Ekebergveien 5 1356 Bekkestua Vis på kart
Telefon: 97781022/94872174 Faks: - Send oss e-post
Daglig leder: Rita Myrmo
Søke plass hos oss for høsten 2020?

Alle må søke gjennom Bærum kommune. Søknadsfrist 1. mars 2020

I Bærum er det samordnet opptak for både private og kommunale barnehager. En samordnet  opptaks prosess innebærer at det søkes om barnehageplass til private og kommunale barnehager/familiebarnehager på et felles søknadsskjema. Søknadsskjema registreres elektronisk. Mer informasjon finner dere på Bærum kommune sine nettsider.

Ekebergparken barnehage har egne opptaksregler som gjelder uavhengig av det samordnede opptaket i kommunen. Det er viktig at dere leser dem, slik at dere ser hvilke opptakssone dere er i. Opptaksreglene finner dere i barnehagens vedtekter, som ligger under div. dokumenter.

Pr i dag har vi følgende ledige plasser: 13 småbarns plasser (0-3 år) og ingen storebarnsplasser (3-6 år) Men dette kan endres i løpet av året.

Søknadsfristen er 1. mars 2020.De som får tilbud om barnehageplass, vil rundt 20. mars få en telefon/ tilbudsbrev fra oss.

Besøksdager: Tirsdag 28. januar og Torsdag 27. februar kl 10.00. Det er en fordel om dere har lest dokumentene våre i forkant, slik at dere vet litt om oss.

På besøksdagen vil vi fortelle litt om oss og vise dere barnehagen vår. Send oss en mail, slik at vi vet at dere kommer og hvilken dag dere ønsker :)