Moåsen 8 3650 Tinn Austbygd
Årsplan

Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Om oss

Lite visste de den gang i 1927 at dette skulle bli Furuheim Barnehage litt lengre frem i tid. I 1927 stod hele komplekset med bestyrerbolig klart. (Dette bildet er nok av nyere dato)

Det er ikke vanskelig å se at dette er barnehagen.

Til venstre på selve hovedbygningen, ser vi den opprinnelige fasongen på det som er barnehagens utseende i dag. Det var nok her det var bestyrerbolig. Den er kjent som Troll avdeling pr i dag.

Det store bygget inntil bestyrerboligen, var selve tuberkulosehjemmet for alle pasientene. Dette er jo revet og bygget nytt, altså Tuss avdeling pr i dag. Spretten står omtrent som den er. Her var bårerommet, men i dag; lek og sprett, musikk og dans. Stor kontrast.

På parkeringsplassen låg det ett bygg, som vi har hørt ble brukt til å lufte pasientene.

Vi kan jo selvfølgelig ikke se spor av Småtroll, tilbygget som kom i 2012.

Furuheim Barnehage er en kommunalt eiet, og drevet barnehage med 3 avdelinger for barn fra 0-5 år. Avdelingene er aldersbestemte.  Vi har flott utsikt over Tinnsjøen og bygda. Vi har nydelig utemiljø og ingen hinder for å komme oss opp i skogen. Du blir bedre kjent med oss på de forskjellige sidene våre her på hjemmesiden.

Styrer er Paulina Nicander. Kontaktinformasjon se forsiden.