Bjørkevegen 6 2860 Hov
Telefon: 95783629 Send oss e-post
Redaktør: Kristine Raa
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Mange turer de siste ukene. Vi er så heldige å få komme på besøk til gjengen på Hovli. Vi har vært på skogstur og undersøkt innsekter. Vi har vært på fotball banen og plukket løvetann, på veien hjem fant vi en vanndam der vi kunne se hvordan stilkene krøllet seg i vann.

Stor aktivitet i fuglekassa med kamera om dagen, til nå er det 6 egg og vi håper såklart på fugleunger etterhvert. Godt å få fram sandkassa og huskene igjen, og godt å kunne gå ut bare i joggesko og jakke!

Fine turer i nærområdet den siste tiden. Det skjer mye nå på våren, bekken, asfalten, kvister og stein kommer til syne når snøen smelter. Vi utforsker og undrer oss sammen med barna.

Idag har vi hatt karneval i barnehagen for andre gang i februar. Mange syke barn på først oppsatt dato så vi bestemte oss for å ta en dag til. Og det ble bra! Vi danset, sang og spiste god mat. Vi fikk til og med tid til en tur ut i sola. En kjempefin dag der alle var blide og fornøyde.