Ekebergveien 5 1356 Bekkestua Vis på kart
Telefon: 97781022/ 94872174 Send oss e-post
Daglig leder: Rita Myrmo

Velkommen til Ekebergparken barnehages hjemmeside

På vår hjemmeside finner du informasjon om barnehagen, eiere, avdelingene, våre verdier og satsingsområder, hvem som jobber her og praktisk informasjon.

Vår Visjon:
Det er godt å være meg sammen med barn og voksne i Ekebergparken barnehage.

Våre verdier:
* Toleranse og respekt
* Trygghet og omsorg
* Humor og glede
* Vi vil og får det til

Rause og hjertevarme barn !

Visjon:
DET ER GODT Å VÆRE MEG SAMMEN MED ANDRE BARN OG VOKSNE I EKEBERGPARKEN BARNEHAGE. RAUSE OG HJERTEVARME BARN
Vi har fokus på emosjonell intelligens, relasjonsbygging, lek og språkstimulering. Vi undrer oss sammen med våre 55 barn som er fordelt på 4 avdelinger med barn fra 0-5 år. Vi har egen kjøkkenhjelp som lager sunn god mat. Vi har stort uteområde innenfor gjerdet og liten skog og fotballbane på utsiden. Vi har et stabilt personale.
Vi er EQ barnehage hvor 9 ansatte har tatt en 1 årig EQ-utdanning og 3 ansatte i gang med 3-årig EQ-terapiutdanning. En EQ barnehage har som visjon å fremme barnets emosjonelle intelligens og dermed styrke deres språkutvikling og relasjonsbygging. Gjennom økt EQ-kompetanse gis de ansatte rom til å få en nær, kjærlig og slitesterk relasjon til seg selv, slik at de kan skape en tilsvarende relasjon til barna og andre voksne. Vi lærer personlig språk og jobber med å ta personlig ansvar.

Opptaket for høsten 2021 er når gjort. De som har fått plass har fått informasjon om det. Om det skulle bli endringer, går vi etter Bærum Kommune sine ventelister.