Ekebergveien 5 1356 Bekkestua Vis på kart
Telefon: 97781022/94872174 Faks: - Send oss e-post
Daglig leder: Rita Myrmo
Søke plass hos oss for høsten 2021?

Alle må søke gjennom Bærum kommune. Søknadsfrist 1. mars 2021

I Bærum er det samordnet opptak for både private og kommunale barnehager. En samordnet  opptaks prosess innebærer at det søkes om barnehageplass til private og kommunale barnehager/familiebarnehager på et felles søknadsskjema. Søknadsskjema registreres elektronisk. Mer informasjon finner dere på Bærum kommune sine nettsider.

Ekebergparken barnehage har egne opptaksregler som gjelder uavhengig av det samordnede opptaket i kommunen. Det er viktig at dere leser dem, slik at dere ser hvilke opptakssone dere er i. Opptaksreglene finner dere i barnehagens vedtekter, som ligger under div. dokumenter.

Pr i dag har vi følgende ledige plasser: 7 småbarns plasser (0-3 år) og 2 storebarnsplasser (3-6 år) Men dette kan endres i løpet av året.

Søknadsfristen er 1. mars 2021.De som får tilbud om barnehageplass, vil rundt 20. mars få en telefon/ tilbudsbrev fra oss.

Det vil ikke bli besøksdager i år pga. Covid-19, men vi ha et informasjonsmøte/ mulighet til å stille oss spørsmål: Onsdag 24. februar kl 12-13. Send påmelding til: Rita.myrmo@ekebergparken.no