Moåsen 8 3650 Tinn Austbygd
Minadmin
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Kosthold

I vår barnehage blir det servert 2 smøremåltider pr dag. Ca kl 09 og ca kl 13. Her får barna sitte til bords og velge mat og smøre selv. Pålegget er variert og preget av mye fisk og lite søtt.

I tillegg har vi ett fruktmåltid med vann ca kl 15

Vi har også varm mat og baking i blandt. Dette kan erstatte smøremåltidet, eller komme i tillegg til smøremåltidet. Det er f.eks lette middager, supper, rundstykker og litt kaker.Vi forholder oss også til temaet Fiskesprell (se egen side på venstre meny).

Vi har stadig diskusjon ang søte saker og kaker. Det er bursdag som ofte fremkaller diskusjonen. I blandt er det det pedagogiske; som f.eks. å få bake, lukte,smake og kjenne(sanse) en julestemning. Det er egne avdelingsvise regler i forhold til dette, som vedtaes på foreldremøter.

I følge Rammeplanen skal det være samarbeidet mellom hjem og barnehage,som i disse tilfeller, gir dere foreldre stor innflytelse på vårt kosthold for deres barn her i barnehagen.