Hedlot 7 4208 Saudasjøen

Mandag - fredag 06.45- 16.15

Telefonnummer barnehagen 52 78 62 01

Mobil styrer: 959 85 847

Trenger du barnehageplass barnehageplass:

www.sauda.kommune.no

I dag gikk vi tidlig ut å lekte med noen magiske kuler vi la i vann i går, de var blitt kjempestore!
Når alle barn og voksne var kommet tok vi med oss såpebobbler, sekk med niste og flagg opp til Risvoll skole, der vi var klar til å se sommerbilen. Vi vinket og viftet med flagget i det de kjørte forbi. Det var en fin formiddag på skolen der vi lekte og spiste lunsj. Da vi kom tilbake til barnehagen spiste vi hjemmelaget is (vann og saft) som vi laget i går, det smakte godt i varmen.

God helg alle sammen :)

Denne uken er temaet VANN !
Vi har lekt oss med vann og utforsket forskjellige farger og ulike former for vann. Varmt,kaldt,frossent og smeltet.

I dag kom finværet, da gikk turen mot stranda hvor vi dyppet tærne i det kalde vannet. Vi hadde med oss skivelunsj og gode lapper med syltetøy til dessert.
Vi gleder oss til mer utforsking av vann i morgen !
Ha en strålende dag :)

Denne uken har vi lekt oss med farger. Vi har malt og blandet farger. Vi har hatt maling ute i regnet og vi har lett etter farger i naturen. Barna har forsket og oppdaget, en fin uke. I rammeplanen står det " Personalet skal  barnas nysgjerrighet, utvide  deres forståelse  og bidra til undring, undersøkelser, utprøvinger og eksperimentering."

Sigrid Midtun Tårland og Tonje Thomassen skal være sommervikarer hos oss. Sigrid går barnevernspedagog, og Tonje går barnehagelærer.

Vi gleder oss til å ha de i barnehagen sammen med oss i sommer.

Leabøen åpner i ordnær åpningtid fra i morgen torsdag 4. juni, dette på bakgrunn av svarene dere har gitt i kartleggingen dere har svart på.

Sauda kommune driver nå på GULT nivå. Det vil si vi fortsetter med en familie i garderoben om gangen og dere må overholde tiden dere har satt i kartleggingen.

Så langt har dette fungert bra, og vi håper vi klarer å forsette det gode samarbeidet inn i sommermånedene.

Viktig informasjon på Sauda kommune sin hjemmeside

Alle må svare på: Kartlegging av behov- Leabøen barnehage

De som allerede har svart på kartleggingen trenger ikke svare igjen.

Trykk på linken og fyll ut skjema: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=D_G8TSRE8kWlpwlskPrJ_l-Fx7Kvo-5EniadWMWgJJ5UNUcxSTJLUjk0WjNJVkwxTjNYSThEWUxZNS4u

Nasjonale myndigheter letter noe på krav til smittevern i barnehagene. Det gjør at vi kan organisere oss avdelingsvis.

Det er fremdeles ikke ordinær drift, og vi må fortsatt følge et regime ift. vasking, hygiene, færrest mulig voksenkontakter m.m. For å kunne planlegge for god drift i neste fase, trenger vi tilbakemelding på hvilket behov dere har for oppholdstid i barnehage.

Målet er å få til ordinære åpningstider ut i uke 23. Vi kommer tilbake med mer informasjon om hvilken dag når vi har fått oversikt over nye smittevernskrav og behov dere har for oppholdstid.

17. mai blir ikke helt som normalt i år, men vi har feiret barnas dag i barnehagen.

Vi har kjøpt ny bålpanne til å ha bak barnehagen, og i den forbindelse lurer vi på om noen kanskje har noen stubber som vi kan sitte på rundt bålpanna? Stubbene skal brukes av barna så de trenger ikke være så høye.Det er ca 10 barn som skal bruke de.

Gi beskjed til avdelingen eller til Camilla dersom du kan hjelpe oss.

I år søker barnehagene etter sommervikarer. Kjenner dere noen som kan være aktuelle søkere tips de gjerne om det.

For en fin uke det har vert!! Vi er glade for at barna er i barnehage igjen og at barnehagen er fylt med latter og glede.

Se informasjon på Sauda kommune sine hjemmesider. Åpningstiden blir 07.30-15.00 til ny informasjon kommer.

Åpningstiden følger arbeidstiden til ansatte, slik at vi kan holde antall kontaktpersoner for barna på et lavest mulig nivå. Det reduserer fare for smitte.

Foresatte med samfunnskritiskeyrker kan søke om utvidet  oppholdstid.

Alle avdelingene har nå lagt ut informasjon om oppstart på mandag, vi gleder oss til å se dere igjen, og har forberedt oss godt på ukene som kommer. Vi tenker nok at vi må endre ting underveis, og håper på forståelse på det. Vi har delt uteområdet i fire, og ønsker i den forbindelse at Rusken bruker porten ved veien og Romlingane og Regnbuen bruker hovedporten som normalt. Husk trafikksikkerhet i henting/levering som vanlig og bruk parkeringsplassene.