Bjørkevegen 6 2860 Hov
Telefon: 95783629 Send oss e-post
Redaktør: Kristine Raa
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Vi er inne i 3. uka og oppstarten har vært så fin. Både nye og gamle barn er godt igang med hverdagen igjen etter ferien. Vi nyter dagene både ute og inne i barnehagen.

En litt anderledes avslutning i år, ingen foreldre og søsken på ettermiddagen. Men fin avslutning hadde vi på onsdag. Med sang, musikk, dans, god mat og utdeling av bildebøker.

På tirsdag dro vi opp til stadion på formiddagen. Barna hadde det veldig bra, mange skritt og mye glede på de to timene vi var der.

Endelig igang igjen med hverdagen i barnehagen. Så mange fornøyde barn som syntes det var fint å leke og se alle sammen igjen. Vi har snart tilbakelagt 2 uker med kohorter. Og synes det har fungert fint. Delt barna i tre kohorter, delt opp hagen i to områder. Det går mye tid til både vask av hender og utstyr, men dette blir vi vant med, både voksne og barn.