Hovedadresse Skeiehagen 37 4083 Hundvåg Telefon: 51 912121 Send oss e-post
Buøy barnehage Styrmannsveien 21B 4085 Hundvåg Telefon: 90 51 35 75 Send oss e-post
Vågen Barnehage Øvre Vågen 11 4085 Hundvåg Telefon: 51 85 80 90 Send oss e-post
Husebøstykket barnehage Vestrikroken 1 4085 Hundvåg Telefon: 51 85 09 50 Send oss e-post
Torsahagen barnehage Terje Vigensvei 19 4083 Hundvåg Telefon: 51 91 21 33 Send oss e-post
Skeiehagen barnehage Skeiehagen 37 4083 Hundvåg Telefon: 98 46 11 61 Send oss e-post
Roaldsøy barnehage Roaldsøyveien 35 4085 Hundvåg Telefon: 90 51 35 75 Send oss e-post
Redaktør: Elisabeth Aarthun-van der Hagen
Barns persovern ved publisering på hjemmesiden.

Alle barnehager er pålagt å ivareta personvern for barna som går der, og deres familier. Personvernet regulerer ulike områder tilknyttet barnehagens daglige drift. En av disse er dokumentasjon på Hundvågbarnehagenes hjemmeside.

Som foreldre synes vi det er kjekt å kunne se bilder av hva barna har gjort i barnehagen. Vi som jobber i barnehagen synes også det er gøy å vise frem flotte bilder av aktiviteter og barn i lek o.l. på vår hjemmeside.

For publiseringer på hjemmesiden følger Hundvågbarnehagene anbefalinger fra Datatilsynet, og vi har blant annet tiltak som passordbeskyttelse, og innhenting av samtykker fra foresatte for å ivareta dette.

Vi gjennomgår også Datatilsynets anbefalinger tilknyttet barns personvern for publiseringer på nett, med de ansatte som har tilgang til å publisere innlegg på hjemmesiden vår. I løpet av oktober vil alle ansatte med brukertilgang til hjemmesiden, hatt en gjennomgang av gjeldene rutiner og regler tilknyttet dette.

Har du lyst til å lese mer om dette emnet finner du mer informasjon fra Datatilsynet her.

Brosjyren " I beste mening" fra Datatilsynet, laget spesielt med tanke på barn i barnehager, finner du her.

Under ligger også en musikkvideo "Det er DU som bestemmer" som omhandler barns personvern tilknyttet fotografering. Se den gjerne sammen med barna.