Sandsgata 1 4012
Telefon: 51913090 Send oss e-post
Redaktør: Heidi Merete Waage

Kløvereng barnehage, avdeling Storhaug er en kommunal barnehage som holder til i en flott gammel villa fra 1912. I vår barnehage er vi 43 barn fordelt på 3 avdelinger, Kastanje, Lønn og Rips. Vi bruker stuene i huset som avdelingsrom til avdelingene Lønn og Rips. I hallen har vi peis med lys og en flott trapp som fører opp til grupperommene og avdeling Kastanje. De senere årene har vi oppgradert garderober, kjøkken og fått nytt skur til vogner og uteleker.

Våre åpningstider er fra kl: 07.15 - 16.30.

Ny virksomhetsstruktur

Se gjennom klærne som ligger i boksen i fingarderoben merket "hvem eier dette?". Se om det er noe som tilhører deres barn, og merk det med navn og legg det på plassen eller ta det med hjem. De klærne som ikke blir hentet før jul, blir vasket og brukt til ekstratøy i barnehagen, eventuelt kastet!

Takk!

Vi har planleggingsdager i barnehagen torsdag 14. november og fredag 15. november.

Da er barnehagen stengt

I dag sto porten inn til barnehagen åpen og sikkerhetslenken var ikke festet. Vi har utgang til trafikkert vei. Porten lukkes og sikkerhetslenken festes hver gang dere går inn i barnehagen og ut av barnehagen.

Barnehagen har fått en kunst-gave av kunstner Astrid Eidseth Rygh.