Moåsen 8 3650 Tinn Austbygd
Administrasjonen
Minadmin
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Vår barnehage er en kommunal barnehage som har tilholdssted i Tinn Austbygd.

Barnehagen har i dag tre avdelinger.
Tuss er en 1-2 års avdeling. Småtroll er en 2-4 års avdeling. Troll er en 4/5-6 års avdeling.

Tilbud:
2,3,4,5 dagers plass eller turnusplass.

Åpent:
Etter behov fra kl.06.30-17.00

Telefon:

Tuss: 41 70 03 79

Småtroll: 41 70 03 77

Troll: 41 70 03 78

Årets fokusplan for Furuheim barnehage er klar pr. 01.10.20.
Denne planen sammen med Pedagogisk plan for barnehagene i Tinn utgjør barnehagens Årsplan.
Begge planene finner dere her på hjemmesiden, til høyre i menyen under "Diverse dokumenter".

Hurra!
Furuheim barnehage ble trukket ut som vinnere av 2. premien i "Aksjon Burot 2020" som Norges Astma - og allergiforbund arrangerer.
Burotpollen forårsaker store allergiplager for mange i blomstringstiden 15. juli - 1 . september. Det må gjøres noe med! Astma - og allergiforbundet inviterte alle små og store skoler og barnehager til å delta på "Aksjon Burot" og luke vekk burot i sitt nærområde i juni. Dette var altså de eldste barna i Furuheim med på, og det ga resultater både for allergikerne, men også i form av en premie til barna til en verdi av kr. 2000,-. En flott diplom ble også utdelt.
Fredag 25.09.20 ble premien, som var 4 store lastebiler, høytidelig overrakt av representanten for Astma - og allergiforbundet avd. Østafjells. Reportasje er å lese i Rjukan Arbeiderblad i dag, tirsdag 29.09.20.
Dette var gøy for små og store:)

Mange foreldre er usikre på hvordan de skal vurdere om barn med luftveissymptomer trenger å være hjemme. Folkehelseinstituttet har laget et flytskjema for å hjelpe foresatte med denne vurderingen. Ved bekymring for barnet er det viktig å kontakte lege. (Hentet fra Folkehelseinstituttets hjemmesider)

Arbeidet som pågår på utelekeplassene i kommunens barnehager tar lengre tid en først antatt har vi nå fått beskjed om.
De jobber seg nedover øverst på Rjukan og avslutter her i Austbygde. Det er nå forespeilet at arbeidet skal være avsluttet i løpet av uke 38.

I midten/slutten av uke 35 vil det komme arbeidsfolk fra Aktiv Lek og montere nytt støtdempende fallunderlag under huskestativet og det ene klatrestativet.
I tillegg vil de montere opp igjen "fuglerede" - huskestativet som ble demontert for en del år siden når arbeidet med å bygge "Småtroll" startet opp.
Det gleder vi oss stort til å få dette på plass igjen!
Nytt støtdempende fallunderlag blir også veldig bra:)