Moåsen 8 3650 Tinn Austbygd
Diverse dokumenter
Årsplan

Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Vår barnehage er en kommunal barnehage som har tilholdsted i Tinn Austbygd.

Barnehagen har idag tre avdelinger. Tuss er en 1-2 års avdeling. Småtroll er en 3-4 års avdeling. Troll er en 5-6 års avdeling.

Tilbud:
2,3,4,5 dagers plass eller turnusplass.

Åpent:
Etter behov fra kl.06.30-17.00

Tuss: 41700379

Småtroll: 41700377

Troll: 41700378

Minner om at vi har en alvorlig gulrotallergi på huset,og det skal IKKE være med gulerøtter i bhg.....

Ansatte i Furuheim barnehage

Årsplan

Kjøkkenhagen

Her i barnehagen har vi i mange år hatt mat som tema. I den forbindelsen har vi annlagt en kjøkkenhage. Der dyrker vi poteter, gulrøtter, salat, tomat, agurk, dill, persille, jordbær, og i år har vi også prøvd oss på maiskolber. Vi har god erfaring med dette og barna er med på hele prosessen. Fra det å hjelpe til å plante, til og vanne for å til slutt høste inn, tilberede og spise de deilige råvarene. Vi har også en stor frukthage som vi nyter godt av. Bland annet har vi epletrær, pæretre, plommetre og morelltre, solbær, røde og hviterips, rabarbera og stikkelsbær.