Velg avdeling Fellesaktiviteter
Telefon: 91 85 05 30 Send oss e-post
Redaktør: Anne Kristine Øyaland Nyiri
Hurra!
Furuheim barnehage ble trukket ut som vinnere av 2. premien i "Aksjon Burot 2020" som Norges Astma - og allergiforbund arrangerer.
Burotpollen forårsaker store allergiplager for mange i blomstringstiden 15. juli - 1 . september. Det må gjøres noe med! Astma - og allergiforbundet inviterte alle små og store skoler og barnehager til å delta på "Aksjon Burot" og luke vekk burot i sitt nærområde i juni. Dette var altså de eldste barna i Furuheim med på, og det ga resultater både for allergikerne, men også i form av en premie til barna til en verdi av kr. 2000,-. En flott diplom ble også utdelt.
Fredag 25.09.20 ble premien, som var 4 store lastebiler, høytidelig overrakt av representanten for Astma - og allergiforbundet avd. Østafjells. Reportasje er å lese i Rjukan Arbeiderblad i dag, tirsdag 29.09.20.
Dette var gøy for små og store:)

Vi ønsker alle barn og foreldre/foresatte hjertelig velkommen til nytt barnehageår!
Ekstra velkommen til nye barn og foreldre/foresatte som begynner hos oss de neste dagene og ukene. Vi gleder oss til å bli kjent med dere!
Barnehagedagen skal fylles med lek, læring, latter og glede.
Vi ser fram til fine dager sammen her i Furuheim barnehage:)