Velg avdeling Kjøkkenhage
Moåsen 8 3650 Tinn Austbygd
Telefon: 35082701/91850530 Send oss e-post
Redaktør: Anne Kristine Øyaland Nyiri
Vi ønsker alle barn og foreldre/foresatte hjertelig velkommen til nytt barnehageår!
Ekstra velkommen til nye barn og foreldre/foresatte som begynner hos oss de neste dagene og ukene. Vi gleder oss til å bli kjent med dere!
Barnehagedagen skal fylles med lek, læring, latter og glede.
Vi ser fram til fine dager sammen her i Furuheim barnehage:)

Kjøkkenhagen

Her i barnehagen har vi i mange år hatt mat som tema. I den forbindelsen har vi annlagt en kjøkkenhage. Der dyrker vi poteter, gulrøtter, salat, tomat, agurk, dill, persille, jordbær, og i år har vi også prøvd oss på maiskolber. Vi har god erfaring med dette og barna er med på hele prosessen. Fra det å hjelpe til å plante, til og vanne for å til slutt høste inn, tilberede og spise de deilige råvarene. Vi har også en stor frukthage som vi nyter godt av. Bland annet har vi epletrær, pæretre, plommetre og morelltre, solbær, røde og hviterips, rabarbera og stikkelsbær.