Ekebergveien 5 1356 Bekkestua Vis på kart
Telefon: 97781022/94872174 Faks: - Send oss e-post
Daglig leder: Rita Myrmo

Velkommen til Ekebergparken barnehages hjemmeside

På vår hjemmeside finner du informasjon om barnehagen, eiere, avdelingene, våre verdier og satsingsområder, litt om oss som jobber her og praktisk informasjon.

Barnehagens egne  satsningsområder er sosial kompetanse og emosjonell intelligens. Som gjennomgående tema har vi dette året Karsten og Petra. Itillegg har vi også Bærum kommune sin kvalitetsutvikling innenfor områdene  lek, arbeid mot mobbing, realfag, trafikksikkerhet og klimaklok kommune.

Vår Visjon:
Det er godt å være meg sammen med barn og voksne i Ekebergparken barnehage.

Våre verdier:
* Toleranse og respekt
* Trygghet og omsorg
* Humor og glede
* Vi vil og får det til

Rause og hjertevarme barn !

Tusen takk for at dere tok der tid til å svar og for de gode tilbakemeldingene vi har fått. Det motiverer oss til å stå på videre.

Svar prosent 90,74%

Resultat 4,9 av 5.

Vi søker etter kvalifiserte, utadvendte og entusiastiske personer med godt humør.

Din jobb vil være å ha hoved/medansvar og aktiv deltagelse i det daglige arbeidet med barna.

Du vil få hoved/medansvar for det pedagogiske opplegget på en eller flere avdelinger

Alle må søke gjennom Bærum kommune. Søknadsfrist 1. mars 2020

Ekebergparken barnehage er trafikksikker barnehage