Sandsgata 1 4012
Telefon: 51913090 Send oss e-post
Redaktør: Heidi Merete Waage

Kløvereng barnehage, avdeling Storhaug er en kommunal barnehage som holder til i en flott gammel villa fra 1912. I vår barnehage er vi 43 barn fordelt på 3 avdelinger, Kastanje, Lønn og Rips. Vi bruker stuene i huset som avdelingsrom til avdelingene Lønn og Rips. I hallen har vi peis med lys og en flott trapp som fører opp til grupperommene og avdeling Kastanje. De senere årene har vi oppgradert garderober, kjøkken og fått nytt skur til vogner og uteleker.

Våre åpningstider er fra kl: 07.15 - 16.30.

På grunn av sikkerhet skal ingen sykler/ sparkesykler tas med inn i barnehagen.

Vi har sykkelstativ og har søkt kommunen om flere, slik at dere og barna kan parkere syklene utenfor porten i barnehagen.

Fredag 13. desember har vi Luciafrokost i barnehagen. Da inviterer vi foreldre og besteforeldre på boller, saft og kaffe mellom klokka 8-9. Førskolebarna skal gå i tog klokka 8:)

Torsdag 19. desember er det Nissefest i barnehagen. Dette er for barna, samt de voksne i barnehagen. Denne dagen kan alle kle seg i nisseklær hvis de ønsker, vi skal uansett kose oss med grøt og forhåpentligvis besøk av Julenissen:)

Vi har planleggingsdager i barnehagen torsdag 14. november og fredag 15. november.

Da er barnehagen stengt

I dag sto porten inn til barnehagen åpen og sikkerhetslenken var ikke festet. Vi har utgang til trafikkert vei. Porten lukkes og sikkerhetslenken festes hver gang dere går inn i barnehagen og ut av barnehagen.

Barnehagen har fått en kunst-gave av kunstner Astrid Eidseth Rygh.