Bjørkevegen 6 2860 Hov
Telefon: 95783629 Send oss e-post
Redaktør: Kristine Raa
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Hverdagen i Minstemann er variert. Januar har vært en fin måned og vi koser oss både inne og ute i barnehagen. Månedens tema er snø, is og vinter. Månedens fortelling er fortellingen "skinnvotten", vi har en liten utstilling på Randsfjord handel.

Vi nyter adventstiden i barnehagen. Med adventsamlinger der vi tenner lys og synger. Vi koser oss ute i snøen med aking og lek. På tirsdag hadde vi julebord, vi spiste god mat og danset og koste oss.

Fine dager i barnehagen. Vi har tema om vann og regn, vi gjør aktiviteter med vann og har samtaler om vann og vær. Månedens bok er "Hvor er mammaen min?", den er kjempepopulær og vi leser den flere ganger om dagen. Gjenntagende mønster i boka og repetisjoner gjør at barna kan være medlesere og dette styrker språkutviklingen.

Vi er inne i 3. uka og oppstarten har vært så fin. Både nye og gamle barn er godt igang med hverdagen igjen etter ferien. Vi nyter dagene både ute og inne i barnehagen.