer og enkle oppgaver. Oppgavene skaper refleksjon og kan hjelpe leseren å omsette kunnskapen til egen foreldrehverdag. Artiklene handler om alt fra grensesetting, ros og anerkjennelse til søskenkrangel, trass og ungdomstid.

Endring i betalingsrutiner

Vi har mange flotte barn som vi passer godt på hele dagen.

For at vi skal kunne ivareta vår oppgave trenger vi også at dere foreldre hjelper til med å sikre trygge og gode omgivelser.

Vi registrerer innimellom at flere av dere foreldre lar barna åpne porten eller lar barna klatre over porten.Det mener vi svekker vår sikkerhet for barna.

Vennligst påse at det er du som voksen som åpner og lukker porten

Vennligst ikke la noen barn klatre over gjerde eller over porten