Moåsen 8 3650 Tinn Austbygd
Administrasjonen
Minadmin
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Vår barnehage er en kommunal barnehage som har tilholdssted i Tinn Austbygd.

Barnehagen har i dag tre avdelinger.
Tuss er en 1-2 års avdeling. Småtroll er en 2-4 års avdeling. Troll er en 4/5-6 års avdeling.

Tilbud:
2,3,4,5 dagers plass eller turnusplass.

Åpent:
Etter behov fra kl.06.30-17.00

Telefon:

Tuss: 41 70 03 79

Småtroll: 41 70 03 77

Troll: 41 70 03 78

Mange foreldre er usikre på hvordan de skal vurdere om barn med luftveissymptomer trenger å være hjemme. Folkehelseinstituttet har laget et flytskjema for å hjelpe foresatte med denne vurderingen. Ved bekymring for barnet er det viktig å kontakte lege. (Hentet fra Folkehelseinstituttets hjemmesider)

Arbeidet som pågår på utelekeplassene i kommunens barnehager tar lengre tid en først antatt har vi nå fått beskjed om.
De jobber seg nedover øverst på Rjukan og avslutter her i Austbygde. Det er nå forespeilet at arbeidet skal være avsluttet i løpet av uke 38.

I midten/slutten av uke 35 vil det komme arbeidsfolk fra Aktiv Lek og montere nytt støtdempende fallunderlag under huskestativet og det ene klatrestativet.
I tillegg vil de montere opp igjen "fuglerede" - huskestativet som ble demontert for en del år siden når arbeidet med å bygge "Småtroll" startet opp.
Det gleder vi oss stort til å få dette på plass igjen!
Nytt støtdempende fallunderlag blir også veldig bra:)

Vi ønsker alle barn og foreldre/foresatte hjertelig velkommen til nytt barnehageår!
Ekstra velkommen til nye barn og foreldre/foresatte som begynner hos oss de neste dagene og ukene. Vi gleder oss til å bli kjent med dere!
Barnehagedagen skal fylles med lek, læring, latter og glede.
Vi ser fram til fine dager sammen her i Furuheim barnehage:)

F.o.m. mandag 17.08.20 er åpningstiden til barnehagen kl. 06.45 - 16.45, med mulighet for 06.30 - 17.00 ved avtalt behov.

I forhold til koronapandemien starter barnehager og skoler opp på "gult nivå" i "Trafikklysmodellen" fra myndighetene.
Endringer kan skje raskt, og med kort frist. Se også e - post sendt til alle foreldre/foresatte onsdag 11.08.20.

Ta kontakt dersom dere har spørsmål!