Bjørkevegen 6 2860 Hov
Telefon: 95783629 Send oss e-post
Redaktør: Kristine Raa
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Mange hyggelige aktiviteter før jul i Minstemann. Vi har hatt besøk av Linda fra kirken, hun hadde en julesamling med sanger og fortellinger knyttet til julen. Vi har vært på jakt etter nisseluer i skogen, nysgjerrige og ivrige barn. Hver dag tenner vi lys og synger, trekker pakker som innholder en figur som vi henger opp i barnehagen.

Morsomt med snø og aking i barnehagen denne uka. Mørkere tider gjør også at vi får mere innetid. Vi varierer med inneaktivitene og har lange fine samlinger der vi synger, leser fortellinger og teller hverandre.

Månedens tema er regn og vann. Vi har og fortsetter med mange spennende aktiviteter i forbindelse med dette temaet.

Den første turen med hele gjengen denne høsten. Vi gikk langs veien og fikk øye på en lastebil, dette fanget barnas oppmerksomhet og vi gikk til vi fant den igjen. Den skulle tømme masse pukk, det var også gravemaskin og traktor der! Turen ble fin og innholdsrik, og midt i blinken for oss. Det ble også god til til å utforske søledammene langs veien.